Forum » Pomoč in nasveti » Sharp Aquos problem
Sharp Aquos problem
Mad_Lion ::
Imam Sharp Aquos LC52LE700E in imam en problem. Namreč ko namestim digitalne programe izgleda potem nekako takole:
1.Program
2.Program
3.Program
4.
5.
7. Je prazno vse do 13. Nato je zopet par programov in potem zopet prazno.
Tako imam 140 programov pridem pa do številke 299.
Mi lahko kdo razloži zakaj tv to dela?? Neglede na to kolikokrat dam scan se zmes vedno pojavijo prazna mesta(ne vedno isto) (Ki jih negre zbrisat ali pa ročno zapolnit) Skozi sem dal že veliko tvjev a tako butastega še nisem videl. (Da ne omenim še tega da pri ročnem razporejanju programov lahko samo zamenjam program z katerim drugim z lista, ne morem pa jih premikat, zbrisat, podvojevat ali ročno vnašat, in pa da pri izbiri jezika podnapisov na enem programu nastavi ta jezik na vse programe.)
Tv ma gor zadnji firmware, operater pa je telemach (digitalna tv)
1.Program
2.Program
3.Program
4.
5.
7. Je prazno vse do 13. Nato je zopet par programov in potem zopet prazno.
Tako imam 140 programov pridem pa do številke 299.
Mi lahko kdo razloži zakaj tv to dela?? Neglede na to kolikokrat dam scan se zmes vedno pojavijo prazna mesta(ne vedno isto) (Ki jih negre zbrisat ali pa ročno zapolnit) Skozi sem dal že veliko tvjev a tako butastega še nisem videl. (Da ne omenim še tega da pri ročnem razporejanju programov lahko samo zamenjam program z katerim drugim z lista, ne morem pa jih premikat, zbrisat, podvojevat ali ročno vnašat, in pa da pri izbiri jezika podnapisov na enem programu nastavi ta jezik na vse programe.)
Tv ma gor zadnji firmware, operater pa je telemach (digitalna tv)
- spremenil: Mad_Lion ()
Frenckie ::
Prazna mesta so ti verjetno plačljivi programi, ki jih nisi naročil.
Glede urejanja svoje liste programov pa poglej bolj natančno v navodila televizorja. Poglej še na Telemach-ovo stran pomoči, kjer najdeš navodila za iskanje in urejanje programov. Pa preveri, če ti kaj pomaga. Meni je pred časom pomagalo pri kolegu, ki je bil brez vseh navodil za TV. Imel pa je Telemach-ovo kartico namesto digitalnega sprejemnika.
Prazna mesta po samodejnem iskanju so pri njem bili plačljivi programi.
Dodajam link:http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora...
Pa poskusi.
Glede urejanja svoje liste programov pa poglej bolj natančno v navodila televizorja. Poglej še na Telemach-ovo stran pomoči, kjer najdeš navodila za iskanje in urejanje programov. Pa preveri, če ti kaj pomaga. Meni je pred časom pomagalo pri kolegu, ki je bil brez vseh navodil za TV. Imel pa je Telemach-ovo kartico namesto digitalnega sprejemnika.
Prazna mesta po samodejnem iskanju so pri njem bili plačljivi programi.
Dodajam link:http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora...
Pa poskusi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Frenckie ()
RejZoR ::
Eni TV-ji imajo opcijo odstranitve oz ignoriranja vmesnih praznih programov. Poglej če ima Sharp tud to možnost.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Sedaj so tudi prazni programi kar preskočeni če klikam z daljincem gor in dol po programih a jih nikakor ne gre odstranit. Ko vpišem številko programa mi preklopi nanj in odspodaj napiše da ni bil najden. Nemogoče je da bi to bili kodirani programi saj se le ti pojavljajo z napisom scrambled station ali pa failed to receive broadcast, prav tako je nemogoče da bi telemach imel 300 programov.
Koliko gledam po navodilih opcije odstranitve programov nisem našel.
Koliko gledam po navodilih opcije odstranitve programov nisem našel.
Še kaka ideja? Ta tv me res spravlja ob živce. Sedaj je začel delat še tole da če nastaviš podnapise na enem programu nastavi le te na vse programe. (Prvi jezik ko je na voljo) In tv slo 1 ima podnapise z jezikom ETC (wtf) in ko je to sra*je vklopljeno mi se v zgornjem levem kotu tvja prikazuje nek JE***I kvadratek z napisom 772, skratka izredno moteče.
Ve kdo za možno rešitev? Kaj so bili to zaeni šalabajzerji ko so pisali firmware!?
Ve kdo za možno rešitev? Kaj so bili to zaeni šalabajzerji ko so pisali firmware!?
No sem pogruntal da so tisti 772 in potem posledično tudi neželeni podnapisi, teletekst podnapisi. Ima kdo kako idejo kako tole izklopim? Imel bi samo digitalne podnapise. Preiskal sem že cel meni vendar te opcije ne najdem. (Samo ali je vse vklopljeno ali pa vse izklopljeno)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mad_Lion ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 445614 (85142) | zavajon |
» | Plazma LG 50 PV350 pomoč pri uporabiOddelek: Zvok in slika | 4468 (3218) | pisco |
» | Težje se je odločiti kot kupiti - nakup novega lcd tvOddelek: Zvok in slika | 5175 (4696) | BlaY0 |
» | Elektro turnšek in digitalna TVOddelek: Omrežja in internet | 13784 (7356) | yanz |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77953 (20089) | CaqKa |