Forum » Igre » Call of duty 2
Call of duty 2
najkec ::
Lep pozdrav!
Imam en problem. Imam win 7 64bit. Hocm instalerat cod2, dam not CD, rac mi zazene AUTORUN. Dobim OK, dam Run, dobim nasledni Ker tako ne morem instalerat zazenem setup.exe, to mi dela. Instaleram igrco, spet dobim prvi in drugi Error. TO zaprem, grem igrt in igram neki cajta, cez cca. 10 - 15 min mi racunalnik zmrzne in neki piska. Racunalnik lahko samo se ugasnem in se enkrat prizgem. Prvo sem pomislis da je kaj z driverji za grafo, instaleram nove in spet isto.
Prosim za pomoc.
lp, najkec
Imam en problem. Imam win 7 64bit. Hocm instalerat cod2, dam not CD, rac mi zazene AUTORUN. Dobim OK, dam Run, dobim nasledni Ker tako ne morem instalerat zazenem setup.exe, to mi dela. Instaleram igrco, spet dobim prvi in drugi Error. TO zaprem, grem igrt in igram neki cajta, cez cca. 10 - 15 min mi racunalnik zmrzne in neki piska. Racunalnik lahko samo se ugasnem in se enkrat prizgem. Prvo sem pomislis da je kaj z driverji za grafo, instaleram nove in spet isto.
Prosim za pomoc.
lp, najkec
- spremenil: najkec ()
Guzzy ::
Pisk opisuje nek problem na računalniku
Opiši ta pisk ali zvok in ga vpiši v google, tam ti bo verjetno pisalo kaj je problem.
Opiši ta pisk ali zvok in ga vpiši v google, tam ti bo verjetno pisalo kaj je problem.
compaq ::
najbolje tole igrico obožuje windows xp, od veliko ljudi sem slišal da so zato zamenjali operacijski sistem.
ps: lahko pa probaš z združljivostjo in izbereš xp
ps: lahko pa probaš z združljivostjo in izbereš xp
def0r ::
Ne vem meni je v redu delal CoD ko sem ga pred parimi mesci spet poskusil malce MP. Windows 7 64 bit.
def0r ::
Najbrz misli z desno kliknes shortcut na desktopu ali exe file od spila, das properties in compatibility in potem tam nastavis samo dvomim da je to.
conky00 ::
To je use sf**n.. men lih tko zasteka cod 2 ostali špili delajo normalno brez problemov... se pa spomnm da u štartu k sm zamenu win xp za win 7 nism mogu zagnt cod2 in sm brsku po forumih zkaj pač igrca ne dela.. pa sm nekje zasledu da morm uštekat mikrofon u zvočno in da bo delal in lejga zlomka res je blo cod 2 mi je delu normalno... potem pa sm updatu win7 sm mislu d bo kej bolš mogoče pa kej manka u drivrjih za zvocno in bo pol bolš ampk ni blo tko, od tkt naprej mi skos je*e... lih tko mi zasteka po5-10 min igranja cod 2 Mp seveda...
zadne 2 mesca sm igrou na srvrju ( www.EUROBITS.SI High Jump Only rifle and snipe server by www.EUROBITS.SI obiscite nas! ) in nism rabu ne mikrofona met ustekanga niti mi ni špil zašteku do danes seveda smo pa 13.6 2013 tko d WTF??? na ush ostalih srvrjih sm pa rabu mikrofon ampk mi je useen zaštekal tko d nwem res nwem kaj bi to blo....
na nekem forumu sm zasledu sicer da nej bi se neki 2 datoteki od zvocne zamenali nwem čist točno kaj je ta tip mislu s tem:
^^ Mislim da je bila neka finta z zvokom. Če se prav spomnim si moral zamenjati eno datoteko z drugo. Malo pogoglaj... Mislim da je bilo datoteki ime miles nekaj... ^^
ampak ne najdem nikjer nč o tem tko d ja... če bo kdor koli mogoče kdaj kej pogruntu kaj bi blo kle narobe bi ga lepo prosu da napiše!
Hvala pa LP!
zadne 2 mesca sm igrou na srvrju ( www.EUROBITS.SI High Jump Only rifle and snipe server by www.EUROBITS.SI obiscite nas! ) in nism rabu ne mikrofona met ustekanga niti mi ni špil zašteku do danes seveda smo pa 13.6 2013 tko d WTF??? na ush ostalih srvrjih sm pa rabu mikrofon ampk mi je useen zaštekal tko d nwem res nwem kaj bi to blo....
na nekem forumu sm zasledu sicer da nej bi se neki 2 datoteki od zvocne zamenali nwem čist točno kaj je ta tip mislu s tem:
^^ Mislim da je bila neka finta z zvokom. Če se prav spomnim si moral zamenjati eno datoteko z drugo. Malo pogoglaj... Mislim da je bilo datoteki ime miles nekaj... ^^
ampak ne najdem nikjer nč o tem tko d ja... če bo kdor koli mogoče kdaj kej pogruntu kaj bi blo kle narobe bi ga lepo prosu da napiše!
Hvala pa LP!
conky00 ::
ja hojnikb lahko dam nazaj win xp sam nwem zkaj k je win7 cist dobr sam pač za cod 2 mu neki ni prou
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74555 (17321) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71359 (13264) | oo7 |
» | Call of Duty 2 -multiplayer način ne delaOddelek: Igre | 3965 (1543) | xrotek |
» | Windows 7 --> Windowx XPOddelek: Operacijski sistemi | 3383 (2458) | Wisor |
» | Ati radeon 5850 in inter core 2 E7500 2.93Oddelek: Pomoč in nasveti | 3950 (3623) | aljosa555 |