Forum » Pomoč in nasveti » Odpoved tipkovnice na prenosniku
Odpoved tipkovnice na prenosniku
vratar ::
Imam težavo in ne vem kaj naj bi bil vzrok:
nikakor ne deluje nobena tipka na tipkovnici od prenosnika... miška sicer deluje tipkovnica pa NE, prosim za pomoč!!! Tipkam lahko edino preko zaslonske tipkovnice in z miško...
nikakor ne deluje nobena tipka na tipkovnici od prenosnika... miška sicer deluje tipkovnica pa NE, prosim za pomoč!!! Tipkam lahko edino preko zaslonske tipkovnice in z miško...
Nimam nobene take tipkovnice... možno da mi je tamala kaj pritisnila kako tipko nimam pojma...
mirage888 ::
Možno če obstaja kaka tipka da zakleneš tipkovnico, nisem ziher. Jaz sem sicer imel problem da sem si polil kavo po tipkovnici pa je samo tu pa tam delala kaka tipka, včasih pa nič. Za novo sem dal 28 ojrov (lenovo 3000 N200), menjaš pa jo za 5 min, poglej na youtube kak gre.
lp
mirage
lp
mirage
Zadeva rešena... Probal sem obnovit sistem, brez uspeha stanje isto... potem me kliče serviser ko sem pred kakim mesecem naročil novo baterijo grem do njega mu povem za tole težavo, mi zamenja baterijo vklopi prenosnik pritisne F12 zadeva začne delovat brez problema...
Zdej kaj je bilo vzrok nebi vedu, v glavnem da deluje... mogoče je blo to k je prtisnu F12 al pa tole k je zamenu baterijo ne vem...
Hvala vsem za pomoč...
Zdej kaj je bilo vzrok nebi vedu, v glavnem da deluje... mogoče je blo to k je prtisnu F12 al pa tole k je zamenu baterijo ne vem...
Hvala vsem za pomoč...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osvetljena tipkovnica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10738 (2060) | bajsibajsi |
» | Kako odstraniti tipkovnico iz prenosnika in čiščenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6832 (1355) | solatko |
» | A koga motijo različne oblike nekaterih tipk?Oddelek: Strojna oprema | 3353 (2357) | Ribič |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30370 (18771) | Phantomeye |
» | Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 37000 (25247) | Okapi |