Forum » Pomoč in nasveti » gledanje filmov preko USB ključa na TV
gledanje filmov preko USB ključa na TV
crusty croc ::
živjo!
zanima me gledanje filmov na tv, preko USB ključa, vendar s podnapisi. Film mi tv normalno predvaja, če vstavim USB ključek,le podnapisov ne, pa čeprav so dodani zraven k filmu. Kako rešim to težavo. Naj še povem, da je bil format filma xvid. Hvala za odgovore.
zanima me gledanje filmov na tv, preko USB ključa, vendar s podnapisi. Film mi tv normalno predvaja, če vstavim USB ključek,le podnapisov ne, pa čeprav so dodani zraven k filmu. Kako rešim to težavo. Naj še povem, da je bil format filma xvid. Hvala za odgovore.
cobrica ::
Podpira tv .sub ali pa .srt oz. ostale vrste podnapisov? Je ime podnapisa enaka imenu filma? Se oboje nahaja v isti mapi?
gantar8 ::
ja... Poglej na splet katere codece ti bere tvoj TV. Potem samo poišči film s takim codecom in ko ga najdeš samo to naredi kar je napisal cobrica
mjk ::
ponavadi je problem ta, ki ga je cobrica omenil/a ... da srt in sub fila nista enako imenovana kot sam film ... če imaš fajl film.avi rabiš tudi film.srt met, če ne ga ne odpre avtomatično
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12621 (1279) | KiNgKoNgX |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54016 (8841) | Spajky |
» | Dodajanje podnapisov v filmOddelek: Pomoč in nasveti | 4271 (4157) | kunigunda |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26369 (13704) | podtalje |
» | [divxvid] JVC PredvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3076 (2367) | Caniggia |