Forum » Pomoč in nasveti » Galaxy S3 se ne polni..
Galaxy S3 se ne polni..
Halfdead987 ::
Pozdravljeni.
Torej imam Galaxy S3 na katerem je CM 10.1 (zaradi tega garancija tudi odpade ..) in se telefon noče polnit. Povežem ga prek USB kabla ampak se ne zgodi nič. Probal sem različne kable in spucal microUSB port ampak se noče polnit.
Pred kratkim sem imel probleme,da se je disconnectal,zdaj se pa niti polnit noče..
Ima kdo kakšno rešitev?
Hvala
Torej imam Galaxy S3 na katerem je CM 10.1 (zaradi tega garancija tudi odpade ..) in se telefon noče polnit. Povežem ga prek USB kabla ampak se ne zgodi nič. Probal sem različne kable in spucal microUSB port ampak se noče polnit.
Pred kratkim sem imel probleme,da se je disconnectal,zdaj se pa niti polnit noče..
Ima kdo kakšno rešitev?
Hvala
>garancija se zaradi posega v software ne izniči oz. kakorkoli odpade.
Torej morajo upoštevati garancijo?
>Naloži nazaj stock fw, resetiraj števec in odnesi na servis.
USB ne dela niti ko je priključen na PC..
Torej morajo upoštevati garancijo?
>Naloži nazaj stock fw, resetiraj števec in odnesi na servis.
USB ne dela niti ko je priključen na PC..
Hayabusa ::
A ne flashaš iz sd kartice, sploh pa imaš že naložen ClockworkMod, če imaš CM10.
Prebrskaj forum.xda-developers.com .
Prebrskaj forum.xda-developers.com .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Hayabusa ::
http://forums.androidcentral.com/verizo...
Q: My USB port is broken. How can I return to stock and re-lock my bootloader?
oz googlaj "Returning to Stock Without USB Access".
Lahko povem da Huawei U8800 IDEOS X5 lahko spraviš na stock kot sem napisal prej, posnameš fw na sd kartico, kombinacija tipk in restoraš.
Q: My USB port is broken. How can I return to stock and re-lock my bootloader?
oz googlaj "Returning to Stock Without USB Access".
Lahko povem da Huawei U8800 IDEOS X5 lahko spraviš na stock kot sem napisal prej, posnameš fw na sd kartico, kombinacija tipk in restoraš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
fokz8 ::
Halfdead987, to je riskantno. Če ti med postopkom se ugasne se ti lahk še kj unič. Raje si sposodi baterijo od kakšnega prijatelja če ma isti telefon in zako restoraj nazaj na stock
Saj bom...Preko mobile odina bom flešal... Flash Counter bo sicer še vedno na 1,ampak pomoje ne bojo gledali:)
fokz8 ::
@Halfdead987, nikoli niveš. Pomoje že bodo, ker skušajo vse nardit da nebi rabli zaston popravt. Js si svojega sploh ne upam poslat na servis, ker mi je padel v vodo, in je tisti idikator za vodo najvrjetneje čist drgačn kolkr bi mogo bit. Sicer telefon dela še vedno normalno, le včasih malo zašteka, pa sem mislil da ga pošlem da ga malo popravjo skup ker je še garancija.
Pri prejšnemu telefonu pa mi sploh niso hotli popravit, isto varjanto kot tebi. So mi rekli da sem SAM uničil konektor za polnenje, s tem da nisem znal priklopit telefona na polnenje. (telefon znajo polnit 3 lete stari otroci), in so mi hotli računat 100€ za popravilo. Medtem ko so mojemu prijatelju popravili pokjen in zdrobljen telefon(kar je FIZIČNA poškodba in ne softwarska), pa so mu popravli zastojn...čuda so tile:D
Pri prejšnemu telefonu pa mi sploh niso hotli popravit, isto varjanto kot tebi. So mi rekli da sem SAM uničil konektor za polnenje, s tem da nisem znal priklopit telefona na polnenje. (telefon znajo polnit 3 lete stari otroci), in so mi hotli računat 100€ za popravilo. Medtem ko so mojemu prijatelju popravili pokjen in zdrobljen telefon(kar je FIZIČNA poškodba in ne softwarska), pa so mu popravli zastojn...čuda so tile:D
LOL,tole mi morajo popravit. Definitivno ga nisem sam poškodoval...Čeprav z ram2 servisom očitno ni ravno veliko zadovoljnih na stju..
klinker ::
Ti sment, pa taka superiorna naprava se tako pokvari
A pa nisi omenu da je nekaj sekundni keks to rootat/unrootat
By Nexus4 vs S3 forum
Se opravicujem moderatorjem za OT, ampak se nisem mogu zadrzat, glede na njegove pretekle izjave
A pa nisi omenu da je nekaj sekundni keks to rootat/unrootat
By Nexus4 vs S3 forum
Se opravicujem moderatorjem za OT, ampak se nisem mogu zadrzat, glede na njegove pretekle izjave
Seveda je. Ampak rabim delujoč microusb port :)
Nepismen much?
Nepismen much?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Halfdead987 ()
Ni fora v rootu.
Unroota se ga easy,ostane pa flash counter (no ja,to pa je Samsung kriv).
Ubistvu mogoče imam rešitev..
Unroota se ga easy,ostane pa flash counter (no ja,to pa je Samsung kriv).
Ubistvu mogoče imam rešitev..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Halfdead987 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 81639 (9549) | Twixz |
» | Ali cyanogenmod potrebuje prej nalozen android?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1475 (1221) | Halfdead987 |
» | Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 343268 (160287) | medenko |
» | Tožba ram2 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 160142 (133765) | markezii |
» | wrt54gl wifi urnikOddelek: Omrežja in internet | 2397 (2163) | pisoy |