Forum » Zvok in slika » dvd predvajalnik na lcd monitor
dvd predvajalnik na lcd monitor
dronyx ::
Moraš še napisat, kakšne opcije priklopa ima za sliko in zvok monitor in kakšne DVD, sicer je težko svetovat.
mtjzbr ::
Nextor ::
Popolnoma enako vprašanje! Edino, da bi jas priklopil DBV-T resiver (SCART, činče) na LCD monitor (VGA)! Resiver ima v nastavitvah neko možnost za RBG/s out ali nekaj podobnega... moram preverit!
Nextor ::
Kaj pa ta kabel? Na sprejemniku se da nastavit out signal na RGB-Y...
Technical Details
...
To connect devices with Scart OUT (signal RGB-Y) to NEC beamer
...
dronyx ::
Ravno pred dnevi sem sestri reševal obraten problem, torej iz prenosnika VGA na nek starejši Philips televizor, ki ima samo činče za priklop videa. Kolega je isto poskušal z zgornjim kablom in mu ni delovalo. Potem sem vprašal v Tech tradu in je prodajalec rekel, da ta (pasivna) rešitev s kabli ne deluje vedno in da naj bi bilo odvisno od grafične kartice v računalniku. Potem sem pa kupil za 30 € aktivni video konverter.
Seveda, če dela rešitev s kabli, potem je to cenejša varianta.
mtjzbr ::
Ravno pred dnevi sem sestri reševal obraten problem, torej iz prenosnika VGA na nek starejši Philips televizor, ki ima samo činče za priklop videa. Kolega je isto poskušal z zgornjim kablom in mu ni delovalo. Potem sem vprašal v Tech tradu in je prodajalec rekel, da ta (pasivna) rešitev s kabli ne deluje vedno in da naj bi bilo odvisno od grafične kartice v računalniku. Potem sem pa kupil za 30 € aktivni video konverter.
potem s tem konverterjem bi delovalo tudi dvd na monitor?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585253 (24582) | Dominator |
» | SPDIFOddelek: Zvok in slika | 2783 (1944) | CaqKa |
» | kako razporediti kablovje za projektor?Oddelek: Zvok in slika | 2985 (2743) | msenjur |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4537 (4386) | Saladin |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4180 (3687) | KTr1sk |