Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik zamrzne med gledanjem filma
Računalnik zamrzne med gledanjem filma
Teychi ::
Pozdravljeni,
imam že kakšen mesec problem z računalnikom, da mi kar "štekne" med gledanjem filma in ga moram resetirat. To se zgodi čisto naključno, ne gre se za to, da bi samo pri enem filmu zamrznil. Najprej sem mislila, da so krivi kodeki in sem jih pač na novo naložila (stare sem seveda prej odstranila). Zanima me, kaj bi lahko bil problem. Grafična kartica verjetno ni kriva, ker pri zahtevnih igrah nič ne zamrzne, samo pri filmih.
Filme predvajam v KMPlayer-ju. Sem poizkusila tudi v VLC, vendar ni čisto nič drugače.
Prosim za nasvete kaj naj naredim!
Hvala,
Lp
imam že kakšen mesec problem z računalnikom, da mi kar "štekne" med gledanjem filma in ga moram resetirat. To se zgodi čisto naključno, ne gre se za to, da bi samo pri enem filmu zamrznil. Najprej sem mislila, da so krivi kodeki in sem jih pač na novo naložila (stare sem seveda prej odstranila). Zanima me, kaj bi lahko bil problem. Grafična kartica verjetno ni kriva, ker pri zahtevnih igrah nič ne zamrzne, samo pri filmih.
Filme predvajam v KMPlayer-ju. Sem poizkusila tudi v VLC, vendar ni čisto nič drugače.
Prosim za nasvete kaj naj naredim!
Hvala,
Lp
bukev ::
nebeden ti ne bo mogel odgovoriti, če ne poveš za kakšen PC in kakšno vrsto filmske datoteke gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7367 (6281) | acidos |
» | [težka tema] računalnik zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1865 (1557) | solatko |
» | Kaj za vraga???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1839 (1007) | xtrEeme |
» | Geforce Ti4200 - čudni problemiOddelek: Strojna oprema | 1129 (870) | Dead_Eye |
» | Kaj takega pa še ne - irc kriv za anomalije grafikeOddelek: Zvok in slika | 1184 (909) | V-i-p |