Forum » Omrežja in internet » Omrežje doma - POMOČ
Omrežje doma - POMOČ
Bojan_505 ::
Zaradi WOL imam v mojem računalniku dve mrežni kartici. Z ENO sem povezan na T-2 modem, DRUGO mrežno pa imam povezano v router (HUB). Tja imam vezana še dva računalnika in dva tiskalnika, ki imata fiksna IPja !!!. Rad bi, da iz vseh računalnikov pridem na internet, na oba tiskalnika in da se VSI računalniki "vidijo" med sabo. Če nastavim tako, kot je napisano na http://windows.microsoft.com/en-US/wind... SE PODERE izhod na Internet z MOJE mašine(ni povezave X !) dela pa mreža, da lahko tiskam iz katerekoli mašine. Tiskalnika MORATA imeti prednastavljena IPja !!! Če DRUGO mrežno "disablam", dela Internet na MOJI mašini (nikjer drugje - kar je logično). PROSIM POMOČ !
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 630099 (7495) | mailer |
| » | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 137594 (61794) | Looooooka |
| » | Local Area Connection" Doesn't have a valid ip configOddelek: Omrežja in internet | 1705 (1508) | 5er--> |
| » | Wireles internetOddelek: Pomoč in nasveti | 2232 (1898) | Mitch |
| » | ADSL deljenje internetne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2148 (1742) | ali3n |