Forum » Operacijski sistemi » Kdaj novi ATI driveri?
Kdaj novi ATI driveri?
MrStein ::
Kdaj izide 11.10?
A nimajo fiksen schedule?
Včeraj sem instaliral Catalyst 11.9 preko onega gonilnika iz MS Windows Update in danes že blue screen (med gledanjem video posnetka).
A bo pomagalo, če AVIVO odinstaliran? (itak sem ga našel v nekem zakotnem delu spletišča amd.com)
Hardver je Radeon 42000 (RS880 chipset - HP Microserver)
A nimajo fiksen schedule?
Včeraj sem instaliral Catalyst 11.9 preko onega gonilnika iz MS Windows Update in danes že blue screen (med gledanjem video posnetka).
A bo pomagalo, če AVIVO odinstaliran? (itak sem ga našel v nekem zakotnem delu spletišča amd.com)
Hardver je Radeon 42000 (RS880 chipset - HP Microserver)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
wizzy ::
Lep pozdrav
Bom kar tole temo uporabiv.
Downloadov sm novo verzijo 11.10 danes in hotel naližiti a se mi je pri inštalaciji malo zataknilo (freeze). Skleniv sem da pobrišem stare driverje in vse kar je z vezi s driverji. A problem je v tem da težava ni izginila in ne morm naložit več driverjev ne starih ne novih. Vedno dobim freeze na inštalaciji in inštalacija neha delovati.
Ima kdo slučajn idejo kako se driverje v takem primeru sploh naloži?
Bom kar tole temo uporabiv.
Downloadov sm novo verzijo 11.10 danes in hotel naližiti a se mi je pri inštalaciji malo zataknilo (freeze). Skleniv sem da pobrišem stare driverje in vse kar je z vezi s driverji. A problem je v tem da težava ni izginila in ne morm naložit več driverjev ne starih ne novih. Vedno dobim freeze na inštalaciji in inštalacija neha delovati.
Ima kdo slučajn idejo kako se driverje v takem primeru sploh naloži?
wizzy ::
Ok sm že poštimal. Prebrskal sm vsežive forume a edn me je pripeljal na:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa...
Težava je tičala v Microsoft Visual C++ 2005 SP1.
Kokr sem zasledil imamo to težavo samo uporabniki win 7 64bit drugim naj bi delalo normalno.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa...
Težava je tičala v Microsoft Visual C++ 2005 SP1.
Kokr sem zasledil imamo to težavo samo uporabniki win 7 64bit drugim naj bi delalo normalno.
jeba2 ::
pozdravljeni,sem nov uporabnik pa me zanima ali mi lahko kdo pomaga.ko hocem nalozit nove driverje za ati radeon 6870 za win 7 ultimate 64 mi enostavno comp zamrzne. pa me zanima v cem je problem ?hvala za pomoc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | id Software - Rage (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 73645 (33213) | Vazelin |
» | Ubuntu 11.10 nared (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 35866 (26895) | MrStein |
» | Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Operacijski sistemi | 190177 (156116) | Icematxyz |
» | Google Earth - LinuxOddelek: Programska oprema | 1739 (1422) | Icematxyz |
» | Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 178506 (151153) | Icematxyz |