» »

Dell Latitude D510 S-video

Dell Latitude D510 S-video

Kamion ::

Imam prenosnik Dell Latitude D510, nanj imam nameščen Windows 7.

Sedaj ko hočem povezati TV in prenosnik preko S-video izhoda, noče pokazati slike na televiziji.

Kaj moram narediti?

Imam tak kabel:

LP M

Kamion ::

Noben ne ve ???

LP M

Vanadium ::

zgleda da noben ne ve, sem pa imel d600 pa je bila slika črnobela mislim pa da nisem nič rabil stisnit ali vklopit (je ze par let odkar sem to probaval), poglej pod display properties če maš tam možnost kaj obkljukat za svideo oziroma pod nastavitvami v gonilniku grafične, lahko pa da moras stisnt fn + neko tipko.

5er--> ::

Po mojem priklapljaš video iz prenosnika na audio cinch na televiziji in zaradi tega ne vidiš slike.

floyd1 ::

Na prenosniku imaš torej S-video izhod in ta kabel si dobil zraven prenosnika? Na starem HP-ju je punca imela S-video izhod in je delalo normalno preko običajnega S-video (S-video na obeh straneh) kabla. Imaš pravi driver za grafično?

Torej, če gre za točno tak priklop, potem predlagam običajen S-video kabel, seveda če ima ta priklop tudi tvoj TV. Potem bi moralo delati. Ena možnost pa je, da imaš v driverju od grafične na laptopu kako nastavitev, kjer lahko preklopiš med s-video in navadnim composite (chinch) TV izhodom. Potem ti bi moral delati tudi ta (S-video-chinch)kabel. Možnosti je ogromno, praktično z vsako generacijo kartic so "pogruntali" kaj novega, kar se tiče TV izhoda.

Še to - ene prastare ATI grafične s "TV out" so morale biti priklopljene s tem kablom na prižgan TV še pred vklopom računalnika, ker se je samo ob vklopu compa vklopil TV out, če je "zatipal" TV, kasneje več ne. Ampak mislim, da je od tega, ko mi je delovalo le tako, že kakih 10 (ali več) let.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962588397 (27726) Dominator
»

PC NA TV

Oddelek: Strojna oprema
458564 (7959) opeter
»

Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
514233 (3740) KTr1sk
»

Črno-bela slika pri Tv-out

71420 (1276) alfff
»

tv out= čb slika

253325 (2858) romario

Več podobnih tem