Forum » Loža » novinar RTVS Andrej STARE dela za ORF !?
novinar RTVS Andrej STARE dela za ORF !?
FastWIND ::
Na na naši nacionalki si nekateri dovolijo reči, ki si jih drugod nihče ne bi upal oziroma drznil narediti. Novinar RTVS Andrej Stare je včeraj naredil vse intervjuje za RTVS na zadnji tekni novoletne skakalne turneje z mikrofonom Avstrijske televizije ORF!
http://ava.rtvslo.si/ava/media?action=p...
http://ava.rtvslo.si/ava/media?action=p...
AlienGT ::
Jim je že najbrž njihov mikrofon crknil (kar glede na finančno stanje našega Rtv-ja niti ni tako čudno), pa so očitno našli izhod v zadnjem trenutku, hehe.
andrej ::
sem vido ja, pa je blo malo cudno. se bolj cudno je da zadeve niso vsaj z nekim papirom pokrili ali pa drzli zadevo tak da se nebi vidlo
cekr ::
Prenos je bil organiziran na področju ORF-a, zato tudi uporaba takšnega mikrofona. Še vedno je pa boljše, da je bil uporabljen takšen mikrofon, kot pa da bi kazal zanikrnega od rtvlj.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Tiger ::
Glih danes sem se moral smejat, v Jani se bral članek o zadnji odaji od Maria (Galuniča), da so v nedeljo popoldne, ko so imeli generalko, so jo morali malo prekinit, ker so rabili kamere za snemanje lota :)
Ja tale nacionalka je vedno bolj v kurcu, pa tolk jim plačujemo, očitno vse svinje pri koritu požrejo.
Ja tale nacionalka je vedno bolj v kurcu, pa tolk jim plačujemo, očitno vse svinje pri koritu požrejo.
iration ::
hehe, seveda je rtv v kürzu, če pa samo predsednik sveta rtv dobi na sejo 200.000SIT (dvesto tisoč). ampak, saj majo prav, najprej naj na rtv poskrbijo za visoke funkcionarje CK KPS, potem pa šele kamere, mikrofoni, in ostale "nepotrebne" stvari.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Alexius Heristalski ::
Ja res je, predsednik sveta RTVSLO je "dobri stari" komunist Janez Kocjančič, Sicer tudi predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
vasquez ::
Stare se je javljal prek unilaterala, ki pa ga je verjetno organizirala ORF. Tam verjetno ne moreš izbirati opreme?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zatemnitev prenosa tekem SP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23179 (11761) | Master_Yoda |
» | Buzoranca s prisilno RTV naročnino- je to sploh v skladu s pravicami posasmeznika ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19053 (16520) | TESKAn |
» | RTV prispevek višji za evro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 12337 (7960) | aljazh |
» | RTV Naročnina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11242 (9246) | Tilen |
» | Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21637 (16376) | lufthammer |