Forum » Zvok in slika » Problem z gledanjem divx-ov na TV-ju
Problem z gledanjem divx-ov na TV-ju
Nix ::
Imam prooblem z gledanjem filmov na televiziji preko TV-outa. Posedujem Atijev Radeon 9000 pro in ta je preko scart vhoda povezan na moj Beko TV. Problem ni v sliki, ta je dobra, problem je v tem da hočem gledati film npr. preko BS playerja in film normalno igra cca. 10 minut, potem pa slika na TV-ju izgine in moram resetirati računalo da se pojavi na ekranu. Imate morda kakšne ideje? Je problem v TV-ju ali kakšni softwareski rešitvi.
Nimam vključenega screensaverja. Zdaj sem ugotavil da se ugasne slika tudi če sem le v Windowsih in ne delam nič. Sumim da bi lahko bilo tudi kaj s TV-jem. Bom poskusil še z drugim TV-jem. A vseeno so vsi predlogi zelo dobrodošli.
Poskusil sem tudi na drugi televiziji (Sony Trinitron) a problem ostaja. Nimam vključenega screensaverja in tudi ne izključevanja monitorja ali diska.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590416 (29745) | Dominator |
» | Črni robovi pri filmihOddelek: Zvok in slika | 3939 (3216) | jacal |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20259 (9772) | kozorog |
» | UE46ES5500 SMART LED SAMSUNG-usb?Oddelek: Zvok in slika | 2310 (1881) | Wega |
» | 3D pasivna tehnologija in filmiOddelek: Zvok in slika | 3432 (3195) | Robertos664 |