Forum » Loža » Inteligenca partnerja
Inteligenca partnerja
Temo vidijo: vsi
draciel ::
A lahko, meni - socialnemu retardu, nekdo razlozi zakaj se tega ne pocne. Zenska je _bivsa_ od tvojega kolega. On je ni maral vec in ni vec v zvezi z njo. Zakaj zdaj ti ne bi smel imeti nic s tisto zensko?Preprosto. Kot sem že omenil sva s tem človekom najboljša prijatelja. Skupaj sva praktično skoraj vsaki dan. Od tega velikokrat pride z mano moja punca in z njim njegova punca. Predstavljaj si da bi jaz prišel z njegovo bivšo. Misliš da bi se lahko pogovarjali sproščeno? Kar dvomim v to. Sicer je res kar si rekel. Mogoče res nebi bilo neke ovire, če tega prijatelja nebi poznal od majhnega in bi bil npr samo sošolec iz srednje šole.
BigWhale ::
Tezava je edino v tem, da bi neko splosna nerazgledanost clovek verjetno opazil ze kaj hitro, ce bi se s clovekom pogovarjal se preden bi postal to partner. In taksnega pac izlocis ze takoj.
Dvomim, da je razgledanost za kogarkoli razlog za zaljubljenost. Zaljubljen si v super, sproščeno, nasmejano, lepo in čudovito punco. Navsezadnje je razgledanost še najlažje naknadno pridobit. Lepota je precej bolj kompliciran in drag postopek za popravke.
Jaz sem se zaljubil v razgledano in pametno predvsem zaradi tega, ker je razgledana in pametna. Ce po nekaj srecanjih ugotovis, da ni razgledana in da se nimas cesa z njo pogovarjati, potem se hitro 'odljubis'. Vsaj pri meni gre to tako.
Jaz sem se zaljubil v razgledano in pametno predvsem zaradi tega, ker je razgledana in pametna. Ce po nekaj srecanjih ugotovis, da ni razgledana in da se nimas cesa z njo pogovarjati, potem se hitro 'odljubis'. Vsaj pri meni gre to tako.
ja ALELUJA. Vsaj en ki to razume na tem forumu. Jaz sem se postavil v kožo prijatelja in ni mi bilo všeč da bi bilo tako. Razumel sem takoj , zato ga tudi podpiram.
Mogoče bolj razumejo tisti ki so že nekaj časa v zvezi.
jype ::
draciel> Mogoče bolj razumejo tisti ki so že nekaj časa v zvezi.
Kaj? A to, da ne vem kolk let ni opazil ničesar, zdaj ga pa nenadoma moti?
Jaz se z nerazgledanimi sploh pogovarjat ne morem :|
Kaj? A to, da ne vem kolk let ni opazil ničesar, zdaj ga pa nenadoma moti?
Jaz se z nerazgledanimi sploh pogovarjat ne morem :|
kr1ženska ::
draciel> zakaj misliš da bi ona želela biti s tabo? Če tvojega prijatelja motijo te stvari na punci, pa ji tega ni nikoli pokazal, to najbrž pomeni, da še vedno verjame v ljubezen z njim.
Če bi smatrala tvojega kolega za kretena, ljudje s podobnimi interesi/mišljenjem se ponavadi družijo. Torej, zakaj bi bil ti kaj "boljši" od njega?
Še tole me zanima. Če bi tale punca prebrala to temo, zakaj ste tako prepričani da bi se prepoznala?
Sebe ima za inteligentno žensko. Koliko stanejo kaki avti pa marsi kateri/a ne ve.
Če bi smatrala tvojega kolega za kretena, ljudje s podobnimi interesi/mišljenjem se ponavadi družijo. Torej, zakaj bi bil ti kaj "boljši" od njega?
Še tole me zanima. Če bi tale punca prebrala to temo, zakaj ste tako prepričani da bi se prepoznala?
Sebe ima za inteligentno žensko. Koliko stanejo kaki avti pa marsi kateri/a ne ve.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kr1ženska ()
D3m ::
draciel> zakaj misliš da bi ona želela biti s tabo? Če tvojega prijatelja motijo te stvari na punci, pa ji tega ni nikoli pokazal, to najbrž pomeni, da še vedno verjame v ljubezen z njim.
Sej ni govoril, da bi jo imel. Saj ima že zdaj zvezo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
kr1ženska ::
Govorimo teoretično.
Predstavljaj si da bi jaz prišel z njegovo bivšo. Misliš da bi se lahko pogovarjali sproščeno? Kar dvomim v to. Sicer je res kar si rekel. Mogoče res nebi bilo neke ovire, če tega prijatelja nebi poznal od majhnega in bi bil npr samo sošolec iz srednje šole.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
zakaj misliš da bi ona želela biti s tabo?
Malo trola malo resnice. Zato ker znam. V življenju sem najprej ženske "preučil". Ženske so najbolj ranljive in odprte kadar so čustveno prizadete (recimo, izguba partnerja, smrt bližnjega...) in jaz to znam na lep način izkoristit. Podobno sem izkoristil tudi svojo punco ( yes, i'm a bastard ). Seveda govorimo o izkoriščenju na lep način. Izkoristil sem samo njeno ranljivost in odprtost, podpiral sem jo v težkih trenutkih. Tako sva postala prijatelja in na koncu vsega ker sem ji pomagal prebroditi bolečino je videla samo mene in nobenega drugega. Jaz jo nisem nikoli vprašal "če bi hodila". Njo sem pač prepričal s svojimi dejanji da je mene spustila v njeno srce in na koncu pač vprašala če bi bila v zvezi.
Isto bi naredil tukaj. Sicer je res da tole ne deluje na vseh ženskah, ampak v večini primerov bo kar držalo.
Sicer pa
Ampak če bi poskušal bi poskušal tako kot sem zgoraj napisal.
Sej ni nobena skrivnost, ampak kar dosti fantov tega neve. Nevejo da ni potrebno da si Brad Pitt, da dobiš punco ( mišičast pa sexy ). Ženske itak večina gledajo samo na notranjost. Seveda je prvi pristop važen in te punca nebo pogledala če boš smrdel ko boš prišel do nje.
Ampak če si en casual guy, urejen ( primerno oblečen - ne trenerka za na žure, ne smrdiš.. ), si do punce prijazen, jo podpiraš, svetuješ, potem se bo kmalu odprla in to je to.
Seveda. Fant se itak v punco takoj zaljubi. Fantje bomo najprej opazili kako je lepa, huda ..itd. Sprva nas ne briga kaj je v glavi in kaj je v njeni notranjosti. To pač pride s časoma ko nas začne brigat ( govorim za večino. mislim da se boste tukaj strinjali z mano. )
Pri puncah pa itak traja, zato moraš "prisilit" punco da se zaljubi vate
Ampak če si en casual guy, urejen ( primerno oblečen - ne trenerka za na žure, ne smrdiš.. ), si do punce prijazen, jo podpiraš, svetuješ, potem se bo kmalu odprla in to je to.
in temu vi pravite ljubezen?
Seveda. Fant se itak v punco takoj zaljubi. Fantje bomo najprej opazili kako je lepa, huda ..itd. Sprva nas ne briga kaj je v glavi in kaj je v njeni notranjosti. To pač pride s časoma ko nas začne brigat ( govorim za večino. mislim da se boste tukaj strinjali z mano. )
Pri puncah pa itak traja, zato moraš "prisilit" punco da se zaljubi vate
Njo sem pač prepričal s svojimi dejanji da je mene spustila v njeno srce in na koncu pač vprašala če bi bila v zvezi.
To je cist napacen pristop. Kaj te ima za sprasvat? Zutri preden gres v sluzbo se zbudis in k med svojimi gatami najdes se kak modrc, ves, da je to to.
Vse drugo je fail.
maticko> in temu vi pravite ljubezen?
Nekateri ja, nekateri ne. Jaz sem tudi tolažil dekleta, pa mi na kraj pameti ni padlo, da bi si na podlagi česa takšnega dovolil intimnosti, ki presegajo prijateljstvo (me pa nič ne moti, če to počne kdo drug - glede tega lahko vsakdo razčisti pri sebi).
Tudi drži, da deklet, ki so osebnostno močna in stabilna, ni treba prav dosti tolažit, temveč jim je treba pokazat resnost in integriteto.
draciel> Seveda. Fant se itak v punco takoj zaljubi. Fantje bomo najprej opazili kako je lepa, huda ..itd. Sprva nas ne briga kaj je v glavi in kaj je v njeni notranjosti. To pač pride s časoma ko nas začne brigat ( govorim za večino. mislim da se boste tukaj strinjali z mano. )
Strinjal se bom, da se bo s teboj strinjala večina. Ne bo mi težko pripomnit, da gre za hordo potrebnih mulcev, ki nikoli ne bodo razumeli niti žensk, niti moških.
BigWhale> To je cist napacen pristop. Kaj te ima za sprasvat? Zutri preden gres v sluzbo se zbudis in k med svojimi gatami najdes se kak modrc, ves, da je to to.
Čudak.
Jaz sem vedel da je to to, ko sem k njej odnesel računalnik.
Nekateri ja, nekateri ne. Jaz sem tudi tolažil dekleta, pa mi na kraj pameti ni padlo, da bi si na podlagi česa takšnega dovolil intimnosti, ki presegajo prijateljstvo (me pa nič ne moti, če to počne kdo drug - glede tega lahko vsakdo razčisti pri sebi).
Tudi drži, da deklet, ki so osebnostno močna in stabilna, ni treba prav dosti tolažit, temveč jim je treba pokazat resnost in integriteto.
draciel> Seveda. Fant se itak v punco takoj zaljubi. Fantje bomo najprej opazili kako je lepa, huda ..itd. Sprva nas ne briga kaj je v glavi in kaj je v njeni notranjosti. To pač pride s časoma ko nas začne brigat ( govorim za večino. mislim da se boste tukaj strinjali z mano. )
Strinjal se bom, da se bo s teboj strinjala večina. Ne bo mi težko pripomnit, da gre za hordo potrebnih mulcev, ki nikoli ne bodo razumeli niti žensk, niti moških.
BigWhale> To je cist napacen pristop. Kaj te ima za sprasvat? Zutri preden gres v sluzbo se zbudis in k med svojimi gatami najdes se kak modrc, ves, da je to to.
Čudak.
Jaz sem vedel da je to to, ko sem k njej odnesel računalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Bukovi ste vsi po vrsti. Zato pa pol taksne teme odpirate po forumih.
Jah lahko rečete kar želite ampak uspešno sem v zvezi že 6let in pol. Tako da očitno moja teorija pač deluje
draciel> Jah lahko rečete kar želite ampak uspešno sem v zvezi že 6let in pol. Tako da očitno moja teorija pač deluje :D
Nedvomno.
Jaz sem v zvezi že 57 let in tričetrt, zato imam zagotovo bolj prav.
Nedvomno.
Absolutno. Ampak v tem primeru jaz nimam 75+ let. Jih imam niti 1/4 stoletja.
Seveda razumem sarkazem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: draciel ()
Jah lahko rečete kar želite ampak uspešno sem v zvezi že 6let in pol. Tako da očitno moja teorija pač deluje
Na enem primeru ne mores neke resne statistike izvajati. Jaz sem pa v zvezi se vec kot se enkrat tolk. Pol moja teorija ocitno se bolj deluje al kako? :>
Drugace pa statistika locitev, kaze na to, da precej pristopov ne deluje in tak, da se zaljubis in koncas z nekom, ki ga v rresnici ne poznas, je verjetno eden izmed taksnih, ki ne deluje.
Morda na zenski opazis zunanjost, a ce ne ves kaj ima v glavi, potem je prav vseeno kako je lepa na zunaj.
Morda na zenski opazis zunanjost, a ce ne ves kaj ima v glavi, potem je prav vseeno kako je lepa na zunaj.
Ja sej zato je pa ta tema. Pač frend ni opazu neki let, da je njegova punca pač mal bolj "slow" ( če je res ). Je pa vidu vse drugo..
Če nekoga spoznaš na ircu, je njegova zunanjost vidna le v pravilni rabi jezika, koherentno urejenih mislih in izpričanih življenskih in svetovnih nazorih.
Sicer pa, citiram še enkrat:
Ko si mlad in maš eno zvezo je vsako leto že podvig. Misliš da si največji car, ko večina prijateljev še punce nima ti pa v zvezi že par let. Itak da šteje vsako leto koliko si v zvezi
Ko se enkrat poročiš te pomoje ne briga več. Ne predstavljam si da bi rekel pri 40 letih: "Ja jaz sem pa v zvezi že 22 let in 3mesece". Pač to pomoje "računaš" tja do enega 10leta zveze.
Ko si mlad in maš eno zvezo je vsako leto že podvig. Misliš da si največji car, ko večina prijateljev še punce nima ti pa v zvezi že par let. Itak da šteje vsako leto koliko si v zvezi
Ko se enkrat poročiš te pomoje ne briga več. Ne predstavljam si da bi rekel pri 40 letih: "Ja jaz sem pa v zvezi že 22 let in 3mesece". Pač to pomoje "računaš" tja do enega 10leta zveze.
Zgodovina sprememb…
draciel> Ko si mlad in maš eno zvezo je vsako leto že podvig. Misliš da si največji car, ko večina prijateljev še punce nima ti pa v zvezi že par let. Itak da šteje vsako leto koliko si v zvezi
Jaz sem v zvezi že od najstniških let in še vedno v prvi, ampak jaz sem že zelo zgodaj vedel kaj od življenja in partnerke pričakujem, tako da izbira ni bila težka - le zelo majhen delež deklet ustreza kriterijem in izbrati eno izmed treh ustrezajočih je precej trivialno, še posebej potem ko pogledaš katero grupo vozijo.
draciel> Ko se enkrat poročiš te pomoje ne briga več.
Nikoli nisem razumel, čemu bi se kdorkoli želel poročiti. Že obljubljati, da bo karkoli trajalo večno je absurd, k temu se obvezati je pa norost.
Jaz sem v zvezi že od najstniških let in še vedno v prvi, ampak jaz sem že zelo zgodaj vedel kaj od življenja in partnerke pričakujem, tako da izbira ni bila težka - le zelo majhen delež deklet ustreza kriterijem in izbrati eno izmed treh ustrezajočih je precej trivialno, še posebej potem ko pogledaš katero grupo vozijo.
draciel> Ko se enkrat poročiš te pomoje ne briga več.
Nikoli nisem razumel, čemu bi se kdorkoli želel poročiti. Že obljubljati, da bo karkoli trajalo večno je absurd, k temu se obvezati je pa norost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
figula ::
Ne predstavljam si da bi rekel pri 40 letih: "Ja jaz sem pa v zvezi že 22 let in 3mesece". Pač to pomoje "računaš" tja do enega 10leta zveze.
Tu se pa kar strinjam s teboj.
Ker sem malo bolj zadaj, je bilo treba kalkulator v roke prijeti, da sem prišla do let moje zveze ....
Tu se pa kar strinjam s teboj.
Ker sem malo bolj zadaj, je bilo treba kalkulator v roke prijeti, da sem prišla do let moje zveze ....
Vajenc ::
Tezava je edino v tem, da bi neko splosna nerazgledanost clovek verjetno opazil ze kaj hitro, ce bi se s clovekom pogovarjal se preden bi postal to partner. In taksnega pac izlocis ze takoj.
Dvomim, da je razgledanost za kogarkoli razlog za zaljubljenost. Zaljubljen si v super, sproščeno, nasmejano, lepo in čudovito punco. Navsezadnje je razgledanost še najlažje naknadno pridobit. Lepota je precej bolj kompliciran in drag postopek za popravke.
Zaljubljen si postal zaradi več razlogov. Zagotovo ni mogla biti neumna, ker tudi ti nisi. Nisi pa se zaljubil zaradi njene razgledanosti. Sedaj po 10 in več letih verjetno ne občutiš več "zaljubljenih metuljčkov" čeprav je partnerica za 10 in več let bolj razgledana. Razgledan je verjetno tudi kak tvoj prijatelj pa se nisi zaljubil v njega ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Vajenc> Razgledan je verjetno tudi kak tvoj prijatelj pa se nisi zaljubil v njega ;)
Zakaj ne? Ko gre za abstraktna čustva platonske narave, se komot zaljubiš tudi v prijatelje. Globoko spoštovanje in naklonjenost (kar zaljubljenost minus občutek odvisnosti pravzaprav je) na noben način ne implicira spolnega vzburjenja.
Zakaj ne? Ko gre za abstraktna čustva platonske narave, se komot zaljubiš tudi v prijatelje. Globoko spoštovanje in naklonjenost (kar zaljubljenost minus občutek odvisnosti pravzaprav je) na noben način ne implicira spolnega vzburjenja.
bdoxx ::
Ko si mlad in maš eno zvezo je vsako leto že podvig. Misliš da si največji car, ko večina prijateljev še punce nima ti pa v zvezi že par let. Itak da šteje vsako leto koliko si v zvezi :)
lahko vprašam kolko si star?
Vajenc> Razgledan je verjetno tudi kak tvoj prijatelj pa se nisi zaljubil v njega ;)
Odvisno od človeka. V našem jeziku ima pojem ljubezen lahko več pomenov. Po nekaterih antropoloških teorijah so se skozi evolucijo razvili trije osnovni pojmi ljubezni in sicer seksualno poželenje, romantična ljubezen in dolgoročna navezanost. Če nisi gej, spada naklonjenost prijatelju v tretjo kategorijo.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Ko si star je pa vsako leto se veliko vecji podvig. Po desetih letih je treba ze nekaj kreative, da se cloveka ne navelicas. Po 20ih verjetno se vec. Z leti svari ne postajajo bolj preproste. Prej obratno.
Lahko si ti izbral "pravo" ampak ni bilo lahko nujno da je ona dobila pravega. Pač ti bi lahko si mislil, da je to tvoja ljubezen celega življenja ampak če bi ona mislila drugače, jaz mislim da bi tukaj hitro zaključila.
lahko vprašam kolko si star?
Lahko. 24 sem. Se pravi da sem v zvezi že od nekje 17leta in še vedno daleč pred vsemi pivskimi prijatelji, ki ne vejo kam z lajfom.
Pa kaj je sedaj to? Mi ne preostane drugega, kot da se že drugič strinjam .
Vsaka dobra, dolgoletna veza potrebuje skrbno in konstantno nego.
edit: draciel se je vrinil, seveda se strinjam z velikim kitom .....
Vsaka dobra, dolgoletna veza potrebuje skrbno in konstantno nego.
edit: draciel se je vrinil, seveda se strinjam z velikim kitom .....
Zgodovina sprememb…
- spremenila: figula ()
draciel> Lahko si ti izbral "pravo" ampak ni bilo lahko nujno da je ona dobila pravega.
Jaz ne morem biti napačen, halo. Mene bi vsaka vzela, če bi me lahko dobila!
Jaz ne morem biti napačen, halo. Mene bi vsaka vzela, če bi me lahko dobila!
FlyingBee ::
Ko si star je pa vsako leto se veliko vecji podvig. Po desetih letih je treba ze nekaj kreative, da se cloveka ne navelicas. Po 20ih verjetno se vec. Z leti svari ne postajajo bolj preproste. Prej obratno.
figula, bigwhale, ... to so pravljice in teorije, v praksi ljudje nismo za skupaj za več časa kot traja vnema
potruditi se za zvezo je lepo slišat, ampak je anomalija v naravnem procesu
In ravno zaradi takšnih anomalij, ki se nam nekaterim "zgodijo", so življenja tako čudovito pestra in zanimiva za debato.
ja, to se pa strinjam, večino glasbe in filmov ter ostala manj popularna umetnost je nastala ravno zaradi tega
je pa relativno, nekateri zaradi tega tudi skozi okno skočijo, tako da pestra ja, čudovito pa odvisno
Draciel, zanimivo vprašanje, ampak se je večina udeležencev preveč zapičila samo v ta primer z avtom ... te razumem da ne veš niti nisi mogel vsega tukaj napisat, kaj ona dva doživljata
marsikaj bo še v življenju slišal od nje ali pa od druge, prepričan sem tudi, da je on vsaj enkrat kakšno bedasto nepremišljeno izjavil in že če se pogleda v "ogledalo" bo videl, da se nima kaj za pritoževati, naj ji lepo razloži, če bosta kdaj avto skupaj kupovala
je pa relativno, nekateri zaradi tega tudi skozi okno skočijo, tako da pestra ja, čudovito pa odvisno
Draciel, zanimivo vprašanje, ampak se je večina udeležencev preveč zapičila samo v ta primer z avtom ... te razumem da ne veš niti nisi mogel vsega tukaj napisat, kaj ona dva doživljata
marsikaj bo še v življenju slišal od nje ali pa od druge, prepričan sem tudi, da je on vsaj enkrat kakšno bedasto nepremišljeno izjavil in že če se pogleda v "ogledalo" bo videl, da se nima kaj za pritoževati, naj ji lepo razloži, če bosta kdaj avto skupaj kupovala
draciel, pa si prišel do odgovora:
tole daj v okvirček in natisni za prijatelja. Ta naj 14 dni jemlje jutranjo in večerno dozo in vsakič močno pretrese, da se bo razlezlo v vse predalčke sivih celic.
tole daj v okvirček in natisni za prijatelja. Ta naj 14 dni jemlje jutranjo in večerno dozo in vsakič močno pretrese, da se bo razlezlo v vse predalčke sivih celic.
Looooooka ::
Lahko. 24 sem. Se pravi da sem v zvezi že od nekje 17leta in še vedno daleč pred vsemi pivskimi prijatelji, ki ne vejo kam z lajfom.
Kaj ma tvoja zveza z lajfom?
A to, da si v zvezi pomeni, da nekaj pocnes s svojim lajfom?
Nazadnje, ko sem pogledal se ni pisalo leto 1800 in tisto crno kugo smo tud ze zdavnaj prakticno iztrebili.
Kar se tice pa tega kdo je koliko casa v zvezi...hej...eni so v zvezi, ker so picke in mislijo, da drugega ne bodo nasli. Drugi so pac na osebo navajeni ravno tako kot se navadis na psa, ki ti vsak dan poscije vrata, ampak ker je tvoj in ker si ga kupil ko je bil se lep in cotkan(kot so bile njene joske cvrste, okrogle in sploh pasa za oci)...se ga pac ne znebis.
AMPAK OK...tema se je zacela z neutemeljenimi argumenti, zakaj se ne bi se nadaljevala z njimi.
figula, bigwhale, ... to so pravljice in teorije, v praksi ljudje nismo za skupaj za več časa kot traja vnema
potruditi se za zvezo je lepo slišat, ampak je anomalija v naravnem procesu
To sploh ni res. Jaz sicer ne verjamem, da smo ljudje, biolosko gledano, monogamna bitja, a to se ne pomeni, da nismo za dalj casa za skupaj.
Prisli smo do tocke, ko smo presegli biolosko programiranje, v marsikateri stvari in monogamnost je ena izmed teh stvari. Globalno gledano, pa druzbi nic ne manjka zaradi monogamnosti. Se vedno se naprej mnozimo.
Kaj ma tvoja zveza z lajfom?
A to, da si v zvezi pomeni, da nekaj pocnes s svojim lajfom?
Ne nisem tako mislil. Seveda imaš lahko čisto kul lajf tudi če nisi v zvezi. Ampak teli "pivski" prijatelji pač jočejo da ne morejo dobiti punce itd itd.
Katera pa bo pogledala tipa z dolgimi lasmi, debelega s pivo v roki? Ja res dober prvi vtis za nadaljno življenje. Kot sem že zgoraj omenil ni toliko važno da si kot Brad Pitt, ampak urejen do neke mere moraš biti.
Kar se tice pa tega kdo je koliko casa v zvezi...hej...eni so v zvezi, ker so picke in mislijo, da drugega ne bodo nasli. Drugi so pac na osebo navajeni ravno tako kot se navadis na psa, ki ti vsak dan poscije vrata, ampak ker je tvoj in ker si ga kupil ko je bil se lep in cotkan(kot so bile njene joske cvrste, okrogle in sploh pasa za oci)...se ga pac ne znebis.
Nerad, ampak tukaj bi se pa strinjal s tabo.
Okapi ::
Ce po nekaj srecanjih ugotovis, da ni razgledanaEno je, če to ugotoviš po nekaj zmenkih, nekaj precej drugega pa, če začneš to sumit po petih letih (pa še nisi siguren in sprašuješ po forumih).
O.
Ce po nekaj srecanjih ugotovis, da ni razgledanaEno je, če to ugotoviš po nekaj zmenkih, nekaj precej drugega pa, če začneš to sumit po petih letih (pa še nisi siguren in sprašuješ po forumih).
O.
Pol tud sam nisi lih kej zlo razgledan no! V bistvu sta cist za skupi! Happily ever after! :P
AMPAK OK...tema se je zacela z neutemeljenimi argumenti, zakaj se ne bi se nadaljevala z njimi.
A to, da je pa nekdo v zvezi zaradi tega, ker mu je enostavno fajn, ker se zabava in ker ima ob sebi nekoga na katerega se lahko vedno zanese, vedno racuna nanj in nekoga, ki ga ima rad?
Tega pa ni v tvojem naboru moznosti, al kako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
sem svojo vprašal, pa je rekla od 7000 EUR naprej, kar je za večino manjših vstopnih modelov na evropskem trgu res (sem ponosen nanjo), pustmo zdaj indijske, kitajske in dizajnerska sranja
za zvezo se je treba potrudit in to pride v različnih oblikah, ki niso vse logične ... če že razmišljaš o končanju zveze je lahko že najmanjša bedarija dovolj, da ti končno odklenka
ja, za tiste, ki pa skupaj samo še zaradi otroka, stanovanja ali ostalih čustvenih in materialnih stvari, pa je res škoda vztrajat in se mučit
za zvezo se je treba potrudit in to pride v različnih oblikah, ki niso vse logične ... če že razmišljaš o končanju zveze je lahko že najmanjša bedarija dovolj, da ti končno odklenka
ja, za tiste, ki pa skupaj samo še zaradi otroka, stanovanja ali ostalih čustvenih in materialnih stvari, pa je res škoda vztrajat in se mučit
sem svojo vprašal, pa je rekla od 7000 EUR naprej, kar je za večino manjših vstopnih modelov na evropskem trgu res (sem ponosen nanjo),
Verjetno je starejša od 20 letnic, ki še nikoli niso razmišljale o nakupu avta.
Woody Allen
Woody Allen
@Stojansto
A nam lahko zaupaš koliko je stara in če je že kdaj kupila avto, ali vsaj sodelovala pri nakupu? (Ti je mogoče svetovala za kakšen nakup se odloči )
A nam lahko zaupaš koliko je stara in če je že kdaj kupila avto, ali vsaj sodelovala pri nakupu? (Ti je mogoče svetovala za kakšen nakup se odloči )
Zgodovina sprememb…
D3m ::
Stojansto moja je pa ljubitelj avtomobilov in mi jo ni potrebno vprašati.
|HP EliteBook|R5 6650U|
stara je 30 let in zaenkrat sva 1 avto skupaj kupovala in sicer rabljen za 3000 EUR, tako da glede novih se vsaj skupaj nisva kaj dosti pogovarjala ... imam občutek, da bi pred 10 leti zgrešila, ampak da bi rekla 1000 EUR, potem pa bi imel kaj za dvomit vanjo
Sem za hec vprašal sestro (30 ) ki ima že svoj avto in sicer ga je 2 leti nazaj kupila novega za 17k. In sicer na vprašanje "koliko stane avto" je odgovorila 7000 eur.
Zakaj noben ne vpraša, kakšen avto?
Zakaj noben ne vpraša, kakšen avto?
Zgodovina sprememb…
Moj brat je danes kupil bravota za 7k€ :)
Woody Allen
Woody Allen
BigWhale> Tega pa ni v tvojem naboru moznosti, al kako?
Seveda ne, a ti poznaš kakšnega človeka, ki bi užival v življenju s kretenom?
Seveda ne, a ti poznaš kakšnega človeka, ki bi užival v življenju s kretenom?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Spoznavanje ženskega spola (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 56758 (48684) | dzinks63 |
⊘ | Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 91533 (83600) | bluefish |
⊘ | V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 85476 (74890) | bluefish |