Forum » Pomoč in nasveti » Rač. se ne prižge :/
Rač. se ne prižge :/
rokas ::
Zdravo!
Imam sledeč problem.
Računalnik se mi ne prižge. Ko pritisnem gumb za vklop ventilatorji pa to začne vse laufat vendar še tako daleč ne pride da bi sploh monitor prižgalo. Kar obstoji na tej točki.
Če odstranim baterijo iz matične plošče se mi računalnik normalno prižge dela 1 dan ali pa 2 potem pa nastane isti problem.
Ali je imel kdo podobne težave in kaj bi lahko bil vzrok le teh? Je mogoče matična plošča fuč?
hvala za odgovore!
LP!
Imam sledeč problem.
Računalnik se mi ne prižge. Ko pritisnem gumb za vklop ventilatorji pa to začne vse laufat vendar še tako daleč ne pride da bi sploh monitor prižgalo. Kar obstoji na tej točki.
Če odstranim baterijo iz matične plošče se mi računalnik normalno prižge dela 1 dan ali pa 2 potem pa nastane isti problem.
Ali je imel kdo podobne težave in kaj bi lahko bil vzrok le teh? Je mogoče matična plošča fuč?
hvala za odgovore!
LP!
WarpedGone ::
Ja, 90% da te zaHejaba BIOS, ki v eni izmed svojih defaultnih konfiguracij ne podpira tvojga procesorja.
Mel identičen problem z Intel E8400 in Asus P5K-PRO. Dobil skorajda popizditis, predno sm pogruntal kaj je sploh problem.
Mel identičen problem z Intel E8400 in Asus P5K-PRO. Dobil skorajda popizditis, predno sm pogruntal kaj je sploh problem.
Zbogom in hvala za vse ribe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15144 (13706) | Berni_01 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17824 (13947) | G_mAn |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8891 (8338) | Pšenični |
» | Računalnik se ne zažene!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2762 (2508) | s1e2x3y |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12250 (11637) | k0lar |