Forum » Loža » Kako si najti punco?
Kako si najti punco?
kr1ženska ::
@nny, to si menda opazila, da je mesarju ratal dolgčas in te je izzival
Vsak si po svoje dela življenje zanimivo. Kdor si ne, mu je v življenju dolgčas.
Znan rek, življenje je preprosto samo mi si ga kompliciramo.
Vsak si po svoje dela življenje zanimivo. Kdor si ne, mu je v življenju dolgčas.
Znan rek, življenje je preprosto samo mi si ga kompliciramo.
jype ::
@nny> Odkar gonim pedale, vidim mišice na stegnih, bušija več ni, za rit pa rabim neodvisno strokovno oceno.
Sporoči kdaj boš blizu Tivolija, da pripravimo merilno opremo.
guest #44 ::
Jaz nad "alternativnimi" ženskami sem ostal rahlo razočaran...vsaj tiste, ki jih poznam.
Za take ženske, ki sem jih jaz spoznal je biti alternativen pomenilo: oblačiti se hipstersko, zavračati mainstream glasbo in imeti nek nadut pogled, medtem ko srkajo kavico v nadutem položaju.
Ko sem se z njimi pogovarjal so mi pač "copy paste"-ale neke ideje, ki sem jih že premnogokrat slišal. Ko bi vsaj malo predelale in dodale njihov "touch".
Da ne bo sporazuma, moški se tudi lahko tako obnašajo, sam jaz govorim o "alternativkah".
Ponovno pride tu do izraza tisti pogost ženski vzorec...ženske rabijo nekoga, da jim da ideje, smer, drugače pač zapadejo v pjačkanje, FB in žurke ob vikendih.
Ponovno...ne trdim, da so vse take ampak vse, ki sem jih dosedaj spoznal. Sicer pa so tudi zgodovinski, kulturološki in biološki argumenti, ki to podpirajo.
Zaenkrat čutim, da je kritično razmišljanje bolj domena moških.
Za take ženske, ki sem jih jaz spoznal je biti alternativen pomenilo: oblačiti se hipstersko, zavračati mainstream glasbo in imeti nek nadut pogled, medtem ko srkajo kavico v nadutem položaju.
Ko sem se z njimi pogovarjal so mi pač "copy paste"-ale neke ideje, ki sem jih že premnogokrat slišal. Ko bi vsaj malo predelale in dodale njihov "touch".
Da ne bo sporazuma, moški se tudi lahko tako obnašajo, sam jaz govorim o "alternativkah".
Ponovno pride tu do izraza tisti pogost ženski vzorec...ženske rabijo nekoga, da jim da ideje, smer, drugače pač zapadejo v pjačkanje, FB in žurke ob vikendih.
Ponovno...ne trdim, da so vse take ampak vse, ki sem jih dosedaj spoznal. Sicer pa so tudi zgodovinski, kulturološki in biološki argumenti, ki to podpirajo.
Gregor P ::
Nič ni zastonj
Seveda je, ležanje na kavču in praskanje po tazadnji ali tasprednji. Alternativna valuta je lahko tudi čas ali delo.
Kavč stane, streha nad glavo tudi; če se pa praska na ulici, pa tudi sociala zanjga ni zastonj. Poleg tega ga pa samo neprestano ležanje stane tudi dobrega zdravja, pomeni da bo potreboval medicinsko pomoč, tudi ta ni zastonj itd.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
freesty ::
Sem samo kliknil temo iz firbca in vidim, da sodelujejo moski in zenske v tej temi. Zakaj pa med sabo ne probate?:)
@nny ::
Ramon dekers ::
se zdraviš z zdravilnimi zelišči
predvsem to, kljub temu da gredo zdravljenje in zdravilna zelišča težko skupaj, še posebno domača.
Jaz nad "alternativnimi" ženskami sem ostal rahlo razočaran...vsaj tiste, ki jih poznam.
ti in jaz pač živiva tam kjer živi 99% populacije, in vidim enak problem kot ti. Med drugim tudi moji kolegi, fiziki, statitki, pravniki...Torej ne se sekirat kaj pravi jure, ker on spada v krog 1% populacije (očitno) da se ima tako fino. Prepiranje kaj je boljše, kje je boljše je brezpredmetno, je pa fino (kot sem že omenil) oditi malo v tujino.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
energetik ::
Za take ženske, ki sem jih jaz spoznal je biti alternativen pomenilo: oblačiti se hipstersko, zavračati mainstream glasbo in imeti nek nadut pogled, medtem ko srkajo kavico v nadutem položaju.Zakaj pa se potem giblješ v takem okolju, da srečuješ samo hipurke ali "mainstream"?
Pojdi na tečaj športnega plezanja, vpiši se v planinko društvo, pa boš videl da ni vse tako črno-belo, kot se tebi zdi.
Tiste punce, ki jih jaz poznam, so čisto nekaj drugega, kar srečuješ ti. Če pa hodiš samo po kafičih/klubih, si si pa pač sam kriv.
@nny> Odkar gonim pedale, vidim mišice na stegnih, bušija več ni, za rit pa rabim neodvisno strokovno oceno.Za tako oceno se bi verjetno javilo 90% foruma, ti samo sporoči kraj in čas.
Mesar ::
Glede na to v kakšnih krogih se giblje @nny more bit že tok "prešlatana"... da itak nima smisla, al pa vsakega tipa s prve nazaj zabije, če ni princ v belen Audiju.
Mogoče še najboljše skočit na tricikl pa se pognat za njo... sam spet problem... na ST mrgoli tipov, ki so pripravljeni puzat za njo če bi bilo porebno...
Najboljše, da res grupiča vsekate, pa tisti, ki večkrat dobi malo stisne zobe.
Mogoče še najboljše skočit na tricikl pa se pognat za njo... sam spet problem... na ST mrgoli tipov, ki so pripravljeni puzat za njo če bi bilo porebno...
Najboljše, da res grupiča vsekate, pa tisti, ki večkrat dobi malo stisne zobe.
Your turn to burn!
Ramon, jaz res ne razumem kaj ti še počneš v Sloveniji? Cela tujina je obljubljenja dežela. Samo v tujini lahko uspeš, tam se lahko kvalitetno izobražuješ, tam lahko dobiš luštne, pametne bejbe, pridne, ki bodo hkrati tvoje mamice...
A si ti že sploh kdaj šel v tujino in tam ostal par dni? Potovanje preko potovalnih agencij ne šteje.
Mesar> nice one
A si ti že sploh kdaj šel v tujino in tam ostal par dni? Potovanje preko potovalnih agencij ne šteje.
Mesar> nice one
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kr1ženska ()
Smurf ::
Ja, veliko je takih zensk in jaz se jih izogibam, ker so cista skoda casa. Ocitno imam jaz res sreco, da imam v krogu take prijateljice (in punco), ki po logicnem razmislanju in sposobnosti gladko prekosijo vecinski del moske populacije. Je pa verjetno res, da ko enkrat poznas nekaj takih ljudi je precej lazje spoznati tudi nove ljudi s podobno karakteristiko (prijatelji od prijateljev itd.).
Ramon, jaz res ne razumem kaj ti še počneš v Sloveniji? Cela tujina je obljubljenja dežela. Samo v tujini lahko uspeš, tam se lahko kvalitetno izobražuješ, tam lahko dobiš luštne, pametne bejbe, pridne, ki bodo hkrati tvoje mamice...
Mesar> nice one
Mja, čakam še ta mesec, dva...Potem pa jupi...Greš z menoj? Ne grem na dopust ampak na šiht.
D3m ::
Ramon dekers je izjavil:
Mesar> nice one
Mja, čakam še ta mesec, dva...Potem pa jupi...Greš z menoj? Ne grem na dopust ampak na šiht.
Nice one
|HP EliteBook|R5 6650U|
Ja, veliko je takih zensk in jaz se jih izogibam, ker so cista skoda casa. Ocitno imam jaz res sreco, da imam v krogu take prijateljice (in punco), ki po logicnem razmislanju in sposobnosti gladko prekosijo vecinski del moske populacije. Je pa verjetno res, da ko enkrat poznas nekaj takih ljudi je precej lazje spoznati tudi nove ljudi s podobno karakteristiko (prijatelji od prijateljev itd.).
To je ista zadeva pomojem kot podjetništvo. Enkrat ko si znotraj pravih krogov je vse lažje. Najt take kroge pa je pravi podvig.
Glede družbenih krogov. Jaz bi pri tem dal velik del krivde Sloveniji.
1. Mainstream mišljenje je še vedno precej nazadnjaško
2. Pool ljudi pa majhen in razpršen.
Kot smo že mnogokrat omenili, v Sloveniji ti vsi omenijo, da pojdi v planine. Kaj pa če želim recimo na predavanje o torijskih reaktorjih ali religiji? Ok, mogoče se 1x letno pojavi kako zanimiv open predavanje, prideš tam, vse skupaj 10 folka in od teh 0 žensk.
Jaz trdim, da za vsako dogajanje mora biti neka kritična masa da postane zabavno. V Sloveniji je to kritično maso izjemno težavno doseči, da bi se izplačalo kaj organizirati.
Na primorskem so ostali sam še balkanjade in planet tuš. Vse ostalo zamira ali je že zamrlo.
"Alternativen" folk pa se razpršil na neodvisne mini grupice.
Ramon dekers je izjavil:
Mesar> nice one
Se pravi do danes, še nisi bil v obljubljen deželi Sej ne, da se je to dalo razbrati iz tvojih postov. Sicer pa, kam greš, kakšen šiht? Ej resno misliš da se bojim dela??
Se pravi do danes, še nisi bil v obljubljen deželi Sej ne, da se je to dalo razbrati iz tvojih postov. Sicer pa, kam greš, kakšen šiht? Ej resno misliš da se bojim dela
Po čem pa sklepaš da še nisem bil tam? Saj ni noben plac na zemlji obljubljena dežela je pa razlika med Slovenijo in tujino da je tam manj neplačnikov, lažja zaposlitev (če znaš kaj:), plača solidna...Torej greš zraven al boš večna študentka?
Ramon dekers je izjavil:
Se pravi do danes, še nisi bil v obljubljen deželi Sej ne, da se je to dalo razbrati iz tvojih postov. Sicer pa, kam greš, kakšen šiht? Ej resno misliš da se bojim dela
Po čem pa sklepaš da še nisem bil tam? Saj ni noben plac na zemlji obljubljena dežela je pa razlika med Slovenijo in tujino da je tam manj neplačnikov, lažja zaposlitev (če znaš kaj:), plača solidna...Torej greš zraven al boš večna študentka?
Woou, wabiš me s sabo v tujino?! Pa saj nimam še niti diplome, kaj šele doktorata, da bi se ti bilo vredno ukvarjati z mano. Po tvojih kriterijih sem še mentalo preveč v zaostaku.
Me pa resno zanima, v katero državo greš in kako delo boš delal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kr1ženska ()
... zabije, če ni princ v belen Audiju.
Križ in česen, prosim. Pa hudo ošpičen količek.
Če ne pride s kolesom, ga niti povoham ne.
Mmmm, zadnjič sem videla enega zelo sexi ata, s katerim sva se malo hitrostala po kolesarski. Vedno, ko mi je hotel pobegniti, sem ga ujela na klančkih, pazi, kljub vreči s špecerijo v zadni košari.
energetik> Za tako oceno se bi verjetno javilo 90% foruma, ti samo sporoči kraj in čas.
Ma, večina bi se sam naslajala. Take reči je treba opraviti profesionalno.
V Aziji bo preizkušal kondome.
Ramon : @nny = 0 : 1
energetik> Za tako oceno se bi verjetno javilo 90% foruma, ti samo sporoči kraj in čas.
Moja merilna tehnika je mal zastarela, kalibrirana je na bolj izrazite riti in ne toliko te moderne ritke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()
V Aziji bo preizkušal kondome.
Mah, važn da bodo €. To je vse kar me zanima, če pa pridejo še kondomi vmes pa tudi prav.
Ramon : @nny = 0 : 1
mah stari to je fovšija. Fovšija pa ženska gresta itak z roko v roki. Sploh pa ji daš še nacionalno pripadnos: Slovenka, pol pa že vre
jverne> Moja merilna tehnika je mal zastarela, kalibrirana je na bolj izrazite riti in ne toliko te moderne ritke.
Pomembno je, da ima potem tudi dekle natančno izdelano oceno, na katero se lahko zanese.
Pomembno je, da ima potem tudi dekle natančno izdelano oceno, na katero se lahko zanese.
... zabije, če ni princ v belen Audiju.
Križ in česen, prosim. Pa hudo ošpičen količek.
Če ne pride s kolesom, ga niti povoham ne.
Mmmm, zadnjič sem videla enega zelo sexi ata, s katerim sva se malo hitrostala po kolesarski. Vedno, ko mi je hotel pobegniti, sem ga ujela na klančkih, pazi, kljub vreči s špecerijo v zadni košari.
A avto pa polna denarnica ni dovolj? Še gonit se more okoli vsak dan? Pa met pecikl za 3 jurje? Zdaj pa lahko kandidate že prešteješ na prste ene roke... če si invalid brez rok.
Take so danes... nobena pa nebi mela tipa z mesnico pa par glav živine.
Pa bi z njim namesto čipsa kranjske mazala zraven španskih nadaljevank..
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
Mesar> A avto pa polna denarnica ni dovolj?
Ne.
Mesar> Še gonit se more okoli vsak dan? Pa met pecikl za 3 jurje?
Ne.
Mesar> Zdaj pa lahko kandidate že prešteješ na prste ene roke... če si invalid brez rok.
Pr nas bi mela kr izbire, je pa en manjši problem: Vsi smo zlo zbirčni.
Ne.
Mesar> Še gonit se more okoli vsak dan? Pa met pecikl za 3 jurje?
Ne.
Mesar> Zdaj pa lahko kandidate že prešteješ na prste ene roke... če si invalid brez rok.
Pr nas bi mela kr izbire, je pa en manjši problem: Vsi smo zlo zbirčni.
jype> Pr nas bi mela kr izbire, je pa en manjši problem: Vsi smo zlo zbirčni.
Sej so dekline tut zbirčne... milo za drago. Trgovine z vibratorji in fleshlight pa rastejo kot gobe po dežju.
Sej so dekline tut zbirčne... milo za drago. Trgovine z vibratorji in fleshlight pa rastejo kot gobe po dežju.
Your turn to burn!
zee ::
@jype: To je pri tebi doma? Impresivno! V pozitivnem smislu.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ja ampak ni problem v tem, problem je v tem, da so ljudje tipa @nny osamljeni. In bolj kot se starajo bolj jim pritiska to na psiho.
jverne> Moja merilna tehnika je mal zastarela, kalibrirana je na bolj izrazite riti in ne toliko te moderne ritke.
Moj umeritveni vzorec
Ramon dekers je izjavil:
Ja ampak ni problem v tem, problem je v tem, da so ljudje tipa @nny osamljeni. In bolj kot se starajo bolj jim pritiska to na psiho.
Kako veš? Mogoče pa jim ugaja takšno stanje.
Moj umeritveni vzorec
Še malo nagni kamero drugič pa bo še večja... al pa čips nabavi.
@jype: To je pri tebi doma? Impresivno! V pozitivnem smislu.
To so "pisarne" če se ne motim... ali pač predprostori.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
Ne, ne, ne gre to tako. Ženske so h temu vzorcu še bolj nagnjene kot tipi, in jih s parčkanjem zasuvajo vsakodnevni mediji, da o fejsbruhu ne bi, torej slabo je biti sam, bla bla bla... So pa redke izjeme, ki jim to ugaja, to notri bi šel lahko samo kak znastvenik ki živi za svoje delo in ona ne spada v ta segment.
imagodei ::
Dobr... Nivo?
Eno Nakladalnico že imamo. Sej vem, da je maj mesec ljubezni in da vas razganja, ampak vreme nekak ni tapravo.
Dejmo - back on topic.
Eno Nakladalnico že imamo. Sej vem, da je maj mesec ljubezni in da vas razganja, ampak vreme nekak ni tapravo.
Dejmo - back on topic.
- Hoc est qui sumus -
Ramon dekers je izjavil:
Ne, ne, ne gre to tako. Ženske so h temu vzorcu še bolj nagnjene kot tipi, in jih s parčkanjem zasuvajo vsakodnevni mediji, da o fejsbruhu ne bi, torej slabo je biti sam, bla bla bla... So pa redke izjeme, ki jim to ugaja, to notri bi šel lahko samo kak znastvenik ki živi za svoje delo in ona ne spada v ta segment.
Partially agree. Parčkanje za določen čas, kot tista tema zadnjič, kaj morajo ženske doživet preden se ustalijo.
@Imagodei, tolko debat te pustili tko da pust še tole nekaj časa.
Zgodovina sprememb…
Dobr... Nivo?
Dejmo - back on topic.
Če se povrnemo na prvotno vprašanje "Kako si najti punco?" mislim, da bi bilo boljše "Kje si najti punco?" to pa je lahko zelo odvisno od posameznika, sploh če iščeš nekaj specifičnega, ne to kar floata po diskotekah.
Your turn to burn!
Partially agree. Parčkanje za določen čas, kot tista tema zadnjič, kaj morajo ženske doživet preden se ustalijo.
to drži recimo če je izredno lepa, in se ji res svira za vse v glavi pa ima samo party. Očitno pa nisi še imel neke povprečne ki si jo dumpal, koliko časa te kliče, ti razlaga da bo od sedaj naprej vse drugače...No če najdeš kakšno malo bolj divjo pride celo domov in ti razloži da situacija ni tako črna in da sta vseeno lahko še skupaj.
Jaz osebno sem si rekel, da ne bom več iskal resnejših razmerij dokler si ne uredim materialno stanje (stanovanje, zanesljivejša služba...) in delno tudi psihološko stanje.
Sicer trenutno mam pavzo z nasprotnim spolom, bom pa prihodnje v kar težki situaciji. Diskačic se mi ne da lovit, kake zabavne, odprtomiselne in nezategnjene frendice with benefits pa so hard to find.
Sicer trenutno mam pavzo z nasprotnim spolom, bom pa prihodnje v kar težki situaciji. Diskačic se mi ne da lovit, kake zabavne, odprtomiselne in nezategnjene frendice with benefits pa so hard to find.
Zgodovina sprememb…
jverne> kaj morajo ženske doživet preden se ustalijo.
Opomba: Ne vse (kakor tudi ne vsi).
Ramon dekers> Ne, ne, ne gre to tako.
Jaz poznam precej deklet, ki imajo precej raje tak status quo, kot da bi obupavale v "resni zvezi", ki to ni.
Poznam tudi nekatere, ki so samske zdržale v pozna dvajseta, ker prej pač ni prišel njihov princ (ki sicer ni bil na belem konju, je pa bil intelektualno na zahtevanem nivoju).
Mesar> sploh če iščeš nekaj specifičnega, ne to kar floata po diskotekah.
V diskoteki je glasba tako glasna, da dekleta še po počutju ne moreš vprašat.
jverne> nezategnjene frendice with benefits pa so hard to find.
Ja, to drži. Jaz nisem še nobene našel, pa se bonitet od tistih nekaj kandidatk verjetno ne bi znal ubranit, dokler sem bil še samski.
Ramon dekers> Očitno pa nisi še imel neke povprečne ki si jo dumpal
Ne, res ne. Sem bil že od začetka tolk zoprn, da se nisem spuščal v zveze, ki bi se utegnile končati.
Opomba: Ne vse (kakor tudi ne vsi).
Ramon dekers> Ne, ne, ne gre to tako.
Jaz poznam precej deklet, ki imajo precej raje tak status quo, kot da bi obupavale v "resni zvezi", ki to ni.
Poznam tudi nekatere, ki so samske zdržale v pozna dvajseta, ker prej pač ni prišel njihov princ (ki sicer ni bil na belem konju, je pa bil intelektualno na zahtevanem nivoju).
Mesar> sploh če iščeš nekaj specifičnega, ne to kar floata po diskotekah.
V diskoteki je glasba tako glasna, da dekleta še po počutju ne moreš vprašat.
jverne> nezategnjene frendice with benefits pa so hard to find.
Ja, to drži. Jaz nisem še nobene našel, pa se bonitet od tistih nekaj kandidatk verjetno ne bi znal ubranit, dokler sem bil še samski.
Ramon dekers> Očitno pa nisi še imel neke povprečne ki si jo dumpal
Ne, res ne. Sem bil že od začetka tolk zoprn, da se nisem spuščal v zveze, ki bi se utegnile končati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Ma Jure ti poznaš itak vse, res. To je neverjetno česa ti vse ne spoznaš, samo še manjka da boš rekel da si srečel Einsteina. Ko je ženska nekje v 30 letu, prijateljice se ji ženijo imajo froce, one pa samske se verjetno kar super počutijo v svoji koži. Verjetno vzamejo čips in gredo pred kavč in tarnajo kako zjeb.. so tipi (seveda tiste samske, one z družinam so itak z otroci).
Psiha dela svoje.
Psiha dela svoje.
D3m ::
zee> To je pri tebi doma?
V službi.
Tehnološki park. Enkrat se moram službeno tam oglasiti.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Ramon dekers> Ko je ženska nekje v 30 letu, prijateljice se ji ženijo imajo froce, one pa samske se verjetno kar super počutijo v svoji koži.
Mnoge imajo težave, ja, ampak jaz jih razumem, sploh ko potem slišim, kaj bi od njih radi moški, ki so jih imele priložnost spoznat. Če bi se rodil bogat, bi si iz takšnih deklet lahko samo z razumevajočimi pogovori ustvaril harem. Nekatere sicer so malo usekane, ampak ne toliko, da bi to motilo samozavestnega in odgovornega moškega, ki bi bil pripravljen trdo delat za skupno zvezo (kar je itak treba, če nočeš bit povprečnež, ki ga žena potem v nekaj letih pusti in odpelje še pamže).
D3m> Tehnološki park. Enkrat se moram službeno tam oglasiti.
Le dej :)
Mnoge imajo težave, ja, ampak jaz jih razumem, sploh ko potem slišim, kaj bi od njih radi moški, ki so jih imele priložnost spoznat. Če bi se rodil bogat, bi si iz takšnih deklet lahko samo z razumevajočimi pogovori ustvaril harem. Nekatere sicer so malo usekane, ampak ne toliko, da bi to motilo samozavestnega in odgovornega moškega, ki bi bil pripravljen trdo delat za skupno zvezo (kar je itak treba, če nočeš bit povprečnež, ki ga žena potem v nekaj letih pusti in odpelje še pamže).
Ramon dekers> Ko je ženska nekje v 30 letu, prijateljice se ji ženijo imajo froce, one pa samske se verjetno kar super počutijo v svoji koži.
Sicer razumem jype, da govoriš iz tvoje perspektive. Sam še vedno zaznavam neke staromodne vzorce
"kar je itak treba, če nočeš bit povprečnež, ki ga žena potem v nekaj letih pusti in odpelje še pamže"
Imam tak občutek kot, da je to primarna dolžnost moškega. A bi ti odpeljal pamže s seboj, če ne bi bil zadovoljen s tvojo, ki se ne trudi dovolj za zvezo? Ali meniš, da ni to primarna naloga ženske?
Zgodovina sprememb…
jverne> Sam še vedno zaznavam neke staromodne vzorce
Oh, saj teh ni malo, ampak ker jaz nisem tisti, ki se grebe za pozicijo dežurnega serviserja (al kakorkoli se že danes temu reče) mi ni treba toliko pazit, kaj govorim in potem mnoge sklenejo, da imam v resnici najverjetneje kar prav.
jverne> A bi ti odpeljal pamže s seboj, če ne bi bil zadovoljen s tvojo, ki se ne trudi dovolj za zvezo?
Jasno, ampak ne poznam nobene takšne, ki bi se z njo zapletel, če ne bi resno mislil.
jverne> Ali meniš, da ni to primarna naloga ženske?
Ni primarna naloga ženske ali moškega, temveč primarna naloga človeka v življenski intimni zvezi.
Oh, saj teh ni malo, ampak ker jaz nisem tisti, ki se grebe za pozicijo dežurnega serviserja (al kakorkoli se že danes temu reče) mi ni treba toliko pazit, kaj govorim in potem mnoge sklenejo, da imam v resnici najverjetneje kar prav.
jverne> A bi ti odpeljal pamže s seboj, če ne bi bil zadovoljen s tvojo, ki se ne trudi dovolj za zvezo?
Jasno, ampak ne poznam nobene takšne, ki bi se z njo zapletel, če ne bi resno mislil.
jverne> Ali meniš, da ni to primarna naloga ženske?
Ni primarna naloga ženske ali moškega, temveč primarna naloga človeka v življenski intimni zvezi.
Berserker ::
Pol teme je offtopic, polovico pa o kolesih. Super.
Daj potegnite iz vaših umov kakšne zanimive taktike za osvajanje raje.
Daj potegnite iz vaših umov kakšne zanimive taktike za osvajanje raje.
Jih ni. Deluj samozavestno in sproščeno, opazuj kaj se dogaja okoli in odgovarjaj s ustreznimi odgovori... odvisno od nivoja debate, kar je posledica tega s kom debatiraš, lahko izbiraš poljubne teme, zaželena je splošna razgledanost, oziroma če se zabavaš z diskačicami niti to ni potrebno. Tudi če te deklina načrtno ves čas zabija lahko vedno najdeš nekaj, da jo zabiješ nazaj.
Ni taka znanost kot jo delate, ne glede na področje in tip osebe, res pa je, da se ne moreš enako pogovarjat diskačico al pa geekico. Pa tudi če je ne poznaš oziroma njenih interesov maš takih in ovakih tem za debatirat koliko hočeš, si pač malo bolj previden - razen če s prve poveš kaj ponujaš in pričakuješ, če iščeš nekaj resnega.
Pa to niso stvari, ki se jih na pamet naučiš, ne moreš ti nekje na zaprtem sredi žurke začet o vremenu.
Ni taka znanost kot jo delate, ne glede na področje in tip osebe, res pa je, da se ne moreš enako pogovarjat diskačico al pa geekico. Pa tudi če je ne poznaš oziroma njenih interesov maš takih in ovakih tem za debatirat koliko hočeš, si pač malo bolj previden - razen če s prve poveš kaj ponujaš in pričakuješ, če iščeš nekaj resnega.
Pa to niso stvari, ki se jih na pamet naučiš, ne moreš ti nekje na zaprtem sredi žurke začet o vremenu.
Your turn to burn!
BigWhale ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sloescort ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 213577 (71141) | FireSnake |
⊘ | Izgled je vse (op. gendale) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 82237 (76706) | Ziga Dolhar |
» | Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 106285 (92463) | guest #44 |
» | Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 94562 (81478) | kr1ženska |