» »

Kako si najti punco?

Kako si najti punco?

««
2 / 17
»»

Marat ::

najprej si najd prjatle (v fizični obliki), pol boš pa tud enkrat babo dubu

drgač najboljši nasvet je pa tale (ostale se lahko kar izbriše):

gendale je izjavil:

punce že imajo pičko med nogami, ne rabijo še ene


>:D

guest #44 ::

Babo se že dobi, problem je dobit eno tako, ki ti bo dopolnila življenje (ah ja, pa ti njej...female equality n'shit).


Išče se simpatične, odprte in ne-generične ženske.
Ponujeno je visoko cenjeno mesto spolnega in čustvenega partnerja. Za nadstandarden trud opravljanja razmerja je predvidena stimulacija do dveh toplih objemov dnevno(*). Možnost napredovanja v doživljensko zvezo(**).
kandidatkinje pošljite življenjepis z referencami in izkušnjami na ZS.

* v primeru, da okoljska temperatura ne presega omejitve opredeljene v Zakonu o seksu in intimnih razmerjih (Ur. l. RS, 75/01).
** pod pogojem, da se kandidat za partnerja skozi tekom let ne prekomerno zredi zaradi lastne malomarnosti ali da se omejuje občasno bandanje s prijatelji

;)

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Še nasvet od strokovnjaka (v masturbaciji:), ki je zamenjal obilo posteljnih dogodivščin in celo picajzlov.
Nauči se igrati kitaro. Plesati. In potem pri izpovednih pesmih:

Nikakor ne pozabi na UAU:))
:))

Ali pa pejt mal u life. Ne pretiravaj s pijačo in drogami in to je to.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

ZaphodBB ::

Heh fantje, ne se hecat... Žensk je povsod kot listja in trave. In to kvalitetnih - zelo kvalitetnih, takih da bi živel z njimi. Pa še lepih in pametnih za povrh. Problem je, da ni kvalitetnih tipov zanje in se morajo odločat za razne omejence, pijance in nasilneže.

Tako, da moj nasvet predvideva, da iščeš žensko ki ti bo ljubica in najboljša prijateljica hkrati. Torej Wife material.

Za začetek vam povem kje NI (NI pomeni razno od tega, da jih res ni do tega da ne boš navezal stikov) dobrih žensk:

    diskači,
    facebook,
    forumi,
    strani za kontakte,
    kafiči,
    Fuzbal štadioni,
    Košarkarski štadioni,
    vaške gostilne,
    praktično nikjer ko so ti fanjte tukaj svetoval :D


Štekaš? Kje pa potem dobre ženske so?:

    Plesni tečaji,
    Knjižnice,
    Razni tečaji in dejavnosti - poglej si mal na ŠOLT - za karkol se boš odloču s seznama bo garantirano 90% udeležencev samskih deklet,
    razne - community services: pevski zbor, verouk, delo z otroci, delo s starejšimi, delo z invalidi in starejšimi,
    itd. na ta način


Kjerkol se boš pojavil od teh oz. takih krajev je polno izjemno kvalitetnih deklet, ki se bojo "steple" zate. Sam ne pozabit, da se ženske stepejo zate te morjo vsaj ene parkrat videt :D.

Pa ne verjem omejencem, ki trdijo da ni nikjer dobrih žensk, da so vse kurbe in prasice in duševne bolnice. Če takšne iščeš, takšne najdeš. Resnica je pa da je precej več super punc, ki ravno tako razočarano kot ti sedijo doma in iščejo nekoga kot si ti.

Obilo sreče ti želim.

Sc0ut ::

Pridi v Novo mesto. Zaradi omejene izbire vredu moških je samskih deklet kot listja in trave vse jamrajo nad tem, da nikakor ne morejo sploh novih obrazov spoznati.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Ramon dekers ::

MihaV je izjavil:

Pozdravljeni.
Star sem 26 let in priznam da zadnje čase sem precej nekako osamljen. Sem tudi bolj geek narave in zato nikoli nikdar ne hodim nikamor. Pijančevanje in podobno pa itak sovražim. Ker je tu na tem forumu veliko geekov me zanima kako ste vi našli vašo partnerico? Sam že dve leti živim v malem enosobnem stanovanju ki mi ga je babica podarila. Moja služba pa je freelance programer. Zato je tudi to najbolj krivo, da skoraj nikoli nisem v družbi, oziroma imam večinoma prijatelje ki jih poznam samo preko interneta. Seveda sem pa kljub temu samo človek.. in ne bi rad bil celo življenje sam.
Zato me zanima če je kdo v podobnem položaju, oziroma imate kakšen nasvet za mene.
Lep pozdrav.



moje mnenje je da so ženske v Sloveniji na splošno malo omejene. Nevem sicer zakaj ampak tako pač je. Tudi če greš v disko ali na plesne ne boš dobil tega da bi ona naredila prvi pristop. Moje mnenje pa je za koji k. bi se moral vedno moška stran zajebavati, pa hoditi okoli nje kod da je prijela boga za jaj.. Verarjamem da ima tisto med nogami, samo večina jih je pa preveč vzvišenih (sploh tiste v diskotekah in plesnih:).

Kot ti je napisal nekdo zgoraj, ženska ne sme biti pogoj, osnova za srečo. Sicer pa ti svetujem da malo potuj ne samo Evropa pojdi malo v Rusijo, Jv. Azijo...

Potem pa primerjaj, opazil boš da so slovenke na splošno zakompleksane babe.

Relanium ::

To že jaz več kot 1 leto trobim okrog kako zakompleksane so naše ženske pa me vsi čudno gledajo, ko pa hodim po tujini pa je čisto druga zgodba, pa ni važno ali je država bolj razvita ali manj.

Drugač pa:

Jumping Jack ::

Par nasvetov:

1. Če si trenutno na stopnji, ko z ljudmi praktično sploh ne komuniciraš (v živo), potem je tvoja sposobnost/navajenost komuniciranja v živo na zelo nizkem nivoju. Tudi če si včasih več komuniciral, npr. ko si hodil v šolo, se tega odvadiš in zakrniš. Zato še ne sanjat o tem, da boš pristopal do žensk in jih šarmiral, ker jih ne boš. Nisi še tam. Manjka ti še cca. 3.700 experience points in najmanj 6 levelov, preden se ti bo kdaj posrečlo (sploh v Sloveniji, kjer je to izrazito težko, ampak o tem malo kasneje).

2. Svetujem, da začneš na začetku. To je, da se najprej poskusiš normalizirat. Opazuj normalne ljudi, kaj počnejo, kako se obnašajo, kako in o čem se pogovarjajo. Večinoma blazno trivialne in nezanimive teme, kot so: vreme, služba, družina, politika, ženske, moški, opravljanje, jamranje čez vse živo, mogoče kaj bolj specifičnega, kot so avomobili, obleke, stanovanja, krediti, ... Skratka precej možnih tem, ampak Linux kernel in kvantna fizika sigurno nista med njimi. Poskusi osvojiti ta način komunikacije, naj ti postane domač in prijeten. Vsaj to. Zelo zaželjeno je tudi, da se zabavaš in da imaš nekaj smisla za humor.
(Dokler nisi tekoč in sproščen v osnovni komunikaciji, imaš šanse samo pri dveh zelo omejenih skupinah žensk: pri tistih, ki jim je sposobnost komunikacije absolutno nepomembna in bi rade samo tipa, ki je zvest in vedno doma, kot pes; in pri tistih, ki so tudi same podobne geek/nerd varinata - take je težko najt, ker, guess what, so vedno samo doma!! Pa še ponavadi imajo nizko samozavest, iz česar izhaja cel kup osebnostnih problemov, zaradi katerih z njmi pogosto ni prijetno bit v zvezi.)

3. Če se ti pri točki 2 zatika, obstajata 2 pomagali: online komunikacija in alkohol. Online komunikacija je nekakšna vaja komunikacije v živo - bolj ko je real-time, večji je efekt. Ampak samo z online komunikacijo NIKOLI ne boš dovolj osvojil komunikacije v živo, zato moraš nujno trenirat tudi ta pravo stvar. Alkohol pomaga pri komunikaciji v živo, ker si bolj sproščen in manj razmišljaš o bedarijah, ki zavirajo tvojo zmožnost komuniciranja, npr.: "Uhhh, kaj naj povem? Joj, nič nimam za povedat, razen geek stvari, ki sogovornikov gotovo ne zanimajo. Ojoj, že predolgo nisem nič rekel, sigurno si mislijo, da sem bebav..." Taki simptomi in kontraproduktivne misli se praviloma pojavijo, če nisi (več) navajen komuniciranja v živo oziroma če govoriš z osebo, s katero si nesproščen (npr. ženske), in potem ponavadi nekaj rečeš zelo na silo in izpade slabo. Če popiješ 2 piva, ponavadi nimaš teh problemov, zato se to splača. Napit se ga ne rabiš, samo tolk, da si normalno sproščen. (Slovenci nasploh imamo težavo bit sproščeni, če vsaj malo ne popijemo, taka je cela naša kultura. V Ameriki npr. so ljudje drugačni in so sproščeni tudi brez alkohola; v Sloveniji pa brez tega družabnega lubrikanta praktično ne gre.)

4. KO ti komunikacija v živo postane domača, lahko začneš razmišljat o ženskah. In sicer tako, da na njih gledaš popolnoma enako kot na svoje kolege - torej kot nekoga, ki je tebi absolutno enakovreden in ti ne vzbuja nikakršnega pritiska ali zadržkov. Npr. s kolegi se brez problema hecaš, zabavaš in iz njih delaš norca; iz punce, ki ti je všeč, si verjetno nikoli ne bi upal - in ravno to je napaka. Če na punce gledaš kot na neka nedosegljiva božanstva, ti to prvič daje strah pred pristopom, in drugič, če že zbereš dovolj poguma za pristop, bo tvoj pristop avtomatično napačen in odbijajoč. Če imel do žensk enak odnos kot do kolegov, ne boš imel straha pred kontaktom z njimi in tvoj način komunikacije bo bistveno bolj privlačen.

5. Tvoja komunikacija z ženskami naj bo sproščena in brez strahu, da bi rekel kaj narobe. Osnova za to so vse zgoraj naštete točke: najprej moraš sploh znat normalno in sproščeno komunicirat, potem moraš imet pravilen odnos do osebe, s katero komuniciraš - in to je, da sta enakovredna. Če do punce pristopiš ponižno in klečeplazniško, s tem daješ jasno vedet, da se čutiš manj vrednega od nje. In zakaj bi ona bila z nekom, ki je manj vreden? Vedno bo raje z nekom, ki je vreden najmanj toliko kot ona, še bolje pa več (pa čeprav gre samo za stvar odnosa). Razen tega so ponižni in klečeplazniški tipi ponavadi izrazito moreči in neprijetni, ker ves čas samo najedajo, kot nekakšni berači. Temu se vsaka ženska izogiba kot hudič križa, ker tudi če je tip v osnovi v redu, se jih ženske bojijo, ker se jim zdi, da tak tip od njih hoče več (čustveno), kot so one pripravljene in zmožne dat, kar je za njih zelo obremenjujoče, zato se temu raje izognejo. Torej absolutno ne smeš biti ponižen. Pravilen odnos je tak, kot ga imaš do kolegov ali mogoče do žensk, ki te ne zanimajo (npr. so poročene). Če ne veš, kako bi se obnašal, pomisli, kako bi se obnašal do njih.

6. Naj te ne bo strah se s puncami hecat - to jih od vsega mislim da najbolj privlači, daje vtis sproščenosti (nasprotno od klečeplazenja) in jim pove, da te ni strah pred njimi. Dodatno, če jih malo zbadaš (v mejah dobrega okusa in humorja), se s tem pozicioniraš rahlo višje od njih, in potem se morajo one trudit, da prilezejo stopničko višje do tebe, kar ti v njihovih očeh dvigne vrednost in igro praktično obrne - one se trudijo osvojit tebe. (Ampak to je že zelo advanced - level 9 :))

7. Povedat punci, da ti je všeč? Rajš ne. Če nisi iz istega testa kot Casanova (kar nisi), to samo škoduje. Glede na prejšnji dve točki se s tem po defaultu pozicioniraš v položaj berača. Dal si svoje karte na mizo in se prepustil njej na milost in nemilost. Vreden si manj od nje (ona je tista, ki odloča). Igra ni več zanimiva, ker si ravnokar povedal zaključek. In tisto glavno - ko ji poveš, da ti je všeč, ji hkrati poveš, da od nje nekaj HOČEŠ. S tem jo pritisneš ob zid. Če ona do tega trenutka še ni nora nate, bo v tem trenutku verjetno pomislila, da žal ne čuti do tebe tega, kar ti čutiš do nje, odnos med vama bo postal nesproščen in verjetno med vama nikoli ne bo nič... Ja, povedat ženski, da ti je všeč, se da tudi s pozitivnim učinkom, ampak to je zelo zelo advanced - level mislim da najmanj 12.

8. Zelo pomembno pravilo: spremljaj, kako se punca obnaša do tebe, in nikoli ne kaži čustev/naklonjenosti za več kot 1 razred več kot ona do tebe. Npr. če gre punca s tabo na kavo, jo lahko povabiš na pivo. Če pohvali tvoje čevlje, lahko pohvališ njeno obleko ali kak del telesa. Če gre zvečer s tabo ven, jo lahko potem povabiš k sebi domov. Ne smeš pa preskakovat - npr. če gre s tabo na kavo, je ne smeš povabit domov, ker je prevelik preskok in potem takoj ve, kam pes taco moli. Efekt je potem skoraj isti, kot če ji direkt izpoveš vsa svoja čustva - pristaneš v poziciji berača. Torej odnos punce do tebe je treba pozorno spremljat - ker je lahko popolnoma drugačen, kot je tvoj odnos do nje.

9. Meh, ne da se mi več pisat. Skratka, ni tako zelo enostavno, in če si res zelo zageekan, zna trajat nekaj časa, da boš vse osvojil. Ampak če nočeš bit do smrti sam, se verjetno splača. Aha, še ena možna bližnjica, ki lahko cel proces bistveno skrajša (samo rezultat je bolj nepredvidljiv). Vpiši se na nek tečaj/krožek/šport, kjer so ženske. To so predlagali že drugi, ampak z namenom, da ti tam poskusiš šarmirat ženske. Jaz mislim, da to zate v tej fazi še ni primerno. Dokler ne osvojiš vsega, kar sem naštel (in verjetno še česa, kar sem pozabil), je bolj primerna strategija ta, da tam enostavno sproščeno sodeluješ v dejavnosti brez kakršnegakoli namena, da bi kogarkoli osvajal - in se pustiš, da kakšna začne osvajat tebe. Ker če jih boš poskušal osvajat brez ustrezne podlage, je velika verjetnost, da jih boš z neustreznim pristopom odgnal. Če jih pustiš pri miru, pa jih bo začelo zanimat in bodo same začele vrtat vate - ker take pač so. Ampak pazi, punce osvajajo na zelo nedirekten način - bolj kot ne samo dajejo neke skrite namige, da lahko stopiš en korak naprej.

10. Cheat code: pojdi v Ameriko, tam je 5x lažje.

11. Dating sites niso slaba varianta - predvsem zato, ker je jasno, da so tam vsi z namenom, da si najdejo partnerja, in se lahko preskoči ugibanja, kaj bi kdo rad in česa kdo ne bi rad. Če greš na dating site, obvezno napiši, da si geek. Določen procent žensk to privlači in boš s tem dobil plus točke. Ostale, ki jih to ne privlači, pa boš s tem učinkovito odgnal - kar je prav - da ne tratiš časa s takimi, ki jim itak ne bi bil všeč (in one tebi verjetno tudi ne).

D3m ::

Hmmmmmmmmm, I smell a Troll.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ramon dekers ::

Relanium je izjavil:

To že jaz več kot 1 leto trobim okrog kako zakompleksane so naše ženske pa me vsi čudno gledajo, ko pa hodim po tujini pa je čisto druga zgodba, pa ni važno ali je država bolj razvita ali manj.

Drugač pa:


no hrvatice bi se znale primerjati z našimi slovenkami. Za ostale imaš pa prav, je veliko bolj preprosto. Na splošno res nevem komu se da zajebavat s tem babam...

drugače je pa tale z ukrajinko dobra...

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Prispevki, ki vsebujejo samo slike brez kakršnega koli pojasnila in vrhunci proze, ki vsebujejo eno samo besedo, niso konstruktivna debata. Brisano.
- Hoc est qui sumus -

jype ::

Jaz sem dekle spoznal na ircu, prvič sem jo videl v knjižnici, ogromno časa (1 leto vsak vikend in še vmes kaj, recimo) sva potem preživela skupaj ko sva potovala z bicikli, šele ko se je izkazalo, da res lahko prenašava en drugega (tudi ona ima vedno prav, enako kot jaz), sva se vselila skupaj in zaenkrat kaže dobro (skupaj sva 13 let in že imava mačke, otroke, psa in projektor, kar je v bistvu že več, kot sva načrtovala).

Predlagali so ti že internet, ki se meni zdi super medij za spoznat človekovo osebnost, ne da bi se moral podrediti družbenim vzorcem popivanja, nadlegovanja in drugih neumnosti, ki jih praviloma počnejo potencialni bodoči pari, ko si dvorijo. Povedali so ti, da se ne smeš bati zavrnitve in to drži. Mene sta zavrnili dve dekleti, jaz pa sem moral še dve drugi. Seveda je čustveno naporno in seveda občutiš bolečino, ampak problematično bo postalo šele takrat, ko ne boš.

Glede plešavosti pa... Zagotovo ni ovira, se pa moraš sprijaznit s svojim izgledom (in se raje osredotočit na to da boš v dobri fizični kondiciji - ne glede na to kako pomembno se to zdi dekletom, je povsem zdravo biti razgiban, tako da izgubil ne boš ničesar).

technolog ::

Če hočeš žensko, moraš imeti vsaj nekaj od tega: ugled, denar al morš bit pa lep.

nevone ::

Če hočeš žensko, moraš imeti vsaj nekaj od tega: ugled, denar al morš bit pa lep.


To velja samo v primeru, da hočeš da se ženske nate limajo, ne da bi se ti bilo treba kaj prida trudit okoli njih.

Sicer pa eksistencialna neodvisnost je pomembna, sploh če se potem načrtuje družino. Ravno totalne zgube nobena ženska noče imeti, to se strinjam, sploh če je s tem moški obremenjen in se potem na podlagi tega v zvezi čuti manjvrednega.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

ZaphodBB ::

@Technolog:
1. Ugled - seveda, nobena ne bo z enim neotesanim cepcem, da ji bo potem vsak dan nerodno. Za ugled je vsak odgovoren sam in ga gradiš z konstruktivnimi medosebnimi odnosi.
2. Denar - jasno, če nisi sposoben sam sebe preživet te nobena ne bo servisirala. Še vse mame niso tako neumne. Vsaj tolk denarja rabiš, da si lahko privoščiš snažna in neraztrgana oblačila in čevlje. Pa da si se sposoben prehranit in si priskrbet streho nad glavo.
3. Lep - tudi absolutno velja, velja pa tudi da imajo vsake oči svojega malarja in da se za vsak pisker najde pokrov.

jype ::

ZaphodBB> Vsaj tolk denarja rabiš, da si lahko privoščiš snažna in neraztrgana oblačila in čevlje.

To nikakor ni kar v vseh kulturah prva, niti obvezna komponenta tvoje celostne podobe.

Če si bos in raztrgan te imajo pač za hipija - enim je to všeč!

blackbfm ::

ne da bi se ti bilo treba kaj prida trudit okoli njih


Kjer je obojestranska simpatija, se odvije samo od sebe..razen če si pi... in se umakneš. Tam kjer pa se moraš kakorkoli trudit (razen če ma tipa;) je pa totalni fail že v osnovi.

Marat ::

ZaphodBB je izjavil:

seveda, nobena ne bo z enim neotesanim cepcem, da ji bo potem vsak dan nerodno.


stari ti nimaš pojma

neotesani cepec == alfa samec >:D

jype ::

Marat> neotesani cepec == alfa samec

To si pa nekje narobe prebral. Alfa samec je tisti, ki je odgovoren za vse. Če so vsi ostali že šli spat, bo sam pomil posodo, odgnal vlomilce, rešil mačko z drevesa in naredil otroke. Privilegiji, ki izvirajo iz tega položaja, nikakor ne odtehtajo dolžnosti, ki jih ne moreš zanemariti, ker sicer nisi več alfa, čeprav si morda misliš, da si.

James Bond je alfa, Rocky pa ni.

Marat ::

haha to je kvečjemu pussy samec:D

st0jko ::

@Marat

Preveč gledaš slabe ameriške filme.
keks?

ZaphodBB ::

Samica je ponosna, da je z alfa samcem - ne pa da ji je nerodno. To da so nekateri alfa samci neotesani je zgolj stranski pojav njihove puvaškosti. Če te ženska očarano gleda, ko glasno prdiš sredi najfinejše restavracije, je bolj verjetno da si tako zajeban model, da tvoje udejstvovanje na drugih področjih oddtehta ta minus.

@jype: Točno tako! Rocky bi lahko bil alfa, če bi ne bil tak čefur™.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

Sssaga ::

HatsuneMiku je izjavil:

Jaz ponavadi najdem kakšno, ki se mi vsaj približno dopade po postih na forumih/blogih. Nato poskušam izslediti njen FB account (kar je v večini primerov enostavno - ženske preprosto niso sposobne prikrivanja osebnih informacij) in ga zaspamam z osladnimi PMji z vseh svojih FB profilov. Ponavadi nasedejo vsaj enemu.

Od tu naprej gre pa težje. Ko te enkrat sprejme na friend listo, moraš z svojimi sekundarnimi profili (na nekaterih se delaj, da si ženska) vplivati nanjo in na njene prijateljice, da te sprejmejo kot del njenega življenja. Nato sledijo čustveni SMSi njeni družini in sorodnikom. Po ca. enem mesecu bo pripravljena za kontaktiranje IRL.



:)) Krepavam...

Ramon dekers ::

technolog je izjavil:

Če hočeš žensko, moraš imeti vsaj nekaj od tega: ugled, denar al morš bit pa lep.



+1. S psihološkega stališča si ženska na tak način zagotovi varno potomstvo.

Kot sem pa rekel zgoraj so slovenke preveč zakompleksane da bi iskal tu.

Marat je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

seveda, nobena ne bo z enim neotesanim cepcem, da ji bo potem vsak dan nerodno.


stari ti nimaš pojma

neotesani cepec == alfa samec >:D



no to je tudi res, bolj ko žensko jeb... v glavo rajši te ima.

Zgodovina sprememb…

guest #44 ::

Jaz pa nebi izključil interneta kot opcijo. Pravzaprav sem svojo prvo ljubezen spoznal gor. Sedanjo pa sem tud gor spoznal pa ni tok napačna.



En komentar na določen post. Lepe pa pametne bodo zlo vrjetno želele lepe pa pametne tipe. Če si zgolj eno...bo težka.

Pa btw...z žensko se najdlje obneseč če je tudi ona finančno samostojna, torej da ne rabi gledat če imaš BWMja ali če ji boš lahko plačal počitnice.

Zgodovina sprememb…

amigo_no1 ::

Plesni tečaji
Tam ponavadi pridejo skupaj s tipom, sosedom, skratka niso same.In ponavadi se udeleženci ne menjavajo kaj veliko med sabo.

Knjižnice
človek že par let (kot pravi) ni govoril z ženskami, zakaj bi torej začel v knjižnici ?

@jype
internet zna biti tricky
neverbalno sporazumevanje je takrat na ignore listi

Ramon dekers ::

pa internet ponavadi viključuje fejsbook, tiste butare tam pa itak gledajo tipe na sterodih ki so po cele dneve v fitnesu.

USS Liberty ::

@MihaV
Nabavi si črn Golf GTI, pa mal pejd v solarij, da porjaviš, pa mal kvihtej, da si razširiš ramena, pa obvezno bele patike in roza majica, pa bodo, če si iz Ljubljajne, tam punce za tabo norele...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Ramon dekers ::

pa fino je če ima golf črne šipe...

D3m ::

Zakaj imam občutek, da vas je peljal scat!

Uporabniško ime
MihaV
Čas prve prijave
30.06.2011 18:19:18
|HP EliteBook|R5 6650U|

particle ::

USS Liberty je izjavil:

@MihaV
Nabavi si črn Golf GTI, pa mal pejd v solarij, da porjaviš, pa mal kvihtej, da si razširiš ramena, pa obvezno bele patike in roza majica, pa bodo, če si iz Ljubljajne, tam punce za tabo norele...


Pozabil si še diamantne uhančke, beckham čupca pa tolk velke očala da se ne vidi neumne face. Ubistvu najbolj da si kar en vizir nabav.

bluefish ::

D3m je izjavil:

Zakaj imam občutek, da vas je peljal scat!

Uporabniško ime
MihaV
Čas prve prijave
30.06.2011 18:19:18
Lahko je trol ali pa obstoječi uporabnik, ki se ne želi izpostavljati z uporabniškim imenom.

jype ::

Who cares?

Take debate so super, da ze mladci izkažejo, da potem dekleta hitro zguglajo, kakšni tepci so v resnici.

kow ::

Poslušaj Jumping Jacka. Ostali samo nekaj trollajo.

WarLord11 ::

če bo njemu ali kakšnemu drugemu pomagal. Sta na tej strani dva dokumentarca o vplivu gest, mimik, obnašanja... na zapeljevanje.
Linka:


To si malo poglej pa malo preštudiri, saj velike spremembe rabijo čas ter veliko prakse.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers ::

jype je izjavil:

Who cares?

Take debate so super, da ze mladci izkažejo, da potem dekleta hitro zguglajo, kakšni tepci so v resnici.



še posebno bodo šle preverjat nick name na slo tech forum.

D3m ::

Sssaga je izjavil:

HatsuneMiku je izjavil:

Jaz ponavadi najdem kakšno, ki se mi vsaj približno dopade po postih na forumih/blogih. Nato poskušam izslediti njen FB account (kar je v večini primerov enostavno - ženske preprosto niso sposobne prikrivanja osebnih informacij) in ga zaspamam z osladnimi PMji z vseh svojih FB profilov. Ponavadi nasedejo vsaj enemu.

Od tu naprej gre pa težje. Ko te enkrat sprejme na friend listo, moraš z svojimi sekundarnimi profili (na nekaterih se delaj, da si ženska) vplivati nanjo in na njene prijateljice, da te sprejmejo kot del njenega življenja. Nato sledijo čustveni SMSi njeni družini in sorodnikom. Po ca. enem mesecu bo pripravljena za kontaktiranje IRL.



:)) Krepavam...


Ta je dobra. Res kompleksna zadeva. Kot, da bi gledal Mission impossible. :))
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

Ramon dekers ::

WarLord11 je izjavil:

če bo njemu ali kakšnemu drugemu pomagal. Sta na tej strani dva dokumentarca o vplivu gest, mimik, obnašanja... na zapeljevanje. Linka


To si malo poglej pa malo preštudiri, saj velike spremembe rabijo čas ter veliko prakse.



ugled, denar pa lepota. Da dosežeš to je potrebno veliko časa. Potem se z ženskami ne boš več obremenjeval ker bodo same prišle k tebi.

jype ::

Ramon dekers> še posebno bodo šle preverjat nick name na slo tech forum.

Si se kdaj vprašal, kako dekleta sprejemajo tvoje podcenjevanje? Ali pa kar - čemu nobeno od samostojnih, sposobnih in lepih deklet ne izgublja časa s teboj?

Ramon dekers ::

jure se ne obremnjujem s tem in mi je ravno. Zato da dosežem da bo šla kakšna butara z menoj v posteljo se pa res ne bom obremenjaval. To bo vse prišlo samo od sebe začenši z:

ugedom
denarjem
no lepota je pa relativna:)če sta izpolnjena zgornja pogoja je več kot dovolj

nekaj pa ne razumem, Mihatu predlagaš naj si najde dekle preko interneta hkrati pa omenjaš:
"samostojnih, sposobnih in lepih deklet..."

To dvoje ne gre skupaj, zadnje še.


Pa če bi teli geeki šli malo v jugovzhodno azijo bi se jim strgalo tam. Ne rabiš denarja, ugleda...samo da normalno zgledaš in nimaš 150kg +...potem pride vse samo od sebe. Pa še lepe so.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

A tako. Si fasal, kako gonerejo dol....jugovzhodno od tukaj. :P
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ramon dekers ::

uf to pa ne, Aidsa pa gonoreje pa itak v Sloveniji ne moreš dobiti:D

D3m ::

Si ziher. :D Pol so naše babe imune.
|HP EliteBook|R5 6650U|

technolog ::

Roko na srce, punco je najažje spoznat v šoli/faksu. Pol k si enkrat vn, je stvar ene 2x težja.

jype ::

Ramon dekers> uf to pa ne, Aidsa pa gonoreje pa itak v Sloveniji ne moreš dobiti

Jaz pa poznam nekoga s tega foruma, ki je vsaj eno od tega že dobil med nezaščitenim spolnim odnosom.

Ramon dekers> Zato da dosežem da bo šla kakšna butara z menoj v posteljo

Ampak OP ni spraševal po tem. Če je pameten, si za tako nalogo itak omisli prostitutko, ker je taka storitev močno konkurenčna.

Ramon dekers ::

D3m je izjavil:

Si ziher. :D Pol so naše babe imune.



Tko nekak. Če greš malo ven lahko opaziš pojav, kjer se babe grupirane skupaj, tipi pa na drugi strani. Vsi gredo pa na kocnu (večina) sami domov.

technolog je izjavil:

Roko na srce, punco je najažje spoznat v šoli/faksu. Pol k si enkrat vn, je stvar ene 2x težja.



ja, mogoče v Sloveniji. Drugje so te zadeve bolj enostavne, ker včasih tudi babe pridejo do tebe, včasih za debato, včasih za sex, ampak pridejo pa.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Ramon dekers> Tko nekak. Če greš malo ven lahko opaziš pojav, kjer se babe grupirane skupaj, tipi pa na drugi strani. Vsi gredo pa na kocnu (večina) sami domov.

Obremenjeni so s krščansko moralo, podkrepljeno z vrstniškim pritiskom.

Samotarji imamo v resnici lažje delo, ker nam ni treba premagovati strahov pred reakcijami vrstnikov in preostale družbe.

Ramon dekers ::

Obremenjeni so s krščansko moralo, podkrepljeno z vrstniškim pritiskom.

Hmm imaš verjetno prav ja. Je pa zanimivo če pristopiš do kakšne, ker bi se najraje udrla v tla, in ne ve niti ali bi se pogovarjala naprej s prijateljicami, ali bi plesala sama s seboj, pač zmotiš njen ritem...Poglej samo malo v diskačih, kako je folk zakompleksan, neveš ali bi se smejal ali zjokal.

"Samotarji imamo v resnici lažje delo, ker nam ni treba premagovati strahov pred reakcijami vrstnikov in preostale družbe."

Jure saj ti imaš ženo/punco kako si lahko samotar.

jype ::

Ramon dekers> Poglej samo malo v diskačih

Hvala, nimam želje več stopit v "diskač", razen morda izjemoma, če špila kakšen spodoben band.

Ramon dekers> Jure saj ti imaš ženo/punco kako si lahko samotar.

Zlahka. Ne hodim "ven", moja edina družba so moji redki prijatelji in moji sodelavci, ter seveda internet, kjer lahko ves čas dokazujem, da sem najpametnejši - v resnici pa se le urim v sporočilnih, jezikovnih in debatnih tehnikah.

Pegaz ::

Kako spoznat ženske? Just don't give a fuck. Preber si knjigo I Hope They Serve Beer In Hell (da se jo dobit marsikje) in poglej posnetke spodej. Epic!



««
2 / 17
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sloescort ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
471195046 (52610) FireSnake

Izgled je vse (op. gendale) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
41975653 (70122) Ziga Dolhar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483100207 (86385) guest #44
»

Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
77688501 (75417) kr1ženska

Več podobnih tem