Forum » Zvok in slika » Philips BDP5200/12
Philips BDP5200/12
kelly1 ::
Holja,. si bom kar tole temo izposodil,..
Zanima me naslednje. Kupil sem Philips BDP5180, pa pri predvajanju divx ni šumnikov. Kako jih pridobim,.. sam sem se v nastavitvah kar poigraval pa ne gre,.. morda vpis kodne tabele,.. katera je to ?'
Druga težava,... priklopil sem ga na mrežo,.. in tudi konekta se po nastavitvah,... ko pa hočem prebrskati po PC-ju pa le tega ne najde,.. tuid mape v PC-ju sem dal v skupno rabo,.... in odprl požarni zid. Ali je morda to povezano z obvezno instalacijo WMV playerja ??
Hvala.
Zanima me naslednje. Kupil sem Philips BDP5180, pa pri predvajanju divx ni šumnikov. Kako jih pridobim,.. sam sem se v nastavitvah kar poigraval pa ne gre,.. morda vpis kodne tabele,.. katera je to ?'
Druga težava,... priklopil sem ga na mrežo,.. in tudi konekta se po nastavitvah,... ko pa hočem prebrskati po PC-ju pa le tega ne najde,.. tuid mape v PC-ju sem dal v skupno rabo,.... in odprl požarni zid. Ali je morda to povezano z obvezno instalacijo WMV playerja ??
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kelly1 ()
kelly1 ::
Glede podnapisov glej tole.
Tole sem sicer poizkusil,... :( pa ne deluje ! Sicer sem uspel nekako pridobiti Š,.... o kakšnem Č ali Ž pa ne duha ne sluha. Pa tudi pri datotekah *.mkv ni ne sluha ne duha o kakšnih šumnikih,....
Se bom še malo poigral,. samo ko pridem na vrsto (otroci pač).
Za predvajanje multimedijskih datotek z računalnika pa tole.
l.p.
Hvala,...deluje !!! samo k,... k ni podnapisov,... si nisem mislil da je ta Philips tako slab predvajalnik ! Močno odsvetujem nakup !!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kelly1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 214905 (58368) | scipascapa |
» | Xtreamer Prodigy (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 119228 (65180) | vozlov225 |
» | Samsung 46 D6530 vs. Philips 47 PFL7606HOddelek: Zvok in slika | 1618 (1576) | trnvpeti |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 58041 (49932) | Lupin |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9637 (8001) | asterix2000 |