» »

MojaČokolada.si - mnenja?

MojaČokolada.si - mnenja?

«
1
2

Čoksi ::

Lepo pozdravljeni,

Med spletne trgovine smo lansirali tudi našo, čokoladno spletno trgovino: www.mojacokolada.si.

Spletna trgovina trenutno še ni v polnem razcvetu, saj manjka še kategorija "Piporočamo" in "Moja Bonboniera", vendar je vse ostalo že on-line, dodanih je že preko 350 čokoladnih artiklov, lahko si že sestavite čokolado po vaših željah, čokolado pa izdeluje vrhunska čokoladnica Rustika. Sicer pa nisem odprl te teme, da bi predstavljal spletno trgovino samo, vendar me zanima vaše mnenje ...

Zanima me kaj si vi mislite o celotni spletni trgovini, kaj vam je všeč in kaj ni? Kje smo se odrezali dobro, kje naredili napako (da jo lahko popravimo) in ali ima kdo še kakšen predlog kako bi trgovino lahko še izboljšali? Sem odprt za čisto vse kritike in nasvete za izboljšavo, za vse konstruktivne pohvale in graje.

p.s. Če bo kdorkoli karkoli naročal preko spletne trgovine, pa naj v naročilo/komentar vpiše: "SLO-TECH", pa dobi ob dostavi tudi darilce :)

kr1ženska ::

Rjava in črna tablica čokolade na sredini mi izgledata prevač umetni. To zamenjaj z malo bolj mamljivejšimi tablicami, pa bo top! ;)

panteist ::

Mogoče so cene prevelike...vsaj 10€ za 200g je kar dosti za naš trg, kjer povprečni jedec čokolade ne pozna drugega kot Gorenjko in Milko.

BTW: sem pa drugače zvest uporabnik produktov Rustike, večinoma kar 100% čokolade in bele s sadjem...
BTW2: pa jaz bi imel še 100% čokolado s čajem Matcha :-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: panteist ()

Yugos ::

panteist je izjavil:

Mogoče so cene prevelike...vsaj 10€ za 200g je kar dosti za naš trg, kjer povprečni jedec čokolade ne pozna drugega kot Gorenjko in Milko.


Od mercatorja 70% kakava pakirana v njihovi embalaži mi je super, pa še to mi je drago dat vsakič 1€ za 100g...

te cene tukaj so kvečjem za darilo, ni šans pr slovenskih plačah...

para! ::

Lahko bi najeli oblikovalca. Drugače pa fajn ponudba.

lp
Death before dishonor!

shadeX ::

Odlična stran, samo mene zmoti ker ni rolloverjev čez meni. Vendar to je najbrž samo stvar okusa.. :/ čene pa odlično. Bomo probali kdaj :D

RockyS ::

Odstrani border pri facebook iframeu.
Nevem zakaj, ampak prvo sem kliknil na čokoladice v sredini, in šele potem na gumb "ustvari čokaladico".

V "moja košarica" na desni strani, je nad napisom "moja košarica" črna črta, ki je skoraj nevidna. Naredi jo vidno. Jaz bi uporabil isto barvo kot je cena.

V iskalniku se ne prikažejo slike ampak alt. Pravtako nevem od kod ti modra barva za iskalnik? Enako velja za ikono iskanja.

Tooltipi pri sestavljanju čokolade naj se prikažejo nad ikono "+"(dodajanje).

Sidebar oz. kategorije so zelo ne-tekoče oz. se stran osveži.

edit
nastavi poravnavo teksta v oknu za prijavo na e-novice in pri cenah, nisem gledal ampak sedaj mi deluje kot da je slednje text-align:right. Pravtako bi jaz cenam dal ozadje, tisto nežno rjavo, ki jo uporabljaš.
To je po parih klikih ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RockyS ()

HardFu ::

- vse kar se premika je nadlezno
- glavna slika je dolgocasna
- gumb 'ustvari cokolado' premalo izstopa
- prijava na enovice prakticno nevidna
- lisica (misli) premajhen font
- nekonvencionalna postavitev iskalnika
- v trgovini, na single produktu se desno od gumba 'v kosarico' spet nekaj premika. Res hocete moj fokus tam?
- nikjer nobenega indica kaj hocete od mene na prvi strani, torej kako naprej
- polno enih majhnih brezveznarij, velikosti crk, izbira fontov, orientiranost, zamiki, tak dizajn bi sam spacal pa nisem dizajner

Meni izgleda tko kot da ste rekli "Gremo nametat cimvec na prvo stran pa kar bo pa bo."
http://codeable.io

Gandalfar ::

Cel flow nakupa je grozen. Sem si vzel cas in si rekel, ok pa kupim cokolado. Pri vsem tem me je nekje na 3/4 pricakal skrita cena postnine v visini 1/3 zneska. Ko sem rekel ok, me je za novo registracijo pricakal daljsi formular za izpolnit kot na banki. Nikjer niti z besedo omenjeno, ce bom lahko sploh placal s paypalom ali kako jemljete denar.

Matev ::

- vse kar se premika je nadlezno
!!! točno tako - mene tudi moti to da se nekaj premika na strani - moti branje in deluje kot poceni reklama

drugače je pa stran ful konfuzna - kot bi jo kak šizofrenik skupaj sestavil iz raztresenih misli

shadeX ::

Matev je izjavil:

- vse kar se premika je nadlezno
!!! točno tako - mene tudi moti to da se nekaj premika na strani - moti branje in deluje kot poceni reklama

drugače je pa stran ful konfuzna - kot bi jo kak šizofrenik skupaj sestavil iz raztresenih misli


Saj če miško daš gor se ti premikanje ustavi. lol

Matev ::

Saj če miško daš gor se ti premikanje ustavi. lol


ja
res je

torej moraš imeti miško na banerju da lahko v miru surfaš po strani?

garamond ::

Hojla, jaz bom napisal splošno opažanje namesto posameznih napak.

Kot prvo: produkt je odličen in visokokakovosten -- se mi zdi, da sem enkrat že probal vaše izdelke. Imam občutek, da je tu pomembna predvsem kvaliteta nasproti kvantiteti, kar se mora odražati tudi v ceni.

Žal pa sama spletna stran ne pusti takega vtisa. Moj vtis je, da so avtorji sicer nekaj poskušali v smeri "eksluzivnosti", ampak grafični izgled celote in uporabniška izkušnja sta pa taki, kot da bi šlo za naročanje nekakovostnih kitajskih izdelkov.

Jaz sicer lahko vidim, da je bil uporabljen grafični oblikovalec/ilustrator in fotograf. Nekatere slovenske strani še tega ne premorejo. Je pa težava, ker se zdi, kot da so bili oblikovani samo delčki spletne strani, stran kot celota pa ne (kar so večkrat opomnili tudi slo-tech uporabniki). Pa ne mislim samo izgleda strani, ampak samo idejo; če že gre za kvalitetne dražje ročno narejene izdelke bi se to moralo odražati tudi kako drugače.

To, da lahko sestaviš svojo čokolado, se mi zdi fenomenalna ideja. Če bi tole naredil UX/UI designer in poleg tega popravil še druge napake uporabniške izkušnje bi lahko izpadlo res dobro.

Poleg tega vso besedilo spletne strani ni lektorirano.

V bistvu je tako, splošno gledano: čim več plačaš, bolj kakovostno bo narejeno in -- oh the paradox -- bolj simple bo za uporabo.

PS: Misli čokoladofilne lisice so zelo humorne. Sem večkrat osvežil stran le zaradi tega, da bi jih prebral še več.

Čoksi ::

Pozdravljeni še enkrat,

Naj se najprej zahvalim za vse vaše misli. Čeprav je bilo kar nekaj slabih ocen, mi je to v veselje. Vsaka kritika mi pomeni izziv narediti in postaviti celoten projekt še boljši. Če grem kar lepo po vrsti ...

@kr1ženska: Hehe, dogovorjeno. Bomo pofotkali nove čokolade in malce spremenili naslovnico .. Bo v prihodnjih dneh!

@panteist: Cene žal so takšne kot so. Povdarek je na kvaliteti ter ne kvantiteti. Tu ne gre za čokolado kot tako, temveč kot čokoladno izkušnjo, kot prvovrstno darilo in ekskluzivo. Tale čokolada ni okej: http://www.mojacokolada.si/caj-in-cokol... ? Katere si še imel v mislih? Me prav zanima, mogoče jo pa res uvrstimo v prodajni katalog :)

@shadeX: Hvala! Rolloverjev? Hm .. Na kakšen način pa si si predstavljal? Lahko mogoče pokažeš katera spletna trgovina ima na takšen način?

@RockyS: HVALA za odlične nasvete. Glede nekaj zadev imamo pač svoje mnenje, ampak nekaj jih bomo pa definitivno upoštevali. Hvala še enkrat.

@HardPhuck: Sicer ti tistega zadnjega stavka ne bi bilo treba napisat, ker sam dobro veš da ni tako, a vendar .. hvala za tvoje mnenje. Ga bomo upoštevali :)

@Gandalfar: Heh, ja. To moramo še dodelat. Vsekakor pa odstranit par zadev za izpolnit in že prej pri ceni dodat opozorilo v zvezi s poštnino. Imaš prav .. Bomo uredili v prihodnjih dneh.

@Garamond: Hvala za tvoj čas, da si si resnično vzel par minut in zadevo pregledal. Me veseli, da smo uspeli dokazati, da je poanta v kvaliteti ter uporabniški izkušnji, pa vendar ne razumem na kakšen način nam ti predlagaš, da bi spremenili ... Imaš kakšen predlog, kako bi to lahko spremenili? Lektorirano pa vemo, da ni vse, se trudimo sproti popravljati napake .. Bom vesel vsake posredovane napake, bomo odpravili takoj ko bo mogoče.

@Yugos,para! in Matev: Žal vaših komentarjev ne bom komentiral, saj so popolnoma neustrezni ter nekonstruktivni.

p.s. Očitno imamo še kar nekaj zadev za popravit .. Še dobro, saj je poletje in mrtva sezona, tako da imamo čas za pripravo na dobre jesenske in zimske čase :)

p.s. Sicer pa smo odprtih rok in glav ter v kolikor koga zanima .. pripravljeni tudi na morebitno sodelovanje. Če ima kdo kakšno zamisel kako zadevo še izboljšati, nadgraditi, če lahko kdo ponudi učinkovito oglaševanje - pišite! Bom vesel vsakega maila, pišete lahko kar na: andraz@cokolade.si.

lp
Čoksi

marS ::

v momentu bi jo kopil, sicer se nisem registriral, ma bi se če bi imeli PayPal :D (če pa slučajno imate to možnost plačila mora biti vidna na vstopni strani)
...no more heroes...
https://ilbis.com/

sss ::

Glede čokolade po želji;
ali je mogoče dati besedilo na sredino v primeru, da je to vse kar si stranka želi glede modifikacij?

korenje3 ::

poleg moje bomboniere, predlagam še "moja torta"

Lion29 ::

Ok, kot veliki navdusenec spletnih tehnologij in naprednih UI sem prechekiral nekaj bombonckov in se mi je zdelo kar kul...tudi overall dizajn je kar luskan...

ce pa grem korak po koraku, pa je kar nekaj velikih napak, nekaj so jih kolegi ze predstavili....

1. logo mi ni vsec...splosen uporabnik si cokolado predstavlja kot tablico, sele nato kot obliv

2. Fuuulll prevec... totalen overkill... ampak ne samo to... cel flow, kot je gandalfar povedal je zgresen. Priporocam, da si preberes kaksen clanek o e-commerce flowu... uporabniku more biti takoj jasno kaj naj klikne, da zacne in kako nadaljuje....

3. sam bi zadevo bolj poenostavil in dal v ospredje ktalog cokolad (vsaj vrstici) in ustvari/sestavi svojo cokolado (zel celo UX orodje, brez nekih dodatnih stepov, da samo dragas in dropas, ce bi lahko videl tudi koncni produkt, bi bilo fenomenalno... vem, da je kombinacij veliko... tolko pa spet ne, da nebi bilo izvedljivo)...vse ostalo bi dal v 3. plan

4. ko ustvarim recimo svojo cokolado, v kosarici nimam opcije, da pregledam celotni sestav.. sicer je opisno, ampak jaz bi rad imel moznost pregleda in morebiti popravljanja....
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Matev ::

: Žal vaših komentarjev ne bom komentiral, saj so popolnoma neustrezni ter nekonstruktivni.


hmm

kot vidim si komentiral samo pozitivne dele sicer tudi negativnih mnenj

verjemi da vsak ki je šel na stran in podal vsaj splošen občutek ki ga je dobil je naredil neko delo in vam želel pomagati

...
nikjer niste recimo sprejeli dejstva da je zadeva nepregledna in da gibajoči elementi motijo

panteist ::

Čoksi je izjavil:

@panteist: Cene žal so takšne kot so. Povdarek je na kvaliteti ter ne kvantiteti. Tu ne gre za čokolado kot tako, temveč kot čokoladno izkušnjo, kot prvovrstno darilo in ekskluzivo. Tale čokolada ni okej: http://www.mojacokolada.si/caj-in-cokol... ? Katere si še imel v mislih? Me prav zanima, mogoče jo pa res uvrstimo v prodajni katalog :)

Se opravičujem, te čokolade sploh nisem opazil. To je to! :-)
PS: glede cen sem samo zaradi povprečnih jedcev čokolade pripomnil, jaz cenim kakovost in mi ni težko dati do 10€ za čokolado :-)

Čoksi ::

@marS: Imamo. Ravno urejamo še druge možnosti plačevanja (z ostalimi karticami). Ko bo vse urejeno, bomo dodali tudi napis/sliko. Vendar na prvo stran res ne vem kam bi ga lahko stlačili :)

@Mesar: Smem vprašat zakaj misliš tako? Imaš kakšen predlog kako spremeniti?

@sss: Seveda. Dodatne želje se vpiše komentar ob naročilu ...

@korenje3: Heh, bomo razmislili o tej opciji :)

@Lion29: Hvala za nasvete. Kar se flowa tiče, bom vesel priporočila kakšnega pametnega članka. Sem že marsikaj prebral, pa verjamem da lahko še marsikaj izvem. Sicer pa logo ostaja, bomo pa razmislili o opciji krajšega postopka nakupa. Tretja in četrta opcija pa žal ne prideta v poštev - smo že ogromno predebatirali na to temo, pa ne gre skozi.

@Matev: Vsako konstruktivno kritiko cenim. Sicer pa sem napisal, da se strinjam glede gibajočih elementov in bomo upoštevali vaš nasvet :)

@panteist: :)

gakiko ::

Meni je všeč! Je že v bookmarkih.

Se pa strinjam glede premikajočih se elementov - definitivno moteče.

Pa pogrešam informacije o možnih načinih plačila na vidnem mestu. Na dnu levo lisjak pravi: "Varnost - Več možnosti plačila vam zagotavlja prijeten in varen nakup." Ko pa klikneš na link, ni omenjeno, katere so to možnosti plačila.

Matev ::

pozitivno je to, da imajo ljudje v teh kriznih časih, ko toliko ljudi nima za jesti, še denar za unikatne čokolade

vsaj nekaj dobrega v tej sloveniji - vsaj za nekatere

kipling ::

Stran mi je bila sprva zelo všeč, sam potem ko sem nekaj časa brskal me je par stvari zmotilo. Pa nisem nek web disagner, bolj vtis uporabnika... :D. Se pa strinjam z enim predhodnikom, da mora interntna stran odražat kvaliteto izdelkov.

Ko v iskalnik vpišem besedo in pritisnem enter ostane v iskalniku "Iskanje+beseda".
Če kliknem čokoladnica je pod benerjem, ki se spreminja 2x napisana čokoladnica. Zgoranj naj bi kazala kje se nahajaš, spodnja naj bi bila naslov, ampak se mi zdi preveč in ne izgledal lepo. Oba benerja, ki se spreminjata... Se mi zdi, da sta oba preveč.
Levi meni je preveč navaden.
Bela podlaga pod cenami in v drop down meni-ju pri rezultatih iskanja, v lisičkinih mislih...
Pri vsakem izdelku je napis DOSTAVA in zraven zelena ikonica z i-jem, ki ne naredi nič.
Facebook plugin na prvi strani pri dnu sploh ne paše na to stran. Pokvaril ti bo izgled katerekoli strani, kjer bo bil. Naspoloh se mi zdi, da je preveč povezav na facebook.
Oblakci od lisičkinih misli ne izgledajo glih kot oblački. Je preveč podoben kvadratku za iskalnik.
Se mi zdi, da bi bil bolj minimalističen izgled strani bolšji (manj premikajočih benerjev, akcije na levi in desni strani, ipd)

Tilen ::

Jaz bi recimo imel samo jagode in rozine, pri čemer bi bilo 4/6 čokolade z rozinami in 2/6 jagod. Kako sedaj to naredim? Ne gre. Nekako se mi zdi, da ste predpostavili, da bo vsak izbral 6 dodatkov.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

shadeX ::

Matev je izjavil:

Saj če miško daš gor se ti premikanje ustavi. lol


ja
res je

torej moraš imeti miško na banerju da lahko v miru surfaš po strani?


Niti podrazno. Ti daš miško na banner da vidiš kar te zanima, nato pa mirno surfaš naprej po strani. lol. A ti gledaš bannerje in obenem še surfaš po strani - ter gledaš druge stvari. Kako je to sploh mogoče?

shadeX ::

Čoksi je izjavil:



@shadeX: Hvala! Rolloverjev? Hm .. Na kakšen način pa si si predstavljal? Lahko mogoče pokažeš katera spletna trgovina ima na takšen način?
Čoksi


Recimo tako kot ima mimovrste.com ( če greš zgoraj kjer je meni: Računalništvo, Avdio-Video, Foto ... in isto spodaj kjer je novo v ponudbi , najbolj prodajano itd itd.
Če greš z miško gor veš kje se nahajaš ( rollover efekt), isto če greš v desni zgornji kot in daš vsi oddelki in spodaj imaš oddelke na katere izbiraš. Vidiš kako lep plav obarvan rollover je? veš kje se nahajaš oz. kater oddelek je označen. ;D

cekr ::

Menu popravi(če je seveda mogoče), da se ti izbira pobarva izbira, ko si nad njo z miško.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cekr ()

shadeX ::

cekr je izjavil:

Menu popravi(če je seveda mogoče), da se ti izbira pobarva izbira, ko si nad njo z miško.


Ja, temu se reče Rollover =) :D

Ice-Heki ::

Zakaj imate nekje urlje oblike npr. http://www.mojacokolada.si/2-izdelaj-si..., drugje pa oblike http://www.mojacokolada.si/cms.php?id_c...?

Kot so omenili že drugi:
- Na prvi strani se stvari preveč premikajo, border pri Facebook box-u je napačne barve (zakaj sploh je?)
- Moti me tudi Copyright na dnu strani (lahko bi bil kak px ali dva odmaknjen od spodnjega roba)
- Nenavaden mi je tudi menu:



Ko v košarici spreminjam število artiklov, se mi ne posodablja cena Skupaj (skupaj izdelki se pravilno računa, skupaj pa ostane tak, kot takrat, ko sem prišel na košarico)

Vedno je lažje vidite napake, kot nekaj pohvaliti! Vzemite moj komentar kot dobronameren.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Ice-Heki ()

Matev ::

Ti daš miško na banner da vidiš kar te zanima, nato pa mirno surfaš naprej po strani.


zakaj bi sploh miško premikal na baner?
a samo zato da je baner pri miru in potem lahko bereš brez distrakcije...

ja ok
ampak a ne bi bilo bolje da premikajočega banerja potem sploh ne bi bilo?

cekr ::

shadeX je izjavil:

cekr je izjavil:

Menu popravi(če je seveda mogoče), da se ti izbira pobarva izbira, ko si nad njo z miško.


Ja, temu se reče Rollover =) :D


Za to je še mnogo drugih izrazov. Običajno pa zadeve delujejo pravilno že po defaultu.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Čoksi ::

@gakiko: Hvala. Bomo zrihtali tele premikajoče elemente.

@kipling: Hvala za vsa mnenja. Se bomo poizkusili popraviti in izboljšati.

@Tilen: Te čisto razumem .. Vendar smo tehnično predpostavili, da takšen izbor dodatkov ni možen. Tvojo željo bi edino lahko zapisal v komentar ob naročilu ... Bi ti bilo to všeč? Če bi recimo pod čokolado pisalo: "Vse dodatne želje napiši v komentar ob naročilu." ali nekaj podobnega?

@shadeX, cekr: Ok, kul. Hvala za namig, vse štekam. Bomo zrihtali :)

@ice-heki: Vsekakor! Bomo vzeli vse komentarje dobronamerno.

Hvala vam za vse nasvete in namige! Če ima kdo še kakšen predlog, kar na dan z njim! Sicer pa gremo zdaj počasi na kolektiven dopust, potem se bomo pa lotili rihtanja in pedenanja. Potem se vam pa še enkrat javim in vas znova povprašam kako se vam zdi.

Hvala vam vsem še enkrat!

noraguta ::

Kukr tij že en reku zrihtej zotterce
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

feryz ::

Kako si narediti brezplačno reklamo na Slo-tech!?
Enostavno, le temo boš moral osveževati dovolj pogosto.
Če si ti od Čokolade.si, zakaj so spodaj navedeni drugi avtorji strani?

DolLoad ::

pridružujem se opazkam ostalih uporabnikov in dodajam:

-boljši izkoristek širine, zasloni imajo danes višje resolucije kot 1200*800 link.
- na levi strani kjer je zdaj praznina bi lahko bil pregleden meni (zares pregleden)
-stran z bannerjem v seznamih produktov
-iskalnik in mojo košarico na čisti vrh strani
- "duhoviti" lisjak zraven iskalnika je bolj moteč kot karkoli drugega
-prevelik logo, osebno bi dal napis 'moja čokolada' desno in ne spodaj
-določene slike delujejo precej amatersko

imej v mislih: manj je več

Tilen ::

Če imajo zasloni višje resolucije še ne pomeni, da je potrebno stran gledat v celozaslonskem načinu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

DolLoad ::

vseeno boljše to kot pa, da ga je pol neizkoriščenega, pol pa 100% zafilanega

MrBrdo ::

a cenej poštnine kot 3,9 EUR ni mogoče dobit? se mi zdi malo drago za poslat eno tablico čokolade...
drugač pa tako za povprečnega uporabnika kar vredu zgleda, za poznavalce pa je moteče pretirano premikanje stvari na prvi strani
MrBrdo

Okapi ::

Vendar smo tehnično predpostavili, da takšen izbor dodatkov ni možen.
In zakaj ne? V čem bi bil problem, da bi po 2x kliknil na tri dodatke in imel takšno čokolado. Ali pa 5x na enega in 1x na nekega drugega?

O.

para! ::

vseeno boljše to kot pa, da ga je pol neizkoriščenega, pol pa 100% zafilanega

Page uporablja standardni 960px grid. Kar je boljše, kot tvoj predlog.

Zdej, moj komentar "najamte dizajnerja" je bil že označen kot nekonstruktiven (pri tem projektu zraven ni bilo nikogar z znanjem iz oblikovanja), pa bom komentiral še eno malenkost tehničnega dela: za vsak klik na filter v levem meniju, moram čakat da se reloada cela stran.

Če bom čakal? Ne, ne bom.

Pa, če kliknem na nek kraj masaže recimo, se mi v drevesnem meniju pod krajem odpre zgolj ena sama postavka. Da bi zaprli globino, če ima nivo samo eno postavko, izvajalcem ni prišlo na pamet? Ker v kombinaciji z neuporabo modernih tehnologij, bi zdaj naj čakal dvojno. Right.

Title strani se spreminja za vsako malenkost - klik na "Mengeš" in že se vaša čokoladnica v mojem brskalniku preimenuje v Mengeš. Zdej, če kliknem na "Harmonija", pa ste že Harmonija :)) Da ne omenjam, da se ponekod title strani nastavlja po naslovu članka. Funny at least.

Če bo nekaj kmalu, pomeni, da še ni - zakaj je potem na strani? A mislite, da si ljudje zapomnejo, da bote kmal mel "mojo bomboniero" in se vsak dan vračali nazaj, če je slučajno že? :))

Ja, negative nancy sem, ampak sam si hotel kritiko. Tle not je zapakirana ena dobra ponudba, pa cel kup slabih praks.

lp
Death before dishonor!

Metulj-1 ::

Mene je odvrnilo od nakupa to, da pri nekaterih artiklih ni navedena količina v gramih oz mililitrih.
Pri prelivih recimo ni navedena količina, pri kemnem medu tudi ne (sicer je na etiketi na sliki-kar ni OK) in še pri nekaterih izdelkih.
Je pa res, da ko prvič prideš na stran deluje zmedeno.

gansta ::

Lahko kdo poslika dejansko čokolado z njegovimi dodatki, da vidim kako zgleda :)

andraz182 ::

Lep pozdrav again :)

Po nekaj tedenskem/mesečnem matranju, smo zadeve popravili, spremenili in izboljšali - vsaj upamo tako.

Nekaj bonbončkov še pride, sicer pa bi sedaj moralo vse štimat kot urca ...

Ima mogoče še kdo kakšen predlog/nasvet/komentar? Veseli smo vsakega komentarja!
- http://ustvari.si/ -

Mipe ::

Ehm. Ni preveč intuitivno, tisto z "ustvari čokolado". Zaman klikam po tablicah na levi od "ustvari čokolado" okenca, kjer piše, da naj kliknem tablico.

Navodila naj bodo tam, kjer štejejo!

Wox ::

Meni je tisto "Ustvari čokolado" zelo simpl pa cool izvedeno. Tudi vse deluje kot mora v FF. V drugih brskalnikih nisem testiral. Edino kar sem opazil, da mi v Moja košarica, če kliknem na Odstrani, artikla ne odstrani. Če pa kliknem na Odštej pa ga odstrani.
Commodore 64

PurpleMoo ::

Hojla!

Zelo všečna stran! Me je kar zamikalo, da bi si jih nekaj privoščila, dokler nisem opazila, da je čokolada Rustika. Niso mi povšeči njihove čokolade, sem Lindt fenica. :D

Edino, kar mi je padlo v oči (v slabem pomenu), je napis "100% varno!". Ne sovpada s samim dizajnom strani, zato bi to sama odstranila, sploh ker ni tako pomembno, pa še v nogi je napisano.

Drugače pa zelo všečno, preprosto in pozitivno vpliva na proizvajanje velikih količin sline!

andraz182 ::

@Mipe: Se ti zdi res smiselno, da bi dalo povezavo tudi na same čokolade, se ti ne zdi gumb "Ustvari čokolado" dovolj viden?

@Wox: Hvala za mnenje ... Hvala za tole opozorilo, bomo popravili!

@MajaVee: Hehe, saj drugače je še en kup drugih čokolad na voljo .. Vse čokoladnice: http://www.mojacokolada.si/53-cokoladni.... Sicer pa smo napis 100% varno želeli resnično poudariti .. Hvala za komentar!
- http://ustvari.si/ -

5er--> ::

Na tej strani: http://www.mojacokolada.si/caj-in-cokol...
Se chromium usatavi in pravi, da z cokolade.si nekaj ni v redu.
 Opozorilo

Opozorilo

Mipe ::

andraz182 je izjavil:

@Mipe: Se ti zdi res smiselno, da bi dalo povezavo tudi na same čokolade, se ti ne zdi gumb "Ustvari čokolado" dovolj viden?

Glej sliko.


Postavi se v obiskovalčeve čevlje. Večina obiskovalcev, ki kupuje čokolade, najbrž ni tako podkovana kot ti. Upoštevaj to.

Dobro, kaj tu vidimo? Navodila, kako izdelati svojo čokolado. Super, se mi že cedi slina. Pa poglejmo.

Prvi korak, izberem naj tablico čokolado. Katero čokolado pa? Tiste na levi? Klikam in klikam, pa ne gre. Postanem zmeden.
Drugi korak, posebni dodatki. Kakšni dodadki? Postanem še bolj zmeden.
Tretji korak, ustvari čokolado. Kako, če pa nisem mogel izbrati tablic ene dodatkov!
Povsem zbegan vseeno kliknem "ustvari čoklado" in lej ga zlomka, vse je na naslednji strani!

Tak je miselni proces povprečnega uporabnika. Navodila so zavajajoča in pridejo v veljavo šele po kliku na gumb. Torej, neintuitivno.

Navodila naj bodo tam, kamor spadajo. Na tej strani pa samo napiši nekaj v smislu "sestavite svojo čokolado!", skratka, obiskovalca povabiš, da sestavi svojo čokolado, šele nato mu podaš navodila. TO je smiselno.

Oprosti, če sem nekoliko abraziven, pač moram upravičiti svojo oznako.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
347104022 (40480) zmaugy
»

Reeses peanut butter cups

Oddelek: Loža
143477 (2910) _njc
»

Najkvalitetnejša široko-komercialna čokolada? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22054966 (37271) hunter01
»

cocacola (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12523328 (19490) Super Sonic
»

Še en three strikes zakon je na poti, tokrat po avstralsko (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
5415859 (14091) dux

Več podobnih tem