Forum » Igre » Fallout 4
Fallout 4
oo7 ::
Vi se kr prepricujte, da bo igra GOTY. :)
To je pa odločitev vsakega posameznika
Moja kandidata letos zaenkrat sta Witcher 3 in MGS V čakam še na Fallout 4 potem se bom pa odločil katera bo GOTY
Kaj pomeni GOTY? ... Hvala.
Game of The Year
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Kurzweil ::
@Sims, game of the year, naslednjič uporabi google, njegovo delovanje je zelo preprosto.
In greš čez igro že tretjič ali četrtič.. pa še odkrivaš nove stvari. Priceless.
Res je :)
Tudi zato sem rekel, da je tako rekoč nujno čim prej vzeti Perk Aquaboy oziroma Aquagirl, da boš lahko raziskal tudi vse reke, jezera in morje, ki jih je tukaj za petino ozemlja. Resno dvomim, da v tistih kilometrih morja spodaj desno na zemljevidu ne bi bilo kaj uporabnega in skrivnostnega.
Sigurno bo tuti kaj v morju če ne pa vstop v kakšno votlino :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Sims ::
Kurzweil: ja, moja slaba navada. Prvo vprašam slo-tech, nato preverim na googlu :D V bistvu je slo-tech pred googlom :D
Furbo ::
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
XsenO ::
Vi se kr prepricujte, da bo igra GOTY. :)
Moje trenutna lista
1. Witcher 3
2. Bloodborne
3. MSG 5
4. Binding of isaac: afterbirth
bomo vidli kam konča Fallout4 tekom tedna
1 + 1 = 1
m0f0x ::
Za F4 tudi pravijo, da ji nekaj manjka. Je eden napisal zgoraj, da se zdi, kot da je nekaj na hitro narejeno.
Pravijo, pravijo.. saj imamo lastne možgane, jaz se bom kar sam prepričal.
Zato sem tudi odnaročil Joker, v vsaki igri so opazili in skritizirali neke zadeve, ki jih sam še opazil ne bi, če ne bi kazali nanje s prstom. Samo pokvarijo ti taki tepci vse skupaj.
Isto kot greš na koncert, naslednji dan bereš butaste kritike in se sprašuješ, če si bil na isti zadevi.
Zato sem tudi odnaročil Joker, v vsaki igri so opazili in skritizirali neke zadeve, ki jih sam še opazil ne bi, če ne bi kazali nanje s prstom. Samo pokvarijo ti taki tepci vse skupaj.
Isto kot greš na koncert, naslednji dan bereš butaste kritike in se sprašuješ, če si bil na isti zadevi.
ahac ::
Ok... če maš dovolj denarja, da si lahko kupiš vse zanimive igre brez, da bi prebral kaj o njih menijo ostali... good for you.
Večina si pa tega ne more privoščit.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Točno tako! Isto sem pred dnevi rekel, naj ne forwardirajo stvari, ki jim jih drugi govorijo, naprimer, da je isti engine kot pri FO 3, pa temu sploh ni tako. Isto velja za nekatere, ki ne znajo uporabljat googla in pa seveda ljudi, kot sem omenil prej, ki na osnovi tujih besed ustvarjajo negativno klimo še preden so stvar videli. Vedno bolj pogosto opažam, da folk prebere še samo naslov, vsebine članka pa ne. Milo rečeno ljudje danes so vedno bolj funkcionalno nepismeni, leni in pa predvsem polni loada neumnih informacij, namesto, da bi se o vsem prepričali sami
Kar pa se Jokerja tiče pa mi je všeč, da so kritični, ko je to potrebno, tudi sicer vsaj mene stvar prej pozitivno preseneti, če je kritizirana, kot pa da če nekdo reče, da je to GOTY inj potebm seveda pričakuješ preveč in si na koncu razočaran. Predvsem pa je še bolj neumno, ko sem pred dnevi brel hrvaško revijo Reboot, če bi videl kako tam vse hvalijo, ampak res VSE, tisto je šele neumno. Primer, kako super mega je nov Kings Quest, se lotim stvari in je zadeva milo rečeno obupna.
Ena stvar pa je res, ki jim ne gre najbolj na roko in sicer da je Witcher 3 res postavil letvico visoko, pa ne samo po grafiki, podobno pa velja za novega Tomb Raiderja, ki ima isti dan realease date kot Fallout 4, guess who won't get full attention
Ok... če maš dovolj denarja, da si lahko kupiš vse zanimive igre brez, da bi prebral kaj o njih menijo ostali... good for you.
Večina si pa tega ne more privoščit.
Letos sem kupil Bordelands pre Sequel, Kings Bounty : Dark Side in pa Fallout 4.
To je to. Mislim, da ni preveč.
Pa tudi če vsi kritiki rečejo da je slab, dokler ima vse kar imajo ostale Fallout igre, bi igral zadevo.
Malce slabša grafika, malce slabša obrazna animacija.. who cares? Še Deus Ex 1 grem zdajle igrati če je treba.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Zmajc ::
Mislim da v kategoriji frp iger ne more Witcherju 3 GOTY krono odnesti nobena igra, niti F4.
m0f0x ::
Se strinjam glede deus ex 1 in tudi glede Witcher 3 GOTY. Bomo jutri videli, kaj bo community imel za povedat ali pa recimo Angry Joe.
Izi ::
V tem Reviewu nekdo pravi, da ima igro (PS4) že cel teden in da je po njegovem to najboljša igra, ki jo je kdajkoli v življenju igral. In ne pozabi omeniti, da je je preigral že nešteto iger in prav vse blockbusterje in F4 je po njegovem brez dvoma najboljša kdajkoli narejena igra
Malo z rezervo je treba vzeti vse skupaj. Menda nekdo od izdelovalcev igra F4 že preko 400 ur, pa še ni pregledal vsega.
Malo z rezervo je treba vzeti vse skupaj. Menda nekdo od izdelovalcev igra F4 že preko 400 ur, pa še ni pregledal vsega.
Tr0n ::
Pa ja, 400 ur lol. Vsi vemo, kaj ta marketinska cifra pomeni. Bullshit.
Saj, ce bodo taksni boring genericni questi kot v Skyrimu, potem ni problem contenta umetno razvlect na X ur.
Saj, ce bodo taksni boring genericni questi kot v Skyrimu, potem ni problem contenta umetno razvlect na X ur.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
V Novi Zelandiji že igrajo, kmalu začno tudi v Avstraliji. Po netu je polno navodil, kako preko Avstralskega Proxija ali VPNja na Steamu odkleneš svoji igro. Menda ni proti pravilom, je pa kar nekaj dela da vse skupaj poštimaš.
Ne vem zakaj se izdelovalci sploh gredo te neumnosti z odklepanjem časovno po regijah. Svet je postal že tako majhen, da to nima nobenega smisla.
Ne vem zakaj se izdelovalci sploh gredo te neumnosti z odklepanjem časovno po regijah. Svet je postal že tako majhen, da to nima nobenega smisla.
Jaz bom lahko igral šele enkrat jutri, ko poštar prinese kopijo. Če sem moral čakati 5 let na nov Fallout bom pa še 1 dan zdražal
connel ::
Uhm, kakor vem, je spreminjanje regije aka uporaba VPN-ja proti njihovemu TOS-u, posledica je lahko bannan account. Seveda ni rečeno da boš 100%, je pa možnost.
Dela je za 1 minuto in to s celim postopkom (tudi dl vpn progija) ;)
Dela je za 1 minuto in to s celim postopkom (tudi dl vpn progija) ;)
Tr0n ::
Eurogamer priporoca, ampak tehnicno nedodelana igra, veliko bugov. Cakanje na patche se zacenja. :)
A vast and frequently brilliant return to Bethesda's atomic sandbox, but constant technical issues are a frustration.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
ahac ::
Opencritic
trenutno povprečje: 90
Še nisem slišal za zo stran to je podobno kot metacritic?
Ja. To je dost nova stran.
Objavljajo tudi do kdaj je embargo na opise. Lahko si tudi nastaviš, da ti računajo score samo od strani, ki jim zaupaš in izločiš ostale.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
To so vse opisi iz konzol. Vprašanje ali bodo ti "tehnični problemi" prisotni tudi na PC verziji. To da včasih začno izginjati teksture se mi zdi bolj specifičen problem omejen na šibek konzolni hardware. Upajmo, da bo na močnejših PCjih manj tehničnih problemov.
AusGamers 10/10
Hardcore Gamer 5/5
Impulsegamer 5/5
Gaming Nexus 9,8/10
Digital Chumps 9,6/10
PlayStation Universe 9,5/10
IGN 9,5/10
Polygon 9,5/10
Pixel Dynamo 9,5/10
Game Revolution 4,5/5
The Escapist 4,5/5
USgamer 4,5/5
Xbox Achievements 90%
Gamespot 9/10
TheSixthAxis 9/10
Paste Magazine 9/10
VideoGamer 9/10
Push Square 9/10
EGM 9/10
God is geek 9/10
Game Informer 9/10
MMORPG.com 8,8/10
PC Gamer 88/100
Worth Playing 8,5/10
GameWatcher 8,5/10
Digital trends 4/5
Metro GameCentral 8/10
CGMagazine 8/10
Shacknews 8/10
Destructoid 7,5/10
Hardcore Gamer 5/5
Impulsegamer 5/5
Gaming Nexus 9,8/10
Digital Chumps 9,6/10
PlayStation Universe 9,5/10
IGN 9,5/10
Polygon 9,5/10
Pixel Dynamo 9,5/10
Game Revolution 4,5/5
The Escapist 4,5/5
USgamer 4,5/5
Xbox Achievements 90%
Gamespot 9/10
TheSixthAxis 9/10
Paste Magazine 9/10
VideoGamer 9/10
Push Square 9/10
EGM 9/10
God is geek 9/10
Game Informer 9/10
MMORPG.com 8,8/10
PC Gamer 88/100
Worth Playing 8,5/10
GameWatcher 8,5/10
Digital trends 4/5
Metro GameCentral 8/10
CGMagazine 8/10
Shacknews 8/10
Destructoid 7,5/10
To so vse opisi iz konzol. Vprašanje ali bodo ti "tehnični problemi" prisotni tudi na PC verziji. To da včasih začno izginjati teksture se mi zdi bolj specifičen problem omejen na šibek konzolni hardware. Upajmo, da bo na močnejših PCjih manj tehničnih problemov.
Jaz upam samo da ne bo polno CTD bugov kot so bili prisotni v prejšnjih igrah.
scipascapa ::
Opisi niso slabi priznam, rabi pa igra kak patch ali dva, da popravi zadeve.
http://www.playstationtrophies.org/game...
http://www.eurogamer.net/articles/2015-...
http://www.playstationtrophies.org/game...
http://www.eurogamer.net/articles/2015-...
Isotropic ::
kaksne boste imeli builde characterja, dajte jih mal napisat.
v fnv sem imel enega z str 4 se mi zdi in se je kar dobro obnesel.
v fnv sem imel enega z str 4 se mi zdi in se je kar dobro obnesel.
Review brez spoilerjev.
Pravi, da PC nima takih težav z sliko kot konzole razen hroščev to je bilo pa itak pričakovano.
Fallout 4 Review
Pravi, da PC nima takih težav z sliko kot konzole razen hroščev to je bilo pa itak pričakovano.
Fallout 4 Review
Vidim, da se igra že pase na travniku, pred uradnim relaesom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
krefi ::
in kje se jo da dobiti ? vem da ne podpriate piratstva sam zanima me kje bi lahko dobil crackano igro da sprobam saj nisem igral se nobenega dela..
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
Kaj ::
in kje se jo da dobiti ? vem da ne podpriate piratstva sam zanima me kje bi lahko dobil crackano igro da sprobam saj nisem igral se nobenega dela..
Na skidrow & Reloaded strani je prej pisalo UPLOADING.Imajo tudi že crack, a nič od tega še ni na piratebayu. Raje počakaj še malo in bo tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kaj ()
Thuban ::
kaj tisto ne velja več, da če kupiš na steamu igro ti v nekem določenem času brez besed vrnejo denar?
menda lahko igraš do največ 2 uri, nevem več koliko tednov od dneva nakupa. Razišči.
menda lahko igraš do največ 2 uri, nevem več koliko tednov od dneva nakupa. Razišči.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
BigWhale ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 27734 (882) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 78537 (3294) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25819 (1588) | oo7 |
» | Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 53588 (5530) | oo7 |
» | Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 54860 (18995) | oo7 |