» »

ebay problem..!

ebay problem..!

magnum111 ::

22.septembra sem narocil par delov za motor od istega prodajalca preko ebaya..ponavadi dobim v roku 14 dni paket v slovenijo tja 17 dan imam paket v rokah..zdaj pa je že 18 dan o paketu pa ni duha ne sluha..cudno se mi zdi..ker sem ga vprašal kje je paket mi je odgovoril da je paket zapustil ameriko 26.9...po pregledu sledilnih številk mi napiše sledeče:

Depart Sort Facility

September 24, 2011, 2:24 am

COLUMBUS, OH 43218

Processed through Sort Facility

September 23, 2011, 8:28 pm

COLUMBUS, OH 43218

Acceptance

September 23, 2011, 3:16 pm

CENTERBURG, OH 43011

Electronic Shipping Info Received

September 22, 2011

spodaj mi pokaže zemljevid in mi še vedno kaže na Columbus..kot da je paket še vedno tam..ponavadi ko je šel paket izven amerike slike ni bilo videti..šele ko je prišel v LJ se je pokazala slika kje naj bi paket bil..prosim za pomoč..tnx

ne_kdo ::

zadnje čase tudi sam opažam izredno dolgo dostavo (zadnji mesec dni) več kot je ponavadi. Paket sem dobil tudi 30 dni in več od naročila tako da se ne sekiraj :)

mihec87 ::

Bolj bo šlo k praznikom večja gužva bo..

Blazz ::

če je paket priporočen imaš nekje tracking number. Pokličeš na carinsko pošto:

carinska pošta: 01 476 76 16 ali 01 476 76 17

in ti oni lahko v vseh EU sistemih preverijo če je paket že v EU. Če ni, potem kontaktiraj sellerja naj on na svoji strani vloži 'parcel tracking'. Če ti bo whineal, enostavno zagroziš z ebuyer protectionom in negative feedbackom. Do sedaj se je še vsak seller tega vstrašil...

bom še počakal kak dan ali dva..ponavadi sem tak cas že imel v rokah..saj se mi ne mudi samo da me nebi nategnu..sicer pa ce v roku 30 dni ne bo nič..bomo preklical..so pa ubistvu use stvari od enega kupca

Parts left the USA on the 26th, should arrive to you late this week, or early next..evo tole mi je napisal seller..bomo vidli..malo se mi vleče use skup..sicer mudi se mi ne samo da ne bom na koncu brez delou in denarja ker mu bom bombo poslau u ameriko :D

evo paketi so v sloveniji..ker sem z carine dobiu pismo da pošljem račune..ceprav tam piše še vedno isto kot prejšnje dni..tko da malo pozabijo osvežit al pa use skup ne dela..

mihec87 ::

Edino kar je pomembno pazit pri tem je 45 dnevni rok po tem ni več možno odpreti primera,isto ko primer zapreš ni možno ponovno odprtje(prodajalci obljubljajo vse mogoče),čeprav moram rečt da ponavadi gre ok..

bubamara330 ::

Tudi sam prodajam preko ebay. Imam pa en problem. Ta mesec sem že prodal za 500$ in sedaj ne morem več prodajati. Ali morda gdo ve ali se da povečati limit za prodajo. Ker opažam da ljudje prodajajo predmete tzdi za več denarja bi se to moralo dati.
Hvala za odgovor.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4108 109 110 111 )

Oddelek: Kaj kupiti
5520993537 (528) Machete
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8531438 (25465) darkolord
»

Paket iz Anglije! (strani: 1 2 )

5719642 (12208) Zoran7
»

Izgubljen paket iz tujine...

375740 (4739) opeter

CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet