Forum » Omrežja in internet » Problem nalaganja videov na Youtube
Problem nalaganja videov na Youtube
dree ::
Pozdravljeni.
Imam en nenavaden problem z Youtube. Ko kliknem na video mi ga do 10 sekund normalno nalaga, potem se pa ustavi (kot če bi kliknil na pavzo) in je video "kao" cel naložen vendar ga ne gre predvajat. Ta problem se mi je pojavil pred kratkem :(
Hvala za odgovore :)
Imam en nenavaden problem z Youtube. Ko kliknem na video mi ga do 10 sekund normalno nalaga, potem se pa ustavi (kot če bi kliknil na pavzo) in je video "kao" cel naložen vendar ga ne gre predvajat. Ta problem se mi je pojavil pred kratkem :(
Hvala za odgovore :)
r3Qui3m ::
Dokler sem video vsebino nalagal na youtube preko youtube vmesnika sem večkrat imel težave. Sedaj uporabljam opcijo, ki je vgrajena v moj videourejevalnik (PowerDirector) in stvar deluje hitro in brez problemov. MI je pa kolega omenil, da stvar deluje dobro v google chrome brskalniku - se ne čudim, da ga favorizirajo :D
AndrejS ::
Če je video posnetek dolgi ( > 1 GB ) sem imel skoz težave oz mi ga ni uspelo naložiti niti v Chrome
r3Qui3m ::
Koliko pa lahko nalagaš ? Jaz vem da imam pravico več kot 15minut v HD. Koliko sem imel pa prej omejitev pa se ne spomnim. Preveri mogoče je tu težava.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92731 (952) | sfaljk |
» | 3D video na tvOddelek: Zvok in slika | 4214 (3128) | Djz3l3 |
» | Youtube zelo počasen (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10867 (7910) | HeMan |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20769 (15857) | Ganon |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40398 (33988) | urban99 |