Forum » Pomoč in nasveti » YouTube----audio/video programi----
YouTube----audio/video programi----
Hobit2 ::
Pozdravljeni. Zanima me, če ve kdo za kakšen program, ki je zelo dober za ustvarjati dokaj kvalitetne videe kot so na YouTube oz., ki se lahko kasneje naložijo nanj. Potreboval bi program za mixanje glasbe (Predvsem združevanje večih komadov in razno rezanje. Drugih učinkov ne potrebujem...). Program za združevanje videa oz. niza slik z glasbo. In spletno stran ali program kjer se lahko sname kvaliteten video iz omenjene strani. Prav bi prišel tudi program za ločevanje audio in video vsebine.
Prosim za pomoč in lep pozdrav.
Aleksander
Prosim za pomoč in lep pozdrav.
Aleksander
- spremenilo: Hobit2 ()
Sssaga ::
Sam uporabljam Power Director 8, sedaj pa 9 64-bit. Cyberlink firma.
Odlično tudi za začetnika. Video editor program. Kvaliteto sem na začetku nalagal na Youtube ''predobro'', namreč v 5.1 zvoku in velikem bitrate-u, ki se itak zbije.
Youtube podpira le stereo in ne surround zvoka.
Za 1080p h.264 priporočam 15Mbit/s, za 720p pa od 5-10Mbit/s.
Aja, 30 FPS. Tudi sem nalagal v 60 FPS, ker sem imel original 60 in sem hotel ohraniti ''smoothness'', a itak Youtube zbije v 30, lol.
Odlično tudi za začetnika. Video editor program. Kvaliteto sem na začetku nalagal na Youtube ''predobro'', namreč v 5.1 zvoku in velikem bitrate-u, ki se itak zbije.
Youtube podpira le stereo in ne surround zvoka.
Za 1080p h.264 priporočam 15Mbit/s, za 720p pa od 5-10Mbit/s.
Aja, 30 FPS. Tudi sem nalagal v 60 FPS, ker sem imel original 60 in sem hotel ohraniti ''smoothness'', a itak Youtube zbije v 30, lol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optika - izbira hitrosti interneta + tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1829 (1493) | profii |
» | Hitrost domače internetne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1545 (1173) | Tilen |
» | Battlefield 3 iz PS3 na PCOddelek: Igre | 2511 (2114) | Bananovec |
» | Program za obdelavo gameplay videaOddelek: Programska oprema | 1902 (1712) | Vajzi |
» | Internet se ne ceni več (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12256 (9129) | darksamurai |