» »

Inteligenca partnerja

Inteligenca partnerja

Temo vidijo: vsi

dzinks63 ::

Vse bolj se mi zdi , da je tole troll tema, iskanje pozornosti na forumu, drugače punca je čist ok, vse ostalo pa neko nakladanje in iskanje dlake v jajcu, da bi se lahko prepiral za prazen nič. Življenje je stvar kompromisov, prilagajanje in poznavanje bontona, predvsem pa lepa beseda, lepo mesto najde.

cewapcic ::

Nov avto za eno/dve mesečni plači se zdi malo neverjetno, lahko bi iz tega sklepala, da je dražji.

Sklepam, da nikoli ne gleda dnevnika ob 19ih? V tistem terminu skoraj ne moreš uiti avtomobilskim reklamam. Ponavadi je v reklami navedena tudi cena. Kaj dela ponavadi ob 7ih zvečer?

Looooooka ::

1)Zakaj vsi sprasujete v imenu prijatelja, kljub temu, DA VSI VEMO KOGA S TEM MISLITE?
2)Is she hot?...oz po domace...kaj je bila tista kvaliteta, ki je bila do sedaj dovolj dober razlog za to "trpljenje"?
3)A ni to lepo, da ne pozna razlike med dragim in gnilim avtomobilom? Vecja moznost, da ni s tabo...oops mislim TVOJIM PRIJATELJEM, zaradi pleha!

draciel ::

heh nekateri so pa res preveč pametni. če bi bila to moja punca, bi podal več informacij , oz sploh ne bi odprl teme zaradi tega. Jaz se znam sam odločati za take pomembne stvari in nikoli ne upoštevam mnenja foruma za to. Tudi sam imam bejbo, z njo sem srečen že 6 let. Nimava problemov kot jih ima prijatelj, se pa sigurno najdejo kakšni drugi. Tako kot v vsaki zvezi.

Temo sem odprl z namenom, ker se gre za mojega najboljšega prijatelja. Poznava se od malih nog in nikoli me ni pustil na cedilu. Ker vem kako je, mu želim pomagati in mu tudi bom oz. sem. Nekatera mnenja, ki sem jih prebral in ste jih podali so bila koristna, tako da se vam najlepše zahvaljujem.

Je pa zanimivo kako folk začne sam neki razmišljat in podajat nepreverjena mnenja. Zanimivo je tudi kako 95% ljudi smatra temo odprto v "loži" za trol temo, kar pa je ta daleč od tega.

Okapi ::

Jaz se znam sam odločati za take pomembne stvari in nikoli ne upoštevam mnenja foruma za to.
Aja, zate mnenje foruma ni dovolj dobro, za tvojega najboljšega prijatelja pa je. Dober si ti prijatelj.>:D

O.

Sem vedel da bo kdo to napisal :))

In odgovor se glasi še enkrat:

Sam se odločam kako bom fural zvezo naprej. Nikoli nisem in ne bom upošteval drugih ljudi, zato ker v prvi vrsti niti nobenega ne vprašam za nasvet. Prijatelj je pa mene pač vprašal kako in kaj ( on je pripravljen na nasvete ). Ker vem od kje moji problemi izvirajo jih znam rešit, njegovega pač neznam. Zato sem povprašal širšo publiko ljudi, kaj si mislijo.

lambda ::

Morda bi bil najprej na mestu dvom v lastno inteligenco, če človek ni sposoben sam pri sebi razčistit te travmatične dileme iz prvega posta.

FlyingBee ::

OP ve kako zabito je izpadla punca prijatelja in ve tudi, da na enem primeru ne moreš sklepati, želi pa izvedeti kaj še ostali mislite, tako kot jaz zato pa berem to temo

mn ::

draciel je izjavil:

A to naj bi pomenilo "just let it go"?

Sicer se mi zdi da sta skupaj okoli 5let mogoče kaj več in sta oba kul, ampak problem pride ko on nekaj reče, pa ona nazaj nekaj čisto "x" ali nelogičnega in tako pride do nekih prepirov in ji očita da je neumna pa to. Ženska itak čustvena, je užaljena itd.

Sicer je pa to stvar ki jo pri partnerju ne moreš takoj ugotoviti in tip ne ve kaj narediti.

Če jima je uspevalo 5 let resnično ne razumem zakaj se kar naenkrat sekira o tem. Če bi bila inteligenca tako grozen problem jima ne bi uspelo 5 mesecev, kaj šele 5 let.

D3m ::

Še zmeraj sumim, da se okrog tvojega kolega suče kakšna simpatija in mu meša štrene. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Je pa zanimivo kako folk začne sam neki razmišljat in podajat nepreverjena mnenja. Zanimivo je tudi kako 95% ljudi smatra temo odprto v "loži" za trol temo, kar pa je ta daleč od tega.

Mislis tko kot ce bi hmm ne vem...obsodil punco, da je neumna, ker ne ve koliko stane nov in rabljen avto?
Po moznosti kljub temu, da v zivljenju ni delala izpita in kupila avta? :)

Halfdead987 ::

Jaz tudi nisem delal izpita in kupil avta pa vem koliko stane ;)

ttommy ::

Vprašaj prijatelja, če ve koliko stane kg solate, korenčka, kruha, moke, sladkorja, liter olja, mleka... koliko stane m3 vode iz pipe, kWh elektrike...... če ti našteje vse to kot iz topa, potem lahko sodita punco zaradi cen avtomobilov..
Gamer

Eni še vedno ne dojamete, da to ni isto.

jype ::

Halfdead987> Eni še vedno ne dojamete, da to ni isto.

Seveda ni isto. Če ne veš kolk stane tona vegete si precej bolj zabit kot če ne veš kolk stane tona pleha (ki ji nekateri rečete avto).

Vegeta se prodaja po gramih oz. kilah,avto po kosih.

lambda ::

5 let je bil z njo, sedaj ga pa skrbi, da ni dovolj inteligentna ... oz. kot smo ugotovili, ga muči njena razgledanost. Se mi zdi, da je veliko pomembnejših faktorjev, kot to.

Jaz bi svojo brez večjih težav dobil na kaki podobni fori, kot OPjev prijatelj njegovo. Pa ji je država po reševanju testov rekla, da spada v nevemkateri percentil ter ji konec gimnazije dodelila Zoisovo. Ravno tako lahko ona mene. Recimo s kakim vprašanjem iz osnovnošolske geografije ali zgodovine. Busted. Pa me tudi IQ testi postavijo v 98 ali 99 percentil.

Lahko imaš torej nek inteligenčni potencial, v kakšno znanje vlagaš, je pa čisto druga zgodba. Nekateri veliko dajo na splošno razgledanost, nekateri pa so izjemno dobri le na nekaterih področjih. Sam zase bi rekel, da sem precej neuravnoteženo razgledan. Znanje na področjih, ki me zanimajo, je izjemno dobro, na tistih, ki me ne, pa porazno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lambda ()

bdoxx ::

OP, če je to tvoj najboljši kolega, verjetno poznaš tudi njegovo punco do potankosti? kakšna se tebi zdi? :)

tona vegete stane kot 100g x 10000, trenutno pa ne vem koliko točno stane 100g, bi pa ocenil da okoli 1,5 EUR ... zdaj pa vprašat to punco isto pa da vidimo, če bo rekla 15 EUR potem je vprašljiva

Mesar ::

V bistvu ne, ker bi na 1 tono verjetno že dobil nekaj popusta.
Your turn to burn!

bdoxx ::

če greš v špar pa kupiš 10000 komadov 100gramskih veget, verjetno ne dobiš popusta

Bananovec ::

Prvič: Popust je stvar dogovora. Vsepovsod. Period.
Drugič: V šparu ti ne bodo prodali 10 000 komadov, ker to ni normalno število za gospodinjsto, ker toliko komadov sploh nimajo na zalogi.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

ttommy je izjavil:

Vprašaj prijatelja, če ve koliko stane kg solate, korenčka, kruha, moke, sladkorja, liter olja, mleka... koliko stane m3 vode iz pipe, kWh elektrike...... če ti našteje vse to kot iz topa, potem lahko sodita punco zaradi cen avtomobilov..

Ok počakajmo malo. Bom poskusil jaz uganiti čeprav se mi ne sanja koliko stvari stanejo ki si jih naštel.

kg solate = 3eur ?
kg korenčka = 3.5 eur?
kg kruha = 2eur ?
kg moke = 1eur ?

Za druge približno vem koliko stanejo.

Čeprav nimam pojma koliko te stvari stanejo, še vedno nisem veliko falil. Procentualno sem sigurno falil manj kot punca prijatelja, ki je rekla da nov avto stane nekaj čez 1000 eur.

In to glede avta je bil samo en primer. Povedal mi je še par primerov ampak se jih ne čisto spomnim.
Jaz sem mu posredoval sporočilo, kar sem razbral tukaj in sicer da zaradi tega ni potrebno delati cele "štale". Pač ni vedela koliko stane avto in še kakšna druga stvar. Povedal sem mu če je nasplošno srečen, da nima kaj komplicirat. Kaj bo on naredil je pa njegova stvar. Če se bo kaj zgodilo bom poročal.

GrimReaper ::

Sam to kolk približno stane nov avto nižjega/nižjega srednjega razreda bi moral vedt vsak odrasel človek. Če ne drugega je to v skoraj vsaki reklami, ki se tiče avtomobilov.
Oz. ve že večina otrok, sej ko fotr kupuje avto, ponavad ni glih skrivnosten glede tega. Sam sem dobro vedel al je njegov avto stal 700.000 ali pa 2.000.000 SIT, pa tudi za njegovo plačo sem vedel da je tam okol 200.000 SIT. Ko je kupoval avto je blo doma tud polno katalogov s ceniki.
Ne rečem da fališ za en konkreten avto namesto 15k, 10k. Ampak 1-2k pa ni šans, ker tolko stane povprečno kolo, dobri tudi čez 5k. Pa tukaj bi lahko naštel še 100 različnih primerjav, recimo še ena je ta da bi potemtakem dobil za dve plači (oz. eno dobro) kr nov avto, čeprav samo feltne+gume stanejo okol 1000EUR.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

Manu ::

Mnogi se ne zanimajo za avte, pa posledično ne vedo koliko stanejo. Jaz ne vidim tu problema.

Vidim pa problem v tistih, ki mislijo, da če se oni zanimajo za določene stvari, se morajo tudi drugi.

Ni nujno, da če nekdo nekaj ne zna, kar znaš ti, da je nerazgledan.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

pa Škoda Octavia je na vsakem koraku na Jumbo plakatu za 15.990 EUR pa take fore, to je debilizem kar je povedala, ampak ajde, zato še ni za odpisat

Halfdead987 je izjavil:

Vegeta se prodaja po gramih oz. kilah,avto po kosih.

In...kok stane kila vegete?
Cakamo >:D

Pomoje več kot 5eur nebi smela biti. :D

draciel> Pomoje več kot 5eur nebi smela biti. :D

Pomoje te bomo pustil.

Jaz osebno mislim da sta draciel in tisti njegov prijatelj z neinteligentno punco izredno "pametna"....
Tako, da bi bilo pametno to temo zakleniti, ne pa nadaljevati na res primitivni ravni.
Gamer

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ttommy ()

6,6 evrov pri Mercatorju. In ko ste že ravno napletali o količinskih popustih - Vegeta v četrtkilskih vrečkah je konkretno cenejša od Vegete v polkilskih vrečkah (6,6 proti 8,2 evra za kg).

O.

spenstar ::

Uboga punca. Ima zakompleksanega tipa, njegov prijatelj pa tudi ne ve in ne zna pomagati. Upam, da si bo nasla drugega, cimprej tem bolje.
SPENSTAR--builder

Manu je izjavil:

Mnogi se ne zanimajo za avte, pa posledično ne vedo koliko stanejo. Jaz ne vidim tu problema.

Vidim pa problem v tistih, ki mislijo, da če se oni zanimajo za določene stvari, se morajo tudi drugi.

Ni nujno, da če nekdo nekaj ne zna, kar znaš ti, da je nerazgledan.

Pa že, sam pa vseeno veš koliko stanejo druge stvari in potem lahko narediš logično sklepanje. Sam sem dal primer za kolo, pa računalnik, to stane 500-5000€, pa že če jih daš vse na kup pred 5 letnega otroka, ti bo znal povedat da avto stane dosti več.
Vprašajte me za eno stvar, ki je niti približno ne poznam, pa bom vseeno lahko povedal neko okvirno ceno. Pa pustimo sedaj stvari kot so dragocene ročne ure, pri katerih moraš bit res poznavalec da veš al stanejo 1000€ al pa 100.000€.
To da avti stanejo od 7000 do 2.000.000€ ali še več gre za splošno razgledanost, oz. bi bil povsem zadovoljiv odgovor 10.000 - 1.000.000€.
Mene sicer moti že to, da pri vprašanju koliko stane nov avto, ni bilo nazaj nobenega vprašanja, ampak kar takoj odgovor, kakor da nebi obstajalo več razredov, več firm, več modelov itd. avtomobilov. To da je vsaka stvar lahko različne kvalitete in s tem tudi cene bi moral tut vsak vedt.

GrimReaper> Vprašajte me za eno stvar, ki je niti približno ne poznam, pa bom vseeno lahko povedal neko okvirno ceno.

Brez goljufanja? Flaška no. 5?

Tam okol 100€, s tem da vem da lahko tut več, kar je razlika če rečeš da to pa to stane 100€.

ok.
Liter viskija?

(it's a trick!)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

galu ::

Ka je tole, The price is right?
Tako to gre.

Ja eni trdijo, da je baba neumna oni pa tako pametni, da lahko priblizno zadanejo ceno cesarkoli.
Cakam za ceno litra viskija.
Dejansko je glede na "star avto" "nov avto" cisto korektno vprasanje.
Vendar je cas, ki je minil od vprasanja dovolj dolg, da lahko sklepam, da si folk pomaga z googlom.
Reva uboga pac ni mela googla pri sebi :)

spenstar ::

galu je izjavil:

Ka je tole, The price is right?

Raje, norec jebe zblojenega. Punca, reši se nedojebanih človekov;((.
SPENSTAR--builder

Flaška no. 5?
Tule manjkata dva podatka - velikost flaške in vrsta no.5 (parfum, parfumska voda, kolonjska voda ...).

Tule je recimo flaška No. 5 za 2100 USD!
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-b...

Liter viskija?
Najcenejši single malt je pri nas 14 evrov (Glen Grant, in je presenetljivo dober). Odlični singla malti so 40 do 60 evrov (0,75 l), vrhunski od 100 naprej, navzgor pa meje praktično ni.

O.

Ja predolg je trajal no :P
Zdej bi tud punca iz teme povedala ceno rezervnih delov lamburginija in golfa :)

No dobro, še to: morda je pač rekla, da stane nov avto nekaj čez 1000€ zato, ker se po Sloveniji vozi ogromno novih avtov in ga po njenem mišljenju ni težko kupiti. Rabljen pa okrog 600€- pač star tam nekje 3-4 leta (isti model, kot pride nov nekaj čez 1000€). Se pravi, da je ona svojemu fantu v odgovoru podala v bistvu njen pogled na vse skupaj. Kdo je zdaj neinteligenten? Ona, ki v enostavnem stavku pove več kot dejanski odgovor, ali on, ki ne razume?
Še enkrat poudarjam: draciel in njegov prijatelj sta nadpovprečno "pametna"... razen, če ni draciel učenec kakega 7. razreda OŠ.
Gamer

ttommy je izjavil:

Še enkrat poudarjam: draciel in njegov prijatelj sta nadpovprečno "pametna"... razen, če ni draciel učenec kakega 7. razreda OŠ.

Ker pač vsi zagovarjate punco bom nekaj vprašal. Če je rekla da stane nov avto nekaj čez 1000 eur, in rabljen avto okoli 600 eur, zakaj pa bi sploh potem kupil kdo rabljenega. A ne logika tukaj ne štima da je razlika med rabljenim in novim premajhna? Ker vsi zagovarjate to punco, bi vsi raje kupili najbrž rabljen avto za 600 eur kakor novega za 1000 ali pa 1300 !? To ni splošna razgledanost ampak pomanjkanje LOGIKE!

Okapi> Tule manjkata dva podatka - velikost flaške in vrsta no.5 (parfum, parfumska voda, kolonjska voda ...).

Sej tut un ni povedu za ker nov avto sprašuje (in punca je prav povedala).

jype je izjavil:

Okapi> Tule manjkata dva podatka - velikost flaške in vrsta no.5 (parfum, parfumska voda, kolonjska voda ...).

Pač če vprašaš koliko stane avto, brez kakršnih koli drugih podatkov je po mojem mnenju pravilen odgovor, nekje od 6000 eur pa do 1milijon eur.( čeprav najdražji avto stane 8mil eur ) Punca bi pa morala vprašati najprej kakšen avto, ne pa kar odgovoriti nekaj.

Če grem v trgovino in vprašam, koliko stane SOL, me bo ženska vprašala, "ja kakšna sol?" Mercatorjeva, sparova, od tuša, ....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: draciel ()

dzinks63 ::

Ne obremenjuj se s tem, prijatelj bo rešil tako kot mu odgovarja, ne se mu mešati v njegove privatne zadeve, boš dobil še kakšno okoli kepe od njega. Neumno vprašanje si zasluži neumen odgovor (najbrž se je počutila kar užaljeno, da jo sploh kaj takšnega sprašuje in je odreagirala tako kot je), sicer pa sploh ne vemo kako je potekal celoten pogovor, je bil vmes tudi kakšen prepir, tole je kar neki izrezano iz konteksta.

Ker pač vsi zagovarjate punco bom nekaj vprašal. Če je rekla da stane nov avto nekaj čez 1000 eur, in rabljen avto okoli 600 eur, zakaj pa bi sploh potem kupil kdo rabljenega. A ne logika tukaj ne štima da je razlika med rabljenim in novim premajhna? Ker vsi zagovarjate to punco, bi vsi raje kupili najbrž rabljen avto za 600 eur kakor novega za 1000 ali pa 1300 !? To ni splošna razgledanost ampak pomanjkanje LOGIKE!

Ce je razlika 400 eur ne vem zakaj bi metal denar za novega. Za 400 eur lahko kupim par 10 kil vegete. Karkoli zgubi 50% vrednosti in se se kar prodaja je pa pac tko al tko metanje denarja cez okno a ne.
Se posebej ce oba opravita isto nalogo.
Punca torej ni samo pametna ampak celo zna sparat.
A KEEPER!
Za razliko od bebca, ki punce ocenjuje glede na ceno avtomobilov.
Ta je lahko vesel, da se je rodil z dlanmi, ker blizje reprodukciji ne bi smel priti :)

draciel je izjavil:

jype je izjavil:

Pač če vprašaš koliko stane avto, brez kakršnih koli drugih podatkov je po mojem mnenju pravilen odgovor, nekje od 6000 eur pa do 1milijon eur.( čeprav najdražji avto stane 8mil eur ) Punca bi pa morala vprašati najprej kakšen avto, ne pa kar odgovoriti nekaj.

Če grem v trgovino in vprašam, koliko stane SOL, me bo ženska vprašala, "ja kakšna sol?" Mercatorjeva, sparova, od tuša, ....

Ja itak te bo recimo v Hoferju vprašala če te zanima cena za Mercatorjevo, Šparovo ali Tuševo sol. Katera trgovina pa drži te tri blagovne znamke na istih policah???
Ali si mislil, da vprašaš pač eno žensko na ulici za ceno soli?
Gamer

Katera trgovina pa drži te tri blagovne znamke na istih policah???
Vsaka spodobna. Imaš kameno sol iz Tuzle, morsko sol iz Pirana, iz Paga, fino mleto, grobo mleto, jodirano, nejodirano, himalajsko ...

Razpon cen je pa od 0,3 evra/kg za generično kameno sol do 30 evrov za nerafinirano piransko. Se pravi 1:100!

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

draciel> je po mojem mnenju pravilen odgovor, nekje od 6000 eur pa do 1milijon eur.

Narobe, pravilen odgovor je od dveh jurjev naprej, ampak jurja ni tako daleč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Spoznavanje ženskega spola (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28456472 (48398) dzinks63

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34691059 (83126) bluefish

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36985142 (74556) bluefish

Več podobnih tem