Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč v zvezi z office-i
Prosim za pomoč v zvezi z office-i
Lojska ::
Danes sem v službi nekaj ur pripravljala en dokument v programu za računanje v open office. Ta dokument sem poslala na drug računalnik, na katerem šef želi, da se ta dokument nahaja pa ga potem na tem drugem računalniku nisem mogla odpreti. Predvidevam, da zato, ker so na drugem računalniku drugi office-i (kateri točno ne vem), ko sem želela program odpreti z exelom je odprlo vse v kodah. Zdej me pa zanima, v izogib spet nekajurnemu delu, kako bi ta program lahko na drugem računalniku odprla? Ali je res edina možnost, da si pač inštaliram novejše office in vse še enkrat naredim?
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
Anney ::
Ne, samo shrani dokument v open ofice, v office 2007 dokument.
Shrani kot.... in potem izberi.
Shrani kot.... in potem izberi.
NeMeTko ::
Kaj če bi poskusila s kakšno 'save as' oz. 'export' opcijo, ko imaš datoteko odprto v svojem office programu. Zagotovo se da datoteko shraniti/izvoziti v kakšnemu od formatov, ki jih podpira office paket na drugem računalniku.
Lojska ::
Res najlepša hvala za nasveta. Točno to sem naredila in delovalo je. Pa še šefici je bilo všeč, ker sem sama rešila problem no z vašo ppomočjo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12732 (9855) | marflor |
» | München na Linux in nazaj? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 95345 (71879) | johnnyyy |
» | Office 2016 bo prispel 22. septembra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 21857 (19319) | darkolord |
» | Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17633 (15705) | Icematxyz |
» | Open Office prednosti/slabostiOddelek: Programska oprema | 2867 (1838) | Jst |