Forum » Igre » Assetto Corsa EVO -
Assetto Corsa EVO -
m0LN4r ::
Je se kdo tukaj, ki napeto caka Assetto Corsa EVO?
https://store.steampowered.com/app/3058...
Najboljša izdaja te igre ne bo le nadaljevanje serije, kot smo je vajeni, temveč bo na skoraj vseh področjih dodala še nekaj več. Tokrat vključuje celo odprt svet, ki se razteza okoli Nürburgringa. Ena funkcija se sliši še posebej zanimivo: igralci boste imeli možnost, da v igri uporabljate dejanske trgovine.
Assetto Corsa Evo bo imela odprt svet: 1.600 kvadratnih kilometrov okoli Nürburgringa
Za kaj gre: Ne bo treba več dolgo čakati, da Assetto Corsa Evo ugleda luč sveta. Čez približno pet tednov, natančneje 16. januarja 2025, bo najnovejša dirkaška simulacija studia KUNOS Simulazioni odprla vrata. Takrat se bo začel Early Access na PC-ju. Konzolne različice za PS5 in Xbox Series S/X bodo izšle kasneje (vir: IGN).
Odprti svet napovedan: Avtorji nove dirkaške simulacije so na svoji uradni strani za Assetto Corsa razkrili, da bo ta del igre imel odprt svet. Skupno vas čaka kar 1.600 kvadratnih kilometrov, in to v Nemčiji: igralno območje Assetto Corsa Evo se razprostira po območju Eifel okoli legendarnega Nürburgringa.
Zanimiva strategija izdaje: Celoten odprt svet ne bo na voljo takoj ob izidu, ampak postopoma. Poleti 2025 bo začetek in nato bodo postopoma dodajali nove dele sveta skupaj z novimi funkcijami in vsebinami.
Čeprav to ni posnetek odprtega sveta, si lahko ogledate skoraj sedem minut igranja iz nove dirkaške igre:
Lepi avtomobili, odlične dirkaške steze: Assetto Corsa Evo prvič prikazuje resnično igranje
Kaj je posebnega na zemljevidu?
Ne bodo le avtomobili in vožnja realistični, ampak tudi okolje odprtega sveta. To območje so za potrebe igre zajeli z laserskim skeniranjem in ga s pomočjo inovativne tehnologije za upodabljanje terena oživeli.
Sem gledal, bo kr nekaj zanimivih ljudskih avtov in me je kr stisnilo, ko sem v Trailerju takoj prepoznal in videl poznano cesto okoli Nordschleife. Izgleda bo treba pobrisati prah z volana in si mogoce se privosciti kak Upgrade na Quest 3
Malo me sicer skrbi, da bo nekaj placljivih in game featurjev, ampak po drugi strani me veseli, da bo to neke vrste naslednik stare Assetto Corse, ki bo bazirala na tehnikalijah Competizione in se vec.
Kdo od vas ze napeto caka? Je imel slucajno kdo moznost ze sprobat zadevo na ADAC eventu?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Assetto Corsa (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 101619 (1304) | Buggy |
» | Forza Horizon serijaOddelek: Igre | 2911 (638) | Homelander |
» | Forza Horizon 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15180 (3654) | Horas |
» | The CrewOddelek: Igre | 3851 (2876) | RejZoR |
» | GRID: AutosportOddelek: Igre | 7545 (5656) | Pipi_Karamba |