Forum » Pomoč in nasveti » PC zmrzne ko igram cod2
PC zmrzne ko igram cod2
najkec ::
Lep pozdrav!
Imam en problem. Imam win 7 64bit. Hocm instalerat cod2, dam not CD, rac mi zazene AUTORUN. Dobim OK, dam Run, dobim nasledni Ker tako ne morem instalerat zazenem setup.exe, to mi dela. Instaleram igrco, spet dobim prvi in drugi Error. TO zaprem, grem igrt in igram neki cajta, cez cca. 10 - 15 min mi racunalnik zmrzne in neki piska. Racunalnik lahko samo se ugasnem in se enkrat prizgem. Prvo sem pomislis da je kaj z driverji za grafo, instaleram nove in spet isto.
Tole je tale pisk
Nimam ideje kaj bi lahko bilo narobe, prosim za pomoc.
HVALA
lp, najkec
Imam en problem. Imam win 7 64bit. Hocm instalerat cod2, dam not CD, rac mi zazene AUTORUN. Dobim OK, dam Run, dobim nasledni Ker tako ne morem instalerat zazenem setup.exe, to mi dela. Instaleram igrco, spet dobim prvi in drugi Error. TO zaprem, grem igrt in igram neki cajta, cez cca. 10 - 15 min mi racunalnik zmrzne in neki piska. Racunalnik lahko samo se ugasnem in se enkrat prizgem. Prvo sem pomislis da je kaj z driverji za grafo, instaleram nove in spet isto.
Tole je tale pisk
Nimam ideje kaj bi lahko bilo narobe, prosim za pomoc.
HVALA
lp, najkec
- zaklenil: Rotaidal ()
dwinxp ::
Zaprašen računalnik? Predvsem grafična kartica ali procesor ?? Zadeva se ne hladi dovolj... če je samo to probi mašino prepihat s kakim kompresorjem če imaš doma... fajn vse spihi tudi napajalec da ne bo praha več :D... če nimaš kompresorja pa kako drugači spucaj vs prah v računalniku... Mogoče je samo to pa bo potem delalo ok...
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74749 (17515) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71494 (13399) | oo7 |
» | Call of duty 2Oddelek: Igre | 988 (674) | conky00 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109560 (86358) | mkonci |
⊘ | cod 2 direct x problemOddelek: Igre | 2794 (1774) | sandi17 |