Forum » Loža » Stripi Zagor na 14 CD-jev, preko 400 ZS in LMS.
Stripi Zagor na 14 CD-jev, preko 400 ZS in LMS.
jerry2000 ::
Pozdrav
Na Hrvaškem prodajajo 14 CDjev skeniranih starih stripov Zlatne Serije in Lunov Magnus stripa, ki so izhajali pred 20 leti v Jugoslaviji.
Ker je cena kompleta 105 EURO, iščem nekoga, s katerim bi si razdelil stroške.
Jerry
Na Hrvaškem prodajajo 14 CDjev skeniranih starih stripov Zlatne Serije in Lunov Magnus stripa, ki so izhajali pred 20 leti v Jugoslaviji.
Ker je cena kompleta 105 EURO, iščem nekoga, s katerim bi si razdelil stroške.
Jerry
- zaklenil: kuglvinkl ()
Azz_Kikr ::
jerry2 jaz sem za, toda mislim, da bi bilo še ugodneje, če najdema še koga, da si delimo stroške in potem magari jaz zapecem CD-je še vsem ostalim...
LP, Azz_Kikr
LP, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
Sergio ::
sem absolutno za to, da si kupite zadevo, ker so ti stripi res fenomenalno dobri... ampak vseeno se zadržite izrazov "da si boste med sabo skopirali", ker res nočem, da bi kakšen od moderatorjev temo zaklenil.
"Razdelite si stroške nakupa", pa bo.
Kaj boste s tem počeli po nakupu, ni stvar foruma. Ane
"Razdelite si stroške nakupa", pa bo.
Kaj boste s tem počeli po nakupu, ni stvar foruma. Ane
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
sketch ::
Hm... načeloma mogoče tudi jaz... nisem se še čisto odločil. Saj se pišemo po mailu ali kakorkoli.
lp
s.
lp
s.
Adapt and overcome.
b ::
Kje se pa to prodaja?
Pa a je to uradno (izdala zalozba) al je to kar nekaj poskenirano?
Mene zanima, ampak samo ce gre za pravo stvar, ne pa da je nekdo si vzel cas pa svojo zbirko poelektronil in jo zdaj hoce prodajat. Predvidevam, da gre za to zadnje :-) Potem je 100 evrov bistveno prevec :-)
lp,
Borut.
Pa a je to uradno (izdala zalozba) al je to kar nekaj poskenirano?
Mene zanima, ampak samo ce gre za pravo stvar, ne pa da je nekdo si vzel cas pa svojo zbirko poelektronil in jo zdaj hoce prodajat. Predvidevam, da gre za to zadnje :-) Potem je 100 evrov bistveno prevec :-)
lp,
Borut.
Azz_Kikr ::
V glavnem, če se vas bo nekaj odločilo za to (navsezadnje, ce nas na koncu pride stvar kake 3 jurje, se zelo splača), mi javite na moj e-mail! Jaz sem za stvar!
LP
LP
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
kuglvinkl ::
Nočem biti špilferderber, ampak: če ni izdala založba, gre za kršitev avtorskih pravic. Ne vem zakaj bi to obravnavali drugače od wareza.
Your focus determines your reallity
jos5 ::
Tudi jaz bi bil kandidat za nakup če je še možno???
Zanima me cena, kvaliteta slik in število stripov ali celo številke.
Zanima me cena, kvaliteta slik in število stripov ali celo številke.
Damjan Jagar ::
Naj povem, da so ti stripi (tako Zagor kot tudi Alan Ford) poskenirani doma (kr en tip jih je) in krozijo po Kazzi in DC++ (Yugo hubi).
So free in tako primerni za mnozicno uporabo/pecenje.
Vem, ker sm tut sam enkrat naletu na te stripe (DC++).
Tko, da fantje/dekleta... zapravite denar za kaj taksnega, kar je res treba placati.
So free in tako primerni za mnozicno uporabo/pecenje.
Vem, ker sm tut sam enkrat naletu na te stripe (DC++).
Tko, da fantje/dekleta... zapravite denar za kaj taksnega, kar je res treba placati.
Tomi ::
Tole, po čemer se sedaj "vozite", je tanka rdeča črka.
Just a reminder.
Just a reminder.
metrodusa.blogspot.com
Kaboom ::
kupi keri včerajšnjih 24ur na VHS ? 100€
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
kuglvinkl ::
zagorzs: še eno tako in pade naziv. Česa ne razumeš? Če te kaj muči z zaklepanjem, imaš temo pritožbe v oddelku Slo-Tech.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stripi in njihovi superherojiOddelek: Sedem umetnosti | 5376 (2306) | 2dark |
» | APad in razni iPad kloni - ima kdo?Oddelek: Kaj kupiti | 8458 (6762) | Limit-sky |
» | nakup rabljenih stvari preko netaOddelek: Loža | 1561 (1441) | kixs |
» | Alan fordOddelek: Sedem umetnosti | 4048 (1680) | asskicker |
» | skeniranje stripaOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (940) | Highlag |