Forum » Pomoč in nasveti » Dokument ne morem printat
Dokument ne morem printat
RED_line ::
Pozdravljeni
Imam en adobe reader dokument, katerega ne morem printat, ker je zaščiten. Probal sem že copy paste, ali pa ga odpret kot sliko in ne gre. kako mi predlagate da zadevo odprem, da lahko printam?
lp
Imam en adobe reader dokument, katerega ne morem printat, ker je zaščiten. Probal sem že copy paste, ali pa ga odpret kot sliko in ne gre. kako mi predlagate da zadevo odprem, da lahko printam?
lp
harvey ::
s temle odkleneš
http://www.unlock-pdf.com/
http://www.unlock-pdf.com/
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
mikic007 ::
Ma vem, ampak obstaja tisoc programov, ki to odklenejo, brez posebnega truda.
Recimo, da si pozabil geslo, lahko uporabis tale program:
Advanced PDF Password Recovery Pro (mislim da je 5.?? zunaj). Najdes pa na kakih torrentih.. Ce je to prepovedano mi naj nekdo pobrise.
Drugace pa sem jaz imel nekaj teh programov in z vsaj enim je vedno slo.
Recimo, da si pozabil geslo, lahko uporabis tale program:
Advanced PDF Password Recovery Pro (mislim da je 5.?? zunaj). Najdes pa na kakih torrentih.. Ce je to prepovedano mi naj nekdo pobrise.
Drugace pa sem jaz imel nekaj teh programov in z vsaj enim je vedno slo.
imagodei ::
Objavljeno 3 dni nazaj v temi Brezplačna programska oprema
A noben ne spremlja te teme? (Ja, objavil sem jaz, zato vem )
- Hoc est qui sumus -
Administratorske pravice?
Skoraj me ze ma, da mi poslji tale pdf in ti posljem odklenjenega nazaj, ker zdaj bi obnovo ze skoraj moral oddati? ;-)
Skoraj me ze ma, da mi poslji tale pdf in ti posljem odklenjenega nazaj, ker zdaj bi obnovo ze skoraj moral oddati? ;-)
imagodei ::
ta unlocker mi ne dela na win 7. pravi da ga ne more inštalirat :)
XP compatibility mode?
- Hoc est qui sumus -
Objavljeno 3 dni nazaj v temi Brezplačna programska oprema
Hej, sem preizkusil, super dela. Dalec najbolj izi program te vrste, kar sem ga videl ;-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 506852 (3833) | miko22 |
» | München na Linux in nazaj? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 94207 (70741) | johnnyyy |
» | Windows 10 prilezel na drugo mesto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 38672 (34573) | vostok_1 |
» | Netflix kradeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9547 (8076) | MrStein |
» | Microsoft, Adobe dostavila redni komplet varnostnih popravkovOddelek: Novice / Varnost | 6336 (4950) | sgdjkdlsugi4 |