» »

Vprašanje glede wireless internetnega paketa

Vprašanje glede wireless internetnega paketa

martin135 ::

Mene pa samo zanima če obstaja kakšen wireless internetni paket. Sem že veliko iskal, ampak nažalost nič takega našel. Zdaj uporabljam tušov-predplačniški internet 24h-1€ , sem kar zadovoljen vendar to ni to. Možnost hitre uporabe je samo po 20.00 uri, saj so linije podnevi preveč zasedene ( tako vsaj pravijo operaterji ). Wireless ( modem/ internet) pa potrebujem samo zaradi tega, ker imamo v hiši že zaseden kabel za net. Kaj pričakujem da bi paket imel -> neomejeno število prenašanja podatkov, hitrost nad 10 mbps, tukaj pri tušoven internetu pa je tako da če presežeš 1GB prenesenih podatkov ti hitrost zmanjšajo na 150kbps, kar je nekoliko malo.

Prosim, če se spomnite kakšnega ponudnika, ki bi nudil vsaj približno to kar sem zgoraj navedel bi bil zelo vesel.
Hvala

kixs ::

V hisi imate internet, ti bi uporabljal pa mobilnega???

Si ze slisal za switch? Verjetno pa ze imas moznost priklopa vec kablov ali pa wifi-ja na tisti skatli od operaterja.

Kar se tice pa omejitev na mobilnih omrezjih, pa dejansko unlimited paketa ni. Simobil mislim, da ima max 15GB mesecno in ko to presezes, ti zmanjsa hitrost na 64kbps. Vsi operaterji imajo podobno narejeno.

Sama hitrost prenosa pa je odvisno od 3G signala in zasedenosti centrale. Pri meni se giblje nekako okoli 3-4Mbite, imam pa kakovost signala okoli 40%.

Lp

Cold1 ::

Prosim, če se spomnite kakšnega ponudnika, ki bi nudil vsaj približno to kar sem zgoraj navedel bi bil zelo vesel.

T-2. Neomejen paket in hitrost okrog 3 Mbitov (imajo pa slabo pokritost s signalom, pozanimaj se kako je na tvoji lokaciji).

http://www.t-2.net/ponudba/mobilni-inte...

lebang1 ::

Po Sloveniji se je v zadnjem letu razširil MMDS.
Internet se dobi brezžično do antene ki je hkrati tudi modem. Iz oddajnika ki ga postavi ponudnik in mora biti v vidnem polju.
Antene so dobre in sam sistem je zelo zanesljiv, ni kakšnega prekinjanja ali podobnega. Sistem deluje brez problema do 20Km.

Hitrosti so do 10Mb brez problemov, poleg interneta se da dobiti tudi telefon.
Cene so nekje podobne kot pri adsl preko kabla (2Mb je okoli 24EUR)

To je možno že v lepem delu Slovenije (odvisno od kje si) in ponujajo predvsem kakšni kabelski operaterji ali pa druga manjša podjetja.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1934599210 (347) WALSH
!

Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
86112306 (15730) zobnik
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

14336996 (17467) modelno1
»

Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )

12519073 (13141) ZdravkoČolič
»

"nateg stoletja" ali "še mene bi bilo sram.." (strani: 1 2 3 )

10110861 (6401) Tody

Več podobnih tem