Forum » Pomoč in nasveti » VGA V SCART
VGA V SCART
mercedes1 ::
pozdravljeni.
rabil bi nekaj nasvetov glede tega kako priklopit mini pc na tv.na netu sem zasledi da se ta kabel da naredit.namen kabla bi pa bil pač ta da bi lahko gledal filme na tv ki so na pc-ju.
prosil bi vas za kaki nasvet kako in kaj.kabel bi rad naredil sam rabil bi edino kako shemo....
hvala
rabil bi nekaj nasvetov glede tega kako priklopit mini pc na tv.na netu sem zasledi da se ta kabel da naredit.namen kabla bi pa bil pač ta da bi lahko gledal filme na tv ki so na pc-ju.
prosil bi vas za kaki nasvet kako in kaj.kabel bi rad naredil sam rabil bi edino kako shemo....
hvala
mercedes1 ::
hvala za link ampak ni to to...
rad bi samo navodila kako zalotat vga na drugi strani pa scart..a se to sploh da?brez kakih vmesnikov....mini pc ima samo vga brez s-video...
rad bi samo navodila kako zalotat vga na drugi strani pa scart..a se to sploh da?brez kakih vmesnikov....mini pc ima samo vga brez s-video...
KoMar- ::
Ne bo šlo tako preprosto... rabiš aktivni pretvornik, razen če imaš (ful) srečo in tvoj PC prek VGA pošilja tudi signal, primeren za direkten priklop na TV.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
KoMar- ::
Če mašina nima S-VIDEO izhoda, potem zelo verjetno grafična kartica tega ne podpira. Vsaj tako je pri mojem Intelu D510MO.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585457 (24786) | Dominator |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20158 (9671) | kozorog |
» | VGA-RGB kabelOddelek: Strojna oprema | 6435 (4223) | hodu63 |
» | PC - TV preko VGAOddelek: Pomoč in nasveti | 2817 (2691) | Jankolovski |
» | Iz prenosnika na TVOddelek: Zvok in slika | 5126 (4548) | All |