Forum » Loža » Inteligenca partnerja
Inteligenca partnerja
Temo vidijo: vsi
draciel ::
Okapi> Tule manjkata dva podatka - velikost flaške in vrsta no.5 (parfum, parfumska voda, kolonjska voda ...).
Sej tut un ni povedu za ker nov avto sprašuje (in punca je prav povedala).
Pač če vprašaš koliko stane avto, brez kakršnih koli drugih podatkov je po mojem mnenju pravilen odgovor, nekje od 6000 eur pa do 1milijon eur.( čeprav najdražji avto stane 8mil eur ) Punca bi pa morala vprašati najprej kakšen avto, ne pa kar odgovoriti nekaj.
Če grem v trgovino in vprašam, koliko stane SOL, me bo ženska vprašala, "ja kakšna sol?" Mercatorjeva, sparova, od tuša, ....
Ja itak te bo recimo v Hoferju vprašala če te zanima cena za Mercatorjevo, Šparovo ali Tuševo sol. Katera trgovina pa drži te tri blagovne znamke na istih policah???
Ali si mislil, da vprašaš pač eno žensko na ulici za ceno soli?
V mislih sem imel pač eno žensko. Ampak dobro nima veze. Upam da ste dojeli kaj čem povedat.
draciel> je po mojem mnenju pravilen odgovor, nekje od 6000 eur pa do 1milijon eur.
Narobe, pravilen odgovor je od dveh jurjev naprej, ampak jurja ni tako daleč.
Se pravi na koncu smo ugotovili, da je ta punca celo bolj pametna od mene in frenda. Pohvalno
Popravljam:
Nikoli nisem tudi trdil da sva s frendom bolj pametna od nje. Če še enkrat dobro preberete moje prvo vprašanje, boste videli da samo sprašujem za nasvet in kaj si vi mislite, ali je ta punca manj inteligenta , ker (mogoče) ne zna logično razmišljati. Nikoli pa nisem trdil da tale punca ni neumna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: draciel ()
Looooooka ::
Ja do odgovora si prisel.
Fant naj kupi roze in rece oprosti. Ce ga vprasa zakaj naj bo pa rajsi lepo tiho...
Fant naj kupi roze in rece oprosti. Ce ga vprasa zakaj naj bo pa rajsi lepo tiho...
FlyingBee ::
sploh ni res, fant ima neko zmedeno punco ali pa jo je dobil v kakšni "ženski" situaciji in se ga je hotela čim prej "znebit"
bom vprašal mojo pa da vidimo ... poročam
koliko je stara?
bom vprašal mojo pa da vidimo ... poročam
koliko je stara?
Dovolj, da ji je jasno, da cena avtomobila za zivljenje z norcem ni pomemben podatek :)
//odstranil besedo, ki se mi je priplazila v glavo zaradi tako kot vedno grdega obnasanja s strani jypeta.My bad.
//odstranil besedo, ki se mi je priplazila v glavo zaradi tako kot vedno grdega obnasanja s strani jypeta.My bad.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
mogoče pa ta "idiot" pričakuje, da si bosta stroške v skupnem življenju delila, vidi pa da bo to težka
figula ::
*** Če grem v trgovino in vprašam, koliko stane SOL, me bo ženska vprašala, "ja kakšna sol?" Mercatorjeva, sparova, od tuša, ....
*** V mislih sem imel pač eno žensko. Ampak dobro nima veze. Upam da ste dojeli kaj čem povedat.
Tako torej. Ti napišeš neumnost in moremo razumeti in dojeti, kaj si hotel povedati. Bi bilo prav, da isto velja tudi za to dekle in za vse ostale. Oziroma zakaj bi morali tebi oprostiti, njo pa razglasiti za neumno?
Če je posumila, da fant s trapastimi vprašanji testira/preverja njeno razgledanost/inteligenco, bo še presenečen, kaj vse mu bo servirala!
*** V mislih sem imel pač eno žensko. Ampak dobro nima veze. Upam da ste dojeli kaj čem povedat.
Tako torej. Ti napišeš neumnost in moremo razumeti in dojeti, kaj si hotel povedati. Bi bilo prav, da isto velja tudi za to dekle in za vse ostale. Oziroma zakaj bi morali tebi oprostiti, njo pa razglasiti za neumno?
Če je posumila, da fant s trapastimi vprašanji testira/preverja njeno razgledanost/inteligenco, bo še presenečen, kaj vse mu bo servirala!
koliko je stara?
mislim da 21.
@figula
Če še nisi dojel/a, da sprašujem o punci in NE o meni, potem si tudi ti mogoče malo "zadaj" ?. Sam pa nisem nikoli rekel da sem inteligenten..
Kadar bo govora o meni se oglasi. Ja ?
Edit: Že dokaz, da obstajam na tem forumu in berem bedarije nekaterih me naredijo manj inteligentnega.
Zgodovina sprememb…
figula ::
Dragi draciel!
Govora je bilo o različnem toleriranju posameznih dogodkov in posameznih ljudi.
Seveda sem zadaj, daleč zadaj, veš kako je fino tukaj .... sami srečni in sproščeni ljudje, ki se ne razburjajo za vsako mišjo figo ....
Govora je bilo o različnem toleriranju posameznih dogodkov in posameznih ljudi.
Seveda sem zadaj, daleč zadaj, veš kako je fino tukaj .... sami srečni in sproščeni ljudje, ki se ne razburjajo za vsako mišjo figo ....
bdoxx ::
OP, če je to tvoj najboljši kolega, verjetno poznaš tudi njegovo punco do potankosti? kakšna se tebi zdi? :)
Poznam jo kot prijateljico, kaj več pa ne. Tudi če gremo ven in se družimo se pogovarjamo o vsakdanjih stvareh. Nikoli pa nismo meli kakih debat s katere bi "razbral" njeno inteligenco ( logiko ). Pač nikoli ni imela kakih čudnih izjav.
Punca je v glavnem super, sproščena, nasmejana, lepa, čudovita. Če nebi bila od prijatelja, bi jo zagotovo želel jaz
Don't tell anyone
no saj ravno pri normalnem pogovru se vidi če osebi kaj manjka v glavi.
verjetno je problem res kje drugje
verjetno je problem res kje drugje
Manu ::
Punca je v glavnem super, sproščena, nasmejana, lepa, čudovita. Če nebi bila od prijatelja, bi jo zagotovo želel jaz
Don't tell anyone
Pa smo odkrili vir problema. Ti bi jo, pa hočeš prepričat kolega, da ni glih pametna in ju tako skregat... Verjetno si mu ti svetoval naj jo vpraša kaj logičnega...
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
Vajenc ::
Kaj češ z njo počet, če ne zna filma iz USBja gledat?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Pa smo odkrili vir problema. Ti bi jo, pa hočeš prepričat kolega, da ni glih pametna in ju tako skregat... Verjetno si mu ti svetoval naj jo vpraša kaj logičnega...
heheh, odlična.
Za sex je dobra.. tud če nima nč v glavi. doh
Troll, vprašanja troll odgovori
Za sex je dobra.. tud če nima nč v glavi. doh
Troll, vprašanja troll odgovori
Hotel sem povedat, da si ti trolal. Punca je super, sproščena, nasmejana, lepa in čudovita, ti pa se kao sprašuješ, če je primerna za tvojega najboljšega prijatelja?!
Woody Allen
Woody Allen
Seriously for the love of God...zdaj se pa počutm tko da majo vsi ki berejo to temo in sprašujejo tako butasta vprašanja IQ na nivoju števila črk v naslovu te teme. Že najmanj dvajsetič v tej temi za tiste ki ne razumejo pointa teme.
1. Jaz se ne sprašujem popolnoma nič ( če bi brali bi vedeli )
2. Jaz sprašujem v imenu xyz človeka, ker je mene vprašal točno to vprašanje: "Ali misliš, da je ona manj inteligentna, ker mogoče ne zna razmišljati? Ker če je to res, nimam pojma ali sva za skupaj. Daj povej mi kaj naj naredim!?"
3. Jaz nisem imel pojma kaj mu odgovoriti, zato sem vprašal tukaj "strokovnjake", če znajo povedati ali je mogoče res punca manj inteligentna! To je bilo vprašanje že od vsega začetka. Skupaj smo ugotovili, da sem podal premalo informacij da bi lahko prišli do pametnega zaključka, oziroma je večina podala mnenje da je punca vredu in se xyz človek nima kaj sekirat!
4.
5. BERI, 1 točko!
Zakaj imam občutek, da je večina ljudi ki je odgovarjala na to temo stara < 20 let in v življenju ni imela še resnega partnerja. Frenda razumem, ker bi tudi mene motlo če bi imel punco k bi stalno delala neke stvari brez razmisleka (če res to dela, kakor on pravi). Ko boste (če boste) naleteli na kakšnega takega partnerja boste razumeli kaj xyz človek sprašuje.
No , še kakšen ki ne kaj ne razume?
1. Jaz se ne sprašujem popolnoma nič ( če bi brali bi vedeli )
2. Jaz sprašujem v imenu xyz človeka, ker je mene vprašal točno to vprašanje: "Ali misliš, da je ona manj inteligentna, ker mogoče ne zna razmišljati? Ker če je to res, nimam pojma ali sva za skupaj. Daj povej mi kaj naj naredim!?"
3. Jaz nisem imel pojma kaj mu odgovoriti, zato sem vprašal tukaj "strokovnjake", če znajo povedati ali je mogoče res punca manj inteligentna! To je bilo vprašanje že od vsega začetka. Skupaj smo ugotovili, da sem podal premalo informacij da bi lahko prišli do pametnega zaključka, oziroma je večina podala mnenje da je punca vredu in se xyz človek nima kaj sekirat!
4.
Punca je super, sproščena, nasmejana, lepa in čudovitasem odgovoril, zato ker jaz tako mislim. Po mojem mnenju punci ne manjka nič. To sem tudi xyz človeku povedal že takoj, ampak on ni bil prepričan!
5. BERI, 1 točko!
Zakaj imam občutek, da je večina ljudi ki je odgovarjala na to temo stara < 20 let in v življenju ni imela še resnega partnerja. Frenda razumem, ker bi tudi mene motlo če bi imel punco k bi stalno delala neke stvari brez razmisleka (če res to dela, kakor on pravi). Ko boste (če boste) naleteli na kakšnega takega partnerja boste razumeli kaj xyz človek sprašuje.
No , še kakšen ki ne kaj ne razume?
wini ::
Poznam en primer ko je dekle delalo v baru. Pride stranka naroči pivo v flaški. Dobi pivo.
Popije na hitro (poletje pač) in jo za dobro minuto pokliče in ji reče: "Dej mi še eno flaško, tale pušča".
Ona mu prinere novo pivo ... gre do šanka ... in za par minut pride nazaj ter ustreli: "Kaj me zajebavaš. Sem natočila vodo v flaško pa nč ne pušča!!!".
In ja je blond :)
Popije na hitro (poletje pač) in jo za dobro minuto pokliče in ji reče: "Dej mi še eno flaško, tale pušča".
Ona mu prinere novo pivo ... gre do šanka ... in za par minut pride nazaj ter ustreli: "Kaj me zajebavaš. Sem natočila vodo v flaško pa nč ne pušča!!!".
In ja je blond :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wini ()
vostok_1 ::
Lol, ocenjevanje intelligentnosti partnerja po tem ali ve cene izdelkov ali ne. In ko misliš da si že vse videl v življenju.
S kolegom sva mela debato kar precej dolgo. Povedal mi je da opaža te stvari že dolgo časa in s tem ne more živet. Ni problem samo v primeru z avtom, ampak tudi drugi. Dogaja se skoraj vsaki dan. Ženska med drugim tudi ne pošteka stvari, ki se jih pove po ovinkih..
Rekel je da skoraj zagotovo ji bo dal konec, ker s tem se pač nebo nikoli sprijaznil. Ampak to je še neuradno..
Povedal sem mu da naj premisli preden naredi kakšno potezo, ampak če se bo tako odločil ga pač podpiram.
Sicer ni še dokončno, ampak če jo bo res pustil, si ženska ne bo tako kmalu opomogla. Še eno strto srce več.
Rekel je da skoraj zagotovo ji bo dal konec, ker s tem se pač nebo nikoli sprijaznil. Ampak to je še neuradno..
Povedal sem mu da naj premisli preden naredi kakšno potezo, ampak če se bo tako odločil ga pač podpiram.
Sicer ni še dokončno, ampak če jo bo res pustil, si ženska ne bo tako kmalu opomogla. Še eno strto srce več.
ZaphodBB ::
Tvoj kolega ima probleme s samozavestjo in punca čeprav bo prizadeta si zasluži kaj boljšega, kot pa eno teslo ki ga je najbolj strah kaj drugi mislijo.
Za moje pojme je bistvo dobrega para harmonija. Inteligenca ima pa en falus veze s tem.
Za moje pojme je bistvo dobrega para harmonija. Inteligenca ima pa en falus veze s tem.
Men je žal edino to ker je cca 5. let šibalo vse ok. Še kakšen teden nazaj sem mislil da je vse v najlepšem redu, pol pa zveš kaj takega. Vse bolj sem prepričan da je imel @D3m prav, lol
Halfdead987 ::
OMG. 5 let ga to ni motilo,zdaj pa ga? Je šele zdaj opazil, da ni ravno inteligentna?
D3m ::
Men je žal edino to ker je cca 5. let šibalo vse ok. Še kakšen teden nazaj sem mislil da je vse v najlepšem redu, pol pa zveš kaj takega. Vse bolj sem prepričan da je imel @D3m prav, lol
Hvala za kompliment.
|HP EliteBook|R5 6650U|
P.S.
S časom ti bo verjetno povedal, da mu je tedaj zavrtela glavo kaka druga simpatija in, ker se noče opogumiti in ji direktno povedati se bo zgovarjal na njene napake in zakaj ne more biti z njo.
P.P.S.
To je zdaj tvoja priložnost.
S časom ti bo verjetno povedal, da mu je tedaj zavrtela glavo kaka druga simpatija in, ker se noče opogumiti in ji direktno povedati se bo zgovarjal na njene napake in zakaj ne more biti z njo.
P.P.S.
To je zdaj tvoja priložnost.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Ja itak nista še končala, ma tudi če bi, nikoli nebi upal biti z bivšo najboljšega kolega.
Če skalkuliram:
Zveza z "bivšo" od kolega:
posledice: Zgubim najboljšega prijatelja
fail: Če se zveza ne obnese, zgubim punco IN prijatelja
Ne grem v zvezo z "bivšo" od kolega:
posledice: Jih ni (oziroma nikoli nebi bilo zveze z bivšo)
win: Obdržim prijatelja
2. opcija mi bolj diši
Sicer obstaja še en fail in sicer da ta prijatelj odkrije to temo. Še sreča da ga ne zanimajo računalniki in tehnologija in se mu ne sanja kaj SLO-TECH sploh je
Če skalkuliram:
2. opcija mi bolj diši
Sicer obstaja še en fail in sicer da ta prijatelj odkrije to temo. Še sreča da ga ne zanimajo računalniki in tehnologija in se mu ne sanja kaj SLO-TECH sploh je
Mesar ::
Kdo pa je reko, da mores v zvezo skakat? Lahko ji samo tu in tam "olje zmeris".
Your turn to burn!
Maja ma dobro. Jaz sem tudi v zvezi. Nemorem sedaj kar tko..
Zakaj pa ne. Jaz sem iz tega pridobil pomembne izkušnje (inteligence + 3 , endurance + 3, sneaky escape + 10)
|HP EliteBook|R5 6650U|
Jah jaz nimam vesti da bi to naredu..kaj šele da bi to skrival.
Zgodovina sprememb…
Uglavnem da negremo preveč offtopic, da ne kdo zaklene teme ker bom poročal kako se bo odvilo vse skupaj na konc
Mesar ::
A to kaj sprašuješ za njunim hrbtom na ST pa maš vest skrivat? Al jima misliš pokazati to temo?
Recimo...
Your turn to burn!
A to kaj sprašuješ za njunim hrbtom na ST pa maš vest skrivat? Al jima misliš pokazati to temo?
Recimo...
Ubistvu ta tema ni nobeno skrivanje. Pač frend nebi bu jezen ker sem tukaj vprašal. Jezen bi bil dokler nisem napisal "da bi jo imel" ali neki podobnega. Če bi pa punca odkrila to temo, bi bila pa pomoje jezna kar na kolega in ne name. ( Saj nisem objavil kdo je )
Tako da ne. Me ne peče vest zaradi tega, ker to ni nobena škoda v katerokoli smer obrneš. Ta tema je pač z namenom da se "pomaga". Prevara partnerja.. to je pa druga tema. Pač jaz vedno igram fair play. Npr da bi mene partnerka prevarala in mi nebi povedala ( in bi zvedel od koga drugega s kakimi dokazi ), bi jo tudi njo mirne vesti prevaral in ji nebi povedal.
Jaz sem za Fair Play. Vedno in povsod. Razmerje, služba, odnosi , lajf nasploh. Kakor ti meni, tudi jaz tebi.
Okapi ::
Draciel, a si kaj v sorodu z jvernom?
O.
Glugy ::
Še primer Slovenske razgledanosti pred 3 leti...sam je pa vsak let huj :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()
BigWhale ::
Halfdead987 je izjavil:
OMG. 5 let ga to ni motilo,zdaj pa ga? Je šele zdaj opazil, da ni ravno inteligentna?
Prve tri, stiri leta gre za zaljubljenost. Takrat se napak parneterja ponavadi ne opazi, ce niso precej ocitne. Potem pa se traja nekaj casa in nato stvari opazis. Tezava je edino v tem, da bi neko splosna nerazgledanost clovek verjetno opazil ze kaj hitro, ce bi se s clovekom pogovarjal se preden bi postal to partner. In taksnega pac izlocis ze takoj.
Ja itak nista še končala, ma tudi če bi, nikoli nebi upal biti z bivšo najboljšega kolega.
A lahko, meni - socialnemu retardu, nekdo razlozi zakaj se tega ne pocne. Zenska je _bivsa_ od tvojega kolega. On je ni maral vec in ni vec v zvezi z njo. Zakaj zdaj ti ne bi smel imeti nic s tisto zensko?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Recimo...
Ubistvu ta tema ni nobeno skrivanje. Pač frend nebi bu jezen ker sem tukaj vprašal. Jezen bi bil dokler nisem napisal "da bi jo imel" ali neki podobnega. Če bi pa punca odkrila to temo, bi bila pa pomoje jezna kar na kolega in ne name. ( Saj nisem objavil kdo je )
Tako da ne. Me ne peče vest zaradi tega, ker to ni nobena škoda v katerokoli smer obrneš. Ta tema je pač z namenom da se "pomaga". Prevara partnerja.. to je pa druga tema. Pač jaz vedno igram fair play. Npr da bi mene partnerka prevarala in mi nebi povedala ( in bi zvedel od koga drugega s kakimi dokazi ), bi jo tudi njo mirne vesti prevaral in ji nebi povedal.
Jaz sem za Fair Play. Vedno in povsod. Razmerje, služba, odnosi , lajf nasploh. Kakor ti meni, tudi jaz tebi.
vprašanje je kaj bo tvoja naredla ko bo prebrala to temo :)
saj ženske in moški vemo, da si naš partner kdaj pa kdaj zaželi drugo/drugega, ne glede v kakšni zvezi je ta ... ni si treba zatiskat oči, ampak raje pri sebi premisliti z glavo in ne nagoni pa ponavadi na koncu razume prevlada, komur pa ne pa ni rečeno, da je na slabšem ali obratno
Tezava je edino v tem, da bi neko splosna nerazgledanost clovek verjetno opazil ze kaj hitro, ce bi se s clovekom pogovarjal se preden bi postal to partner. In taksnega pac izlocis ze takoj.
Dvomim, da je razgledanost za kogarkoli razlog za zaljubljenost. Zaljubljen si v super, sproščeno, nasmejano, lepo in čudovito punco. Navsezadnje je razgledanost še najlažje naknadno pridobit. Lepota je precej bolj kompliciran in drag postopek za popravke.
Woody Allen
Woody Allen
jype ::
BigWhale> Zakaj zdaj ti ne bi smel imeti nic s tisto zensko?
Ker je rabljena. Ful potencialnih skritih stroškov. Menjava leve roke, nove čeljusti, gnil nosilec odbijača...
Pa si hitr želiš, da bi novo kupu!
Ker je rabljena. Ful potencialnih skritih stroškov. Menjava leve roke, nove čeljusti, gnil nosilec odbijača...
Pa si hitr želiš, da bi novo kupu!
Halfdead987 je izjavil:
Boob effect!
flyko ::
No, little respect, kako lahko za človeka rečeš, da je rabljen?
Sicer pa po mojih izkušnjah, kot je rekel jype, rabljene, so tako, prvih 15cm mogoče res, naprej pa kot nova :D
Sicer pa po mojih izkušnjah, kot je rekel jype, rabljene, so tako, prvih 15cm mogoče res, naprej pa kot nova :D
jype ::
flyko> No, little respect, kako lahko za človeka rečeš, da je rabljen?
Očitno ni najbolj jasno, da je prispevek temeljito sarkastičen?
flyko> Sicer pa po mojih izkušnjah, kot je rekel jype, rabljene, so tako, prvih 15cm mogoče res, naprej pa kot nova :D
Če je to edina stična točka, je gumijasta proteza bistveno bolj praktična. Cenejša, z daljšo življensko dobo, lahko jo spraviš v checked prtljago, pa tudi pri uporabi je mogoče zagotoviti večje udobje.
Očitno ni najbolj jasno, da je prispevek temeljito sarkastičen?
flyko> Sicer pa po mojih izkušnjah, kot je rekel jype, rabljene, so tako, prvih 15cm mogoče res, naprej pa kot nova :D
Če je to edina stična točka, je gumijasta proteza bistveno bolj praktična. Cenejša, z daljšo življensko dobo, lahko jo spraviš v checked prtljago, pa tudi pri uporabi je mogoče zagotoviti večje udobje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Spoznavanje ženskega spola (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 56519 (48445) | dzinks63 |
⊘ | Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 91090 (83157) | bluefish |
⊘ | V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 85203 (74617) | bluefish |