Forum » Pomoč in nasveti » Ne prepiše DVD+RW, CD-RW
Ne prepiše DVD+RW, CD-RW
sinalko ::
LP. Imam DVD pekač Optiarc AD-7173A. Zadnje čase se mi dogaja, da ne gre že drugič in večkrat zapisat RW medije. Sprobano na DVD+RW in CD-RW. Ko hočem drugič zapečt na omenjena medija mi napiše, da sta polna in ne gre zapisat. Tudi če v Nerotu hočem zbrisat RW medij mi napiše naj vstavim prepisljivi medij. Sprobano tudi v IMGBURN programu. V IMGBURNu ga sicer zbriše, noče pa gor posnet, ker je kao poln. Na drugem računalniku se ta ista RWja dasta prepisat. Bi lahko bil pekač kriv? HVALA.
LedStorm+++ ::
Verjetno je pekač spustil dušo (se pokvaril). Nič boš mogu kupt novga...
No, še prej kupi čistilno ploščo, da spuca lečo. Če še tu ne dela, pol po novga
No, še prej kupi čistilno ploščo, da spuca lečo. Če še tu ne dela, pol po novga
Pingvin :-)
sinalko ::
Čudi me tudi, da normalne CDeje pa DVDeje bere brez problema. Samo z večkratnim snemanjem RW ima probleme. Edino če je tu potrebna večja moč laserja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28531 (18848) | Mitko_R |
» | DVD NEC nd3500AG ne peče.Oddelek: Strojna oprema | 1389 (1345) | Leonardo72 |
» | NEC 3520 DVD pekaci z 8kratno rewritable hitrostjoOddelek: Strojna oprema | 3053 (1771) | Quikee |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21242 (12758) | svejk |
» | NEC 1300a problem pri zapisovanju DVD-jevOddelek: Strojna oprema | 727 (631) | marS |