» »

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje

««
5 / 10
»»

connel ::

Hm, izraelke, precej lepa in preprosta dekleta, kar jih poznam. Na seznam z lahkoto dam še severne države, kakšna Norveška recimo :)

Avtorju pa, enkrat boš že našel, precej verjetno takrat, ko boš to najmanj pričakoval.

oracle ::

jype je izjavil:

GaŁu> Hehe..:D

Jaz sem bil trdno prepričan, da bom samski do smrti. Nisem hodil na zabave in se socializiral.

Js isto. Se pravi je še vseen nevarnost/upanje zame:D

MajorM ::

Zanimiva tema. Malce zašla s poti zato bom še jaz semi-offtopic.

Če je torej napačno pričakovati od ženske da bo gospodinjila, zakaj se od moškega pričakuje, da bo vedno tisti ki inicializira stik?
Sem samski v podobni zagati kot OP. Nekaj ženski prijateljic imam in par jih ima stališče da je prvi korak izključno domena moškega in ne bi same nikoli tega storile. Dvojna merila?

//offtopic za temo
@Pithlit
Prebral sem link, ki si ga postala o blogu, ki navaja kako smo moški priviligirani. Polega tega pa sem nato prelistal še nekaj drugih tem na forumih liknkanih v odgovorih na blog in naletel na nekaj zanimivih misli.
Imam sedaj vprašanje zate...Zanima me ali misliš da smo moški in ženske pred zakonom enaki? Ste ženske diskriminirane? Kaj pa moški? Ali bosta oba spola prejela isto kazen za enak zločin? Za posilstvo naprimer.
Kaj pa pravice moškega da odloča za splav oziroma za raojstvo otroka (v nasprotju z odločitvijo matere)? Če sta tako mati in oče (ki se ločujeta) sposobna vzgajati otroka, ali je procent dodelitve otrok v skjrbništvu materi in očetu 50/50?
In takšne neenakopravnosti se meni zdijo po prioriteti bolj pomembne, kot pa recimo kako se od žensk pričakuje da bodo vedno našminkane.

Super Sonic ::

Kaj več kot par linkov ti ne morem dat. Si pa lahko svoje mnenje izoblikuješ s pomočjo teh.


Oh, prosim te. Seveda, da lahko daš več kot to. Lahko daš svoje osebno mnenje, izkušnje in pogled na stvari. Ampak raje tlačiš linke, ki govorijo kaj? The Male Privilege Checklist? WTF! Vseh 46 je wrong in razlaga sploh ni potrebna. http://www.wihe.com/displayNews.jsp?id=...

Ti daj raj na plano svoje mnenje in lastno razmišljanje, ampak se bojim, da je zato že davno prepozno.

Se pravi res je to kar ti vidiš. Tisto pa kar ti razne statistike govorijo... tisto pa ni res.


Statistike govorijo marsikaj, tudi to, da je Kitajska država, kjer se cedita med in mleko. Pa? Če hočeš povedati to, da so pa ženske zapostavljene, najprej definiraj proti komu so zapostavljene. In ne, ni moški tisti, ker moški samo izvaja kodeks in povsem enako dela ženska.

Zate, ko ti hočem nekaj povedat pa ti tega nočeš slišat (mogoče zato ker to ruši tvoje predstave o tem kako je svet lep) je to mogoče res očitno.


Joj, le kaj mi ti hočeš povedat in jaz ne razumem? Jaz bi rekel, da precej dobro razumem, kaj ti prodajaš na forumu, ampak sem ti že povedal, da to ni vredno ničesar. Upam, da si tudi tako zagreta za ostale krivice, ki se dogajajo po svetu in da ti uspe, da bo po žensko moški čim prej enak ženski. Mati narava pa v jok in na drevo, ker se je toliko matrala, ko je delala med nami razlike, da bi bil smisel obstoja toliko bolj relevanten.

In smo spet pri moškem privilegiju... če sem jaz kritično do krivice ki se mi dogaja sem instant bitch, kadar pa moški počne isto je pa borec za pravico.


A-a. Valvoline je tudi z moške strani obsojen za isto dejanje, kot ti. Vidiš zakaj gre? Dvomim, ker če ne vidi Valvoline, zagoto ne vidiš tudi ti.

Za kake 3.5 miljarde njih.


A tako, 3,5 miljarde žensk je kaj? Jeznih na moške? He, he,...

Do tega trenutka sem te imela za brihtnega in razgledanega človeka.


Nikar, bi bil užaljen.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Vitez ::

MajorM je izjavil:


Imam sedaj vprašanje zate...Zanima me ali misliš da smo moški in ženske pred zakonom enaki? Ste ženske diskriminirane?


So. Ženska na enakem delovnem mestu z enako izkušnjami dobi manjšo plačo, kot njen moški kolega.

WarpedGone ::

Tudi za enako število opravljenih ur/dela? Za natanko enako 'zavzetost' in skrb in kvaliteto dela? Iz enakega štarta lahko nastane mnogo različnih stvari. Ko greš na 50 urni delavnik, najdeš 80% moško zasedenost. Že samo ta podatek sam po sebi je dovolj, da strmoglavi vso statistiko, kako so ženske manj plačane. Sploh, če se ta vidik sploh ne omenja kot relevanten.

Is There Anything Good About Men?
Najbolši tekst na temo primerjave spolov kar sem jih do sedaj uspel vidit. ZaphodBB hvala!
Pravi eye-opener, nobenega jokanja kako smo deci diskriminirani al pa kako so babe diskriminirane. Pod črto vse razlike izvirajo iz količine jajčic in semenčič.
Zbogom in hvala za vse ribe

MajorM ::

@Vitez
In to se krši zakon. Podobno kot bi moralo biti pri pravicah moških. Zakaj je toliko sporno potem samo to prvo in ne tudi to drugo?
In podvprašanje Vitez..zakaj potemtakem delodajalci ne zaposlujejo samo ženske? Po teh trditvah bi morale biti cenejša delovna sila. In to je danes sveti gral podjetij.

ZaphodBB ::

@WarpedOne: Dobrodošel. Na ta tekst se spomnim vedno, ko moram recimo brodit po greznici, ker se je sekret zabasal - zato da ni treba dekletu ali materi.

Various feminists proclaim that women are 'under siege', that a monstrous social bias against them, if not a virtual war, is going on, that women have little respect or power (Steinem, Faludi, Tavris, etc.) Yet the notion of the American woman as a powerless "victim" is one of the most absurd notions ever foisted upon anyone. American women live, on average, seven years longer than men. They control 86 % of all personal wealth [PARADE Magazine, May 27, 1990], and make up 55% of current college graduates. Women cast 54% of the votes in Presidential elections, so they can hardly claim to be left out of the political decision-making process! They win almost automatically in child custody disputes. Women suffer only 6% of the work-related fatalities (the other 94% are suffered by men). Women are the victim of only about 35% of violent crimes, and only about 25% of all murders, yet because of our society's exaggerated concern and respect for them, special legislation has been passed to punish "violence against women" as if it were a more heinous crime than "violence against men". (Feminists claim to want "equality", and this is an example of what "equality" means to them, i.e., preferential treatment to address their concerns). Two out of every three dollars spent on health care is spent on women, and even if you don't count pregnancy-related care, women still receive more medical care than men - yet feminists still holler that womens health is being "neglected", and far too many of us credulously believe them. Of the 25 worst jobs, as ranked by the Jobs Related Almanac based on a combination of salary, stress, security, and physical demands, 24 of them are predominantly, if not almost entirely, male, which might explain why men commit over 80% of all suicides. (Most of these statistics come from The Myth of Male Power by Warren Farrell.)


Citat: http://www.debunker.com/patriarchy.html

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

MajorM ::

@ZaphodBB
Res zanimiv pogled. Hvala.

Bananovec ::

Ramon dekers je izjavil:

Drugače pa ne vem, mojo sem spoznala v njeni sobi. Bili smo povabljeni na špagete s škampi. Pol ure za tem sem špagete (s škampi vred) izbruhala pred njenimi vhodnimi vrati. Nekako neromantično. Ne vem kako točno sva končale skupaj... pa še z enim
tipom
je hodila takrat.


Zato ker mi je grozno smešno... Športnica nisem.


ali se lezbijka ali pa je bil tvoj fant gey. Ker ti si baje ženskega spola oz se zato imaš.

Moj problem pri spoznavanju žensk nikdar ni bil ta, da ne bi zmogel pogovora, marveč da nisem maral bedastih pogovorov, ki so tako značilni za protokol, ki se ga večina drži.


in potem ti svetuješ OP - ju da naj gre ven in spoznava sorodne duše>? Vedno se začne z bedarijami...Kako kontradiktorni ste nekateri.

Zakaj pa ne?
Tudi jaz sovražim tako imenovani small talk.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Super Sonic ::

Na ta tekst se spomnim vedno, ko moram recimo brodit po greznici, ker se je sekret zabasal - zato da ni treba dekletu ali materi.


No, omenjen tekst je v osnovi odgovor na obtožbe in ne obsojanje ženskega spola. Jaz mislim, da imamo v tej temi že na tej točki kar nekaj težav, ko se pogovarjamo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

ZaphodBB ::

No, omenjen tekst je v osnovi odgovor na obtožbe in ne obsojanje ženskega spola. Jaz mislim, da imamo v tej temi že na tej točki kar nekaj težav, ko se pogovarjamo.


Absolutno, vesel sem tako mame kot dekleta. Vesel sem, da sem lahko "žrtveno jagnje" in sem sprejel da biti "mož" pomeni žrtve za korist skupnosti. Žene okrog mene so mi pri tem motiv, da sežem dlje kot bi v totalni izolaciji.

Sodobna družba in odnos do spolov je v tem oziru fail. Sam sem bil na nivoju, ko so me obtoževali da sem gej zato ker sem bil prepričan, da je dekletom spolnost odvratna in da so moji občutki napram ženskemu spolu deviantni.

V resnici pa drži:
"Every woman wants to be treated like a Queen. By a King, not by a pawn."

Torej hočeš, nočeš moški je dolžan "zdominirat" (brez nasilja) svojo ženo, v obojestransko zadovoljstvo. Ali kot pravijo "Mož mora imeti zadnjo besedo, seveda mora biti ta beseda po volji žene."

Mislim, da je to tudi to kar hoče recimo jype povedat.

Toplo priporočam prebiranje Janeza Ruglja. Kolikor je bil medijsko kontroverzna oseba, je njegovo znanstveno delo, če ne drugega vsaj proniciljive in provokativne narave.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

Pithlit ::

MajorM je izjavil:

Imam sedaj vprašanje zate...Zanima me ali misliš da smo moški in ženske pred zakonom enaki?

Ja. Vsaj upam. Pravice in dolžnosti imamo enake.

MajorM je izjavil:

Ste ženske diskriminirane?

Odvisno sicer kje in do katere mere ampak v povprečju... ja, seveda.

MajorM je izjavil:

Kaj pa moški?

V manjši meri kot ženske ter na drugih področjih... ja, seveda.

MajorM je izjavil:

Ali bosta oba spola prejela isto kazen za enak zločin? Za posilstvo naprimer.

Srčno upam da ja. Navijam za to. In se bom tudi borila za to, če bo treba.

MajorM je izjavil:

Kaj pa pravice moškega da odloča za splav oziroma za raojstvo otroka (v nasprotju z odločitvijo matere)?

To je eno tako zelo kočljivo vprašanje. Načeloma se zavzemam za to da pride do soglasne odločitve. V končni fazi pa dam prav ženski. Zakaj? Zato ker je telo njeno in zato ker je, ob upoštevanju vseh modernih pravil, zarodek še v fazi skupka celic brez neke posebne veljave. Tudi zato ker bi, v primeru posilstva, lahko posiljevalec uveljavljal neke sorte veto. Poudraljam... v moji glavi ima ženska res malenkostno prednost tukaj. Nimam pa nobenega problema dati 'očetu' prav če se mi zdi da je kaj narobe na 'mamini' strani.

MajorM je izjavil:

Če sta tako mati in oče (ki se ločujeta) sposobna vzgajati otroka, ali je procent dodelitve otrok v skjrbništvu materi in očetu 50/50?

Če je na obeh straneh vse v redu... ja. Ne vidim problema. Problem sicer nastane če se ločenca preselita v različna mesta. In sicer praktične narave (kako bodo otroci v primeru 50/50 skrbništva hodili v šolo s čim manj stresa). Problem bi tudi, recimo, nastal če sta ločenca sovražno nastrojena eden do drugega. Zopet bolj praktične narave. V vsakem primeru pa navijam za periodično (recimo vsako leto/dve) presojo ustreznosti odločitve... prav tako podpiram vključitev otrokovega mnenja v odločitev. Če hoče otrok po vsej sili k očetu je to potrebno upoštevati (in obratno). Mene pri tem vprašanju zanima le dobrobit otroka... vse ostalo se mi zdi nekako sekundarnega pomena.

MajorM je izjavil:

In takšne neenakopravnosti se meni zdijo po prioriteti bolj pomembne, kot pa recimo kako se od žensk pričakuje da bodo vedno našminkane.

Seveda. Se strinjam.

Ampak na vse tole sem že odgovorila: Jaz bi rada le da ima ena kila banan enako težo kot ena kila češpelj. Banane = moški privilegiji; Češplje = ženski privilegiji. Še najmanj me zanima kaj vse sestavlja tisto kilo banan pa češpelj. Za primerjavo... naj en vozi, drugi pa časti kino. Ali pa volk sit, koza cela.

Super Sonic je izjavil:

Seveda, da lahko daš več kot to. Lahko daš svoje osebno mnenje, izkušnje in pogled na stvari. Ampak raje tlačiš linke, ki govorijo kaj?

Bo v redu? Zgoraj napisano, namreč. Če ti moje strinjanje z Zaphodovim ugovorom ni bilo zadosti...

Super Sonic je izjavil:

Vseh 46 je wrong in razlaga sploh ni potrebna.

Na Female Privilege Checklist so pa vsi resnični? Z ali brez razlage...

MajorM je izjavil:

zakaj potemtakem delodajalci ne zaposlujejo samo ženske? Po teh trditvah bi morale biti cenejša delovna sila. In to je danes sveti gral podjetij.

Zato ker so ženske 'rizična' skupina. Jo zaposliš, uvedeš v delo... in ti uteče na 3 leta porodniške. Ali pa leto, saj je vseeno. Zato ker dekla nima kaj delat za volanom kamiona kot profi voznik. Zato ker je prebutasta da bi lahko bila mehanik (pa kje si še vidu da bi se baba spoznala na avte). In tako naprej. Pa to ne velja za vse delodajalce. Za marsikaterega pa. Po drugi strani pa fantje niso ravno najbolj zaželjeni kot babysitterji. Pa kot medicinske sestre (tole mi vedno dvigne lase na glavi... še z nazivom poklica se jih diskriminira!). Pa tekmovalci v sinhronem plavanju.
Life is as complicated as we make it...

Pithlit ::

ZaphodBB je izjavil:

"Every woman wants to be treated like a Queen. By a King, not by a pawn."

Torej hočeš, nočeš moški je dolžan "zdominirat" (brez nasilja) svojo ženo, v obojestransko zadovoljstvo. Ali kot pravijo "Mož mora imeti zadnjo besedo, seveda mora biti ta beseda po volji žene."

Navkljub temu kar si marsikdo misli o meni... temu ne morem oporekat. Tu so banane pa češplje na približno enakem nivoju. Če, seveda, izvzamem mojo osebno deviacijo (king me pač ne zanima preveč).

Ne strinjamo se v tem da so nekateri prepričani da je to neka norma v našem svetu.
Life is as complicated as we make it...

Super Sonic ::

Na Female Privilege Checklist so pa vsi resnični? Z ali brez razlage...


Ne, tisto sem ponudil kot čip talk nazaj.

Zato ker so ženske 'rizična' skupina. Jo zaposliš, uvedeš v delo... in ti uteče na 3 leta porodniške.


Jaz sem v tej temi izvedel, da moram znižat plačo vsem ženskam v torek drug teden. A če grem 50% dol bom na grafu zgledu ok?

Zato ker dekla nima kaj delat za volanom kamiona kot profi voznik.


Kar jaz ne morem razumet je, zakaj je vožnja kamiona boljša od pomivanja posode.

Zato ker je prebutasta da bi lahko bila mehanik (pa kje si še vidu da bi se baba spoznala na avte).


Vsaka ženska, ki se zanima za tovrstno delo, je v avtomehaniki kar dobro sprejeta, saj je narava tega dela, ženskam praviloma odvratna. Najbrž smo krivi moški, predvidevam.

Po drugi strani pa fantje niso ravno najbolj zaželjeni kot babysitterji.


Nak - zelo so zaželjeni, v vrtcu dobi službo pred žensko ;P. Voham diskriminacijo.

Pa kot medicinske sestre (tole mi vedno dvigne lase na glavi... še z nazivom poklica se jih diskriminira!).


Nak - so medicinski bratje, in še, spet so zelo zaželjeni, ker je večino pacientov težko obračati in ženske težje zmorejo fizične napore, so medicinski bratje zelo iskane osebe. Samo klinc, ker nam delo ne diši. Diskriminacija? Še en zanimiv link na to temo: http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik...

Pa tekmovalci v sinhronem plavanju.


No, I give you that!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

ameba ::

Nevem iz kje si ampak punce v ljubljani, hrepenijo po fantu. Ne za ONE NIGHT STAND, ampak si želijo met nekoga, ki bi šel z njimi vn v center na kuhančka, mal lučke pogledat se met fajn v teh dnevih.
Jst sm svojo tko dubu, da sm ji pisu smse klub temu da je mela fanta, največji učink je pa mel sms ko sem jo povabu, če bi šla z mano gledat lučke, ko se pržgejo v centeru in takrat se je vse začel ....

Pithlit ::

Super Sonic je izjavil:

Ne, tisto sem ponudil kot čip talk nazaj.

Govoriš torej brez preverjanja...

Super Sonic je izjavil:

Kar jaz ne morem razumet je, zakaj je vožnja kamiona boljša od pomivanja posode.

Jaz tudi ne. Je ba fora v tem da se marsikdaj tega dekletu ne omogoči, če jo slučajno zanima. Če se pa ji že omogoči se jo pa na skoraj vsakem koraku šimfa. boš trdil da ni res? A veš kolko folka me postrani gleda ko jim povem da servisiram računalnike? Kolk folka sploh noče govorit z mano ker rabijo "moškega da jim zrihta računalnik"? Ne glede na moje kvalifikacije in 'track record', ne glede na priporočila... (sam tolk, da bova na istem glede na čigave izkušnje kažejo... pač, karkoli že kažejo).

Super Sonic je izjavil:

Nak - zelo so zaželjeni, v vrtcu dobi službo pred žensko ;P. Voham diskriminacijo.

Ja, res je. Vzgojitelji so zelo priljubljeni. Ampak jaz govorim o babysitterjih. Saj veš... uni k v ameriških filmih pazijo na sosedovega otroka v zameno za žepnino.

Super Sonic je izjavil:

Nak - so medicinski bratje, in še, spet so zelo zaželjeni, ker je večino pacientov težko obračati in ženske težje zmorejo fizične napore, so medicinski bratje zelo iskane osebe.

Medicinski tehniki. Ne bratje. In če jih greš spraševat hitro pogruntaš da ni to ista stvar. Mogoče pa le v njihovih glavah.

Super Sonic je izjavil:

No, I give you that!

Waterboys!
Life is as complicated as we make it...

Mesar ::

Na lučke si jo dobo? Zakon! V Mariboru jo pa lahko na liter kuhanega dobiš :)

tony1 ::

Pithlit je izjavil:

A veš kolko folka me postrani gleda ko jim povem da servisiram računalnike? Kolk folka sploh noče govorit z mano ker rabijo "moškega da jim zrihta računalnik"?


Nemejebat. 8-O To resno, al kaj? Svašta... :|

Karaya 52 ::

No js priznam, pred casom sem na pijaco povabil neko simpaticno temnolasko, mi pove da je dostudirala elektro faks nakar me potolce v vsem tehnicnem znanju, od racunalnikov do telefonov. Ko je govorila o Jobsu ji je slo skoraj na jok, js pa nisem vedel kam bi se dal ker nisem applovec niti geek. Tako da vidite, po svetu hodijo seksi geekice cakajoc partnerja. ;)

nanpots ::

geeki so se razpisal. politika, punce, denar, promet, stanovanja. vse že prežvečeno milijonkrat. boring.

jast sem "rahlo" zasvojen s pornografijo zato imam en smotan nepotreben občutek, da rabim punco. ko se bom rešil te zasvojenosti bo tudi ta potreba izginila. punce mojih let me sploh ne privlačijo več, so mi postale zelo tuja bitja, kot lutke, brez vsebine, vse enake. privlačijo me samo še stopala 50 letnic, in to traja že ene dve leti. fucked up.

moj načrt je narediti en nevidni mikrostrojček, ki bo raznašal mojo spermo naokoli po vaginah in naredil noseče vse punce z mojim otrokom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nanpots ()

ZaphodBB ::

Navkljub temu kar si marsikdo misli o meni... temu ne morem oporekat. Tu so banane pa češplje na približno enakem nivoju. Če, seveda, izvzamem mojo osebno deviacijo (king me pač ne zanima preveč).

Ne strinjamo se v tem da so nekateri prepričani da je to neka norma v našem svetu.


Pizda si dosadna s tem svojim lezbištvom. King je arhetip in nima nič z različnim sadjem. Lahko bi napisal "Every Feme wants to be treated like a Queen, by a King Butch not by a Pawn Butch." A si srečna zdej?

Zato ker so ženske 'rizična' skupina. Jo zaposliš, uvedeš v delo... in ti uteče na 3 leta porodniške. Ali pa leto, saj je vseeno. Zato ker dekla nima kaj delat za volanom kamiona kot profi voznik. Zato ker je prebutasta da bi lahko bila mehanik (pa kje si še vidu da bi se baba spoznala na avte). In tako naprej. Pa to ne velja za vse delodajalce. Za marsikaterega pa. Po drugi strani pa fantje niso ravno najbolj zaželjeni kot babysitterji. Pa kot medicinske sestre (tole mi vedno dvigne lase na glavi... še z nazivom poklica se jih diskriminira!). Pa tekmovalci v sinhronem plavanju.


Moja mati je ena najbolj emancipiranih žensk kar jih poznam. Med drugim je vozila tovornjak prekucnik in to že pred 40 leti. Prave emancipirane ženske se pač tako obnašajo, ne pa da pisarijo laži in širijo negativne stereotipe - to leti na razne RadFem aktivistke.

Kar se tiče pa enakosti pred zakonom, se samo kislo nasmehnem. V Sloveniji otrok materi pripada po "defoltu", mati lahko brez sankcij onemogoča očetu stik z otrokom, pa ne bo kaznovana. Očetu je pridobit skrbništvo nemogoče, če mama pokaže le malenkost interesa za otroka. Pogosto matere vzamejo skrbništvo nad otroci samo zato, da lahko na otrokovem hrbtu hebejo očeta.

Skratka, ko se spraviš raziskovat s kritičnim očesom opaziš, da v sodobnem zahodnem svetu nihče več ni srečen s svojim spolom in svojo vlogo. Moški so vsi po vrsti kastrirani, kar večini žensk ni všeč. Hkrati pa manjšina žensk bije križarsko vojno proti moškim in očitno ne mislijo nehat, dokler ne bodo spustile krvi vsem. Moški pa? Jah potem pa pridemo do fantov, kot jih vidimo precej v tej temi. Apatičnih do življenja, partnerstva in družbe na splošno.

Ok, jst ne bom več offtopic zganjal tukaj. Tokrat pa zares.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

jype ::

http://www.amazon.co.uk/F-k-Ultimate-Sp...

Samo za primer, da te prvih 100 zavrne.

MajorM ::

Sranje je ker če si ženske želijo imeti "a cake and eat it all" a.k.a emancipacija. IN to samo tam kjer jim paše.

Je tole kdo opazil v linkanem članku?
V Kliničnem centru je v povprečju vsak dan odsotnega 25 do 26 odstotkov negovalnega kadra, na kakšnem oddelku celo 40 odstotkov.

Meni se to zdi zelo veliko. Res je da delam v manjši firmi ki ima enoizmensko delo. Ampak halo! Ima kdo izkušnje kakšen je ta procent v gospodarstvu? Si lahko privat firma privošči tak procent?


Ljudje nastopamo v različnih vlogah, ne samo v poklicni, in to je treba pri razpisovanju dela v turnusih upoštevati.

V kakšnih različnih vlogah? Niso vse naloge deljene? Jaz to razberem kot: "Moški tako doma ne delajo za družino in se ne ukvarjajo z otroci, zato jih lahko lažje razporejamo v nočne izmene kot matere".
Hinavščina?

Eh!! Sistem/družba je zjebana! Posamezniki so čisto vredu bitja. Samo aktivno je treba iskat (me included). :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MajorM ()

Vitez ::

nanpots je izjavil:

geeki so se razpisal. politika, punce, denar, promet, stanovanja. vse že prežvečeno milijonkrat. boring.

jast sem "rahlo" zasvojen s pornografijo zato imam en smotan nepotreben občutek, da rabim punco. ko se bom rešil te zasvojenosti bo tudi ta potreba izginila. punce mojih let me sploh ne privlačijo več, so mi postale zelo tuja bitja, kot lutke, brez vsebine, vse enake. privlačijo me samo še stopala 50 letnic, in to traja že ene dve leti. fucked up.

moj načrt je narediti en nevidni mikrostrojček, ki bo raznašal mojo spermo naokoli po vaginah in naredil noseče vse punce z mojim otrokom.


ha ha ha...svašta..ma ti si res en weirdo.

Sej res, kaj naj si ena normalna punca počne z enim, ki ima gilf fetiš?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Gladi ::

Sakin je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Sakin: in iz kje si jo "uvozil", ce ni skrivnost? :)



Bližnji vzhod, hebrejka.

Povej po domače, židinja pač.

Čeprov bi blo zanimivo met židovsko ženo, lah skos trollaš o holokavstu :D

para! ::

Ko zaposlena ženska zanosi - ali ji nadomestilo v času porodniške izplačuje država ali delodajalec?

lp
Death before dishonor!

Sakin ::

Gladi je izjavil:

Sakin je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Sakin: in iz kje si jo "uvozil", ce ni skrivnost? :)



Bližnji vzhod, hebrejka.

Povej po domače, židinja pač.

Čeprov bi blo zanimivo met židovsko ženo, lah skos trollaš o holokavstu :D



Ali pa ti slovenko in ji trolaš o povojnih pobojih. Glede na to, da mam sam židovske korenine, plus da nisem kreten, ne vem kaj bi imel od trolanja.

Še ena stvar, ki jo imam povedat na temo ženskega kvazi-feminizma (prave feministke se sploh ne kličejo tako, ker namesto nakladanja dejansko nekaj pametnega delajo). Najbolj glasne od njih so predvsem zafrustrirane, ki nič kaj pametnega niso dosegle, pretirano sovraštvo do človeštva kompenzirajo s patološko ljubeznijo do živali, po možnosti v krizi s spolno identiteto (enkrat mi je ena od takih bluzila, da je hotela vmes postati lezbijka, adijo pamet). Take ženske, če lahko temu tako sploh rečemo, imajo približno toliko seksapilnosti kot kamen.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!

Robertos664 ::

Sakin: ti samo pazi, da ti hebrejka ne uide s prvim, ki ga bo več med nogami ,al pa bo imel več v denarnici.
Poznam ene par primerov v mojem kraju, kjer se je to res zgodilo:)

ZaphodBB ::

Je tole kdo opazil v linkanem članku?

V Kliničnem centru je v povprečju vsak dan odsotnega 25 do 26 odstotkov negovalnega kadra, na kakšnem oddelku celo 40 odstotkov.


Meni se to zdi zelo veliko. Res je da delam v manjši firmi ki ima enoizmensko delo. Ampak halo! Ima kdo izkušnje kakšen je ta procent v gospodarstvu? Si lahko privat firma privošči tak procent?


V firmi kjer dela moje dekle je pretežno ženski kolektiv, tudi pri njih je tretjina firme v vsakem trenutku na porodniški. Pri njih to očitno ni problem saj ne težijo zaposlenim, da ne smejo imet otrok, zaposlujejo pa še vedno pretežno ženske. Za povrh ima dekle skoraj takšno plačo, kot sem jo imel sam za neprimerno težavnejše in odgovornejše delovno mesto (v povsem drugem poslu in firmi seveda).

Kot rečeno, če boste šli brat raziskave, boste ugotovil da ženske na istem delovnem mestu, z istim znanjem, z istimi izkušnjami, predvsem pa z isto količino opravljenega dela zaslužijo iste plače.

Nothing to see here, move along.

jan_g ::

Mislim, da v Sloveniji plačna neenakost med spoloma ni tako hud problem, saj imajo ženske v povprečju plačo čez 90% tiste od moških. Kar niti ni tako čudno, saj je dosti razmeroma dobro plačanih služb v deloma feminiziranih področjih - šolstvo, zdravstvo, sodstvo, uprava.

Super Sonic ::

Govoriš torej brez preverjanja...


Če ti dejansko verjameš v tisto linkano sranje, jaz ne. Sem pa v 4s odkril na netu podobno stran tistemu tvojemu sranju in lahko se greš prepucavat na tja forum, tu za te stvari, načeloma, ni prostora.

Je ba fora v tem da se marsikdaj tega dekletu ne omogoči, če jo slučajno zanima. Če se pa ji že omogoči se jo pa na skoraj vsakem koraku šimfa. boš trdil da ni res?


Kaj, tipi se dobivamo v gostilnah, netu oz. podobnih krajih in skupaj odločamo kateremu dekletu bomo sproti kaj omogočili in katero šinfal? Pomojih izkušnjah je šimfanje bolj v domeni žensk, tovornjak si pa želi voziti tudi precej tipov, ampak pač nimajo možnosti da bi ga vozili. Pika.

Kolk folka sploh noče govorit z mano ker rabijo "moškega da jim zrihta računalnik"? Ne glede na moje kvalifikacije in 'track record', ne glede na priporočila...


Kolk folka pa? Točno? Pa kako to misliš, da te postran gleda? Dajo glavo postran ko te vidijo, ali se kar celo telo nagne postran? Vem, da te nekaj v tem stilu tudi boli, ampak kot sem že rekel - to je tvoj problem.

Saj veš... uni k v ameriških filmih pazijo na sosedovega otroka v zameno za žepnino.


Ne vem sicer koliko ljudi si to pri nas lahko privošči, če pa že, se mi zdi odlično, da to delo moških praviloma ne zanima. Če pa jih, bodo pa dobili službo, tako kot vse ženske.

Medicinski tehniki. Ne bratje.

Tehnično seveda niso to medicinski tehniki, da se pa ne bova preveč lovila, citat: "Pred letom 1990 je bilo ime poklica medicinska sestra (V. stopnja izobrazbe). V šolskem letu 1991/92 se je naziv spremenil v zdravstveni tehnik, od šolskega leta 2001/02 tehnik zdravstvene nege, od šolskega leta 2007/08 pa srednja medicinska sestra ali srednji zdravstvenik (za moške)." Googlaj.

Za ljudstvo, ko pride v kliničnega, so to večinoma bratje, vsekakor pa je govorjenje medinskemu bratu, da je "sestra" in obratno, retardirano početje in bo vedno obsojeno, neglede na spol iz katerega je opazka prišla.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

jype ::

para!> Ko zaposlena ženska zanosi - ali ji nadomestilo v času porodniške izplačuje država ali delodajalec?

Država.

V tem se moški od žensk prav nič ne razlikujemo, btw.

Mesar ::

Se vam ne zdi, da je tole že za kakšno temo "Moški vs ženske", ne pa sem?

Priznam, da pametnega nasveta nemorem dat, ker sem mojo spoznal čisto spontano... ampak če ni nek plesalec al pa jahač je konec z njim? Da sploh ne govorim o protislovju... če boš hodil okoli z namenom, da si najdeš punco, si je neboš, če boš doma sedel pred PCjem si je pa tudi neboš. LOL... pa ne govorim za vse, da nebo pomote, samo tiste, ki radi to nabijate.

Znajo bit kul razni spoznavni večeri in podobne stvari, posedanje po gostilnah pa bolj ali manj nebo obrodilo sadov :)

videc ::

Lahko začneš hodit v hribe, se vpišeš v kakšno plan. društvo. Ponavadi je veilko ljudi tam, tudi punc. ;)

Mesar ::

Torej punce same lazijo v hribe? Kr v skupinah? Pol pa res morem probat to :D

Sam čudno, da še nisem nobene skupine samskih videl kak leze gor na Pohorje...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mesar ()

ZaphodBB ::

Sam čudno, da še nisem nobene skupine samskih videl kak leze gor na Pohorje...


WTF? Si sploh kdaj bil na Pohorju?

Mesar ::

Sem bil, večkrat! Bolj ali manj sem videl samo stare dedke, ki so zgledali kot da sploh več nebojo prišli do trikotne jase, kaj šele dol. Kaj naj s tem? Nisem jaz nor na GILF.

ZaphodBB ::

Stari to ti nisi bil na istem Pohorju.

Vitez ::

Mesar, mene res zanima, kdaj si ti nazadnje hodil po Čopki na Pohorje. Ob sobotah in nedeljah je gor kot čez teden na Gosposki, pa srečaš kolk mačk hočeš, ponavadi po dve mački skupaj.

jype ::

Nisem še bil na Pohorju, ampak po alpah ne manjka brhkih deklet.

mikic007 ::

Hribi so zakon za dobit super punce. Kaksen alpinisticni tecaj, hoja, karkoli. Tudi plevela je manj, saj tista, ki se malo potrudi, obicajno tudi drugje bolje funkcionira. In glede na to, da ima Jalovec ze v imenu vse predispozicije, ni sanse, da ostane brez.

Sam sem imel kar nekaj lepih trenutkov v hribih. Pomaga tudi to, da so ture velikokrat dvo in vecdnevne. Kot po pravilu ima noc vedno svojo moc.

Mesar, tudi na Pohorju se dogaja marsikaj zensko-samskega, le prehitro ne smes teci in prezgodaj iti ;-). Vsekakor pa je bolje, da gres v nek ferajn, planinsko drustvo ( v ferajnu so praviloma bolj tvoje starosti Jalovec, ali mlajse :-P), ker tam so zadeve skupinske, vecdnevne ture, druzba ze izoblikovana, dejansko lahko punco malo spoznas, preden se zgodi, kar zvisa verjetnost uspeha.

Seveda pa lahko planinstvo preslikas, kot je bilo ze povedano, v ogromno aktivnosti, kjer je vsaj nekaj punc...

Mesar ::

Mlajše od Jalovca so v planinskih društvih? Pod 26 let? Zanimivo...

Vitez, da jih bo kdo od tu kr na random po Gosposki lovil, verjetno ne pričakuješ.... ali pač in še... kaj naj z dvema ko pa bosta taki kot Pithlit.

jype ::



Da ne bo samo pri besedah ostalo.

Mesar ::

Okej, naj bo, ti verjamem, da je v Alpah tu in tam kakšna luštna punca. :D

Sam na Pohorje pa še vedno hodijo samo f0si|i... al pa sem jaz bil ob čudnih urah ;(( zdaj pa ne upam gor, ker ne vem kako je stanje, mislim, da nič ne solijo pa plužijo.

Vitez ::

Mesar je izjavil:



Sam na Pohorje pa še vedno hodijo samo f0si|i... al pa sem jaz bil ob čudnih urah ;(( zdaj pa ne upam gor, ker ne vem kako je stanje, mislim, da nič ne solijo pa plužijo.


Glej tip, malo prej sem ti napisal, da je ob lepih dnevih spomladi in poleti na Pohorju kolk žensk hočeš (Gosposko sem dal kot primerjavo glede gužve), mladih, ti še kr iste pribijaš. Brezupni primer si.

Mesar ::

Grem pol na en sprehodek, mogoče bom našel kako, ko jo je sneg zasipal. ;(( Če še kdo drug pride... jaz bom oni ko z lopato za sneg gor leze.

gendale ::

ženske se najdejo povsod, edino če si 24 ur zaprt doma jih ne boš videl (razen na xvideos)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

tony1 ::

Jype: mater, jo je moralo ta dan sonce opečt :P

jype ::

Je ni, ker sva bla ob enajstih že dol.
««
5 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sloescort ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
471194949 (52513) FireSnake

Kako si najti punco? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
827160187 (131725) Mesar

Speed Dating v sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22945672 (39516) Gandalfar
»

Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
77688490 (75406) kr1ženska

Več podobnih tem