Forum » Pomoč in nasveti » router ne forwardira nastavljenih portov
router ne forwardira nastavljenih portov
PINki ::
Ko forwardiram porte na routerju Netgear jwnr2000 za steam in counter strike ter utorrent, mi še zmeraj nič ne dela od naštetega. Sledil sem vsem navodilom, porti so pravilno nastavljeni vendar ne prime. Ali moram router po nastavljanju ponovno zagnati ali začne delovati takoj ko applyam nastavitve?
Naj dodam še, da to delam v študentskem domu in da je ISP Arnes. Morda oni blokirajo to? Ker router sem ponastavil in nastavil svoje geslo (da lahko odprem te porte).
Naj dodam še, da to delam v študentskem domu in da je ISP Arnes. Morda oni blokirajo to? Ker router sem ponastavil in nastavil svoje geslo (da lahko odprem te porte).
blackbfm ::
Morda oni blokirajo to?
če router ni direkt na modem priklopljen potem je zelo verjetno to problem
če pa je priklopljen na modem potem pa ostalo kar mi pade na misel: da je blokada že pri ispju, forwardiraš na napačen lokalni ip ali pa ti firewall blokira
Študentski dom ima 2 nadstropja in vsako nadstropje svoj router. Če se povežem na spodnji štuk, deluje le v utorrentu prenos (upload ne). Na zgornjem štuku z tem netgearovim routerjom pa ne deluje utorrent povezava. Kabel v router pa pride iz stene tako, da ne vem ali je priklopljen v modem ali ne. Sklepam da je.
Lokalni ip je pravilen. Kateri firewall misliš? Windows firewall imam izklopljen.
Lokalni ip je pravilen. Kateri firewall misliš? Windows firewall imam izklopljen.
fosil ::
Najprej priklopi računalnik direkt v steno in probaj če dela brez ruterja.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Povezal sem laptop z kablom iz stene in situacija je enaka - utorrent povezava ne deluje (sem zagnal tudi tisti test v utorrentu). Torej imam še kakšno možnost ali je to to?
SplitCookie ::
menaj utorrrent - naloži novejši klient
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
Hayabusa ::
Naj dodam še, da to delam v študentskem domu in da je ISP Arnes. Morda oni blokirajo to?
Vprašaj še koga v domu, če njemu dela.So realne možnosti da si za NAT-om in da filtrirajo p2p.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Misliš zadnjo različico UT (imam) ali drugi program za torrente?
Nobenemu ne dela na routerju, do katerega imam dostop. Na drugem routerju (drug model in firma) pa dela samo download pravtako vsem uporabnikom.
Nobenemu ne dela na routerju, do katerega imam dostop. Na drugem routerju (drug model in firma) pa dela samo download pravtako vsem uporabnikom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PINki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 567914 (4743) | c23po |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340541 (40997) | ignats |
» | utorrent ne delaOddelek: Programska oprema | 6779 (4557) | tabl |
» | Internet deluje le preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 804 (718) | dope1337 |
» | Router Linksys WRT54GL in nepovezljivostOddelek: Omrežja in internet | 3694 (3345) | neoto |