» »

Stream glasbe

Stream glasbe

Compufreek ::

Živijo!
Iščem neko aplikacijo, ki bi omogičila, da bi moj PC postal wifi zvočnik, torej da bi imel na PC ju strežnik kamor bi se lahko povezal prek drugih prenosnikov ali androidnih naprav in bi delovalo kot sound driver , potrebujem samo za predvaanje glasbe tako da me raznorazni "lag" ne moti. .... vem da to omogoča bluetooth povezava ampak trenutno nimam PC ja kjer bi imel bluetooth dongle, posledično bi takšna zadeva mogla preko wifija delovati bolje (popravite me če se motim).

Lep pozdrav, Freek

Highlag ::

Kaj je pa s skupno rabo narobe? Daš muziko v skupno rabo in se z poljubnim PC-jem in najljubšim predvajalnikom povežeš na tisto mapo in špila.
Never trust a computer you can't throw out a window

Compufreek ::

Da se malo bolj jasno izrazim (možno da si @Highlag prav napisal pa js nisem razumel)

Torej imamo en velik skupni prostor...
V kotu tega prostora imamo računalniški kotiček kjer je na enega izmed PC jev vezan glasbeni stolp preko katerega se predvaja glasba ...
v sredini tega prostora so pa skupni kavči torej taki manjši lounge za druženje...
Js bi potreboval neko aplikacijo ali kaj podobnega da bi lahko PC na katerega so vezani zvočniki preko wifi ja streamal glasbo iz bilokje torej ko js na PC ju poženem server js ne rabim več do tega PC ja stopit .... samo na telefonu/prenosniku pritisnem "play" in se glasba predvaja iz zvočnikov, ki so vezani na PC ki se nahaja nekje v kotu.

boogie_xlr ::

Če je na PCju katera od Linux distribucij, potem lahko skonfiguriraš po tem postopku.
Če pa je na PCju Windows, pa lahko sprobaš tale program/driver, če bo delovalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793568157 (4986) c23po
»

Sistem 5.1 domači kino

Oddelek: Zvok in slika
487047 (5800) edi45
»

Wd TV Live (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

1173213508 (56971) scipascapa
»

Predvajanje glasbe s tablice na pc zvočnikih

Oddelek: Programska oprema
6718 (616) eos1911
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

7822414 (15852) kamuee

Več podobnih tem