Forum » Strojna oprema » Logitech Z-560?? Kje in koliko
Logitech Z-560?? Kje in koliko
Golden eye ::
Me zanima samo informativno!!
Kje bi lahko dobil te zvočnike in koliko stanejo??
Sem isal pa nič najdu!!!
Kje bi lahko dobil te zvočnike in koliko stanejo??
Sem isal pa nič najdu!!!
- spremenil: Golden eye ()
cybermedo ::
Oj!
Včeraj sem jih videl v BigBangu v MB (Europark). Stanejo 75k plus nekaj drobiža (upam, da mislim na prave - 4.1, 400 W RMS). Imajo pa tudi 540-ke za okoli 25k. Oboji so pakirani v VELIKE škatle, in so pomoje bomba od zvočnikov, predvsem 560, sam je pa cena temu primerna...
LP
Včeraj sem jih videl v BigBangu v MB (Europark). Stanejo 75k plus nekaj drobiža (upam, da mislim na prave - 4.1, 400 W RMS). Imajo pa tudi 540-ke za okoli 25k. Oboji so pakirani v VELIKE škatle, in so pomoje bomba od zvočnikov, predvsem 560, sam je pa cena temu primerna...
LP
bastadu: pa kako si z njimi zadovojen?! Prosim povej kakšne svoje izkušnje, mal opiši, kako so glasni, a si že dal do fula, kako se obnesejo pri mp3-jah....
Razpiši se malo če si ti da, ker jest mam zdej Creative inspire 5300 pa so mal presvoh zame še BASI posebej
Razpiši se malo če si ti da, ker jest mam zdej Creative inspire 5300 pa so mal presvoh zame še BASI posebej
bastadu ::
Golden eye: Najprej sorry za malo zakasnel odgovor Ja pred nakupom sem si ogledal kar nekja testov in opisov teh zvočnikov in vsi so bili več kot zadovoljni z njimi. Tako sem jaz še eden izmed zadovoljnih kupcev teh zvočnikov. Basi so zelo čisti in dajo zelo dober zvok, ki ga čutiš tudi v trebuhu Poleg gledanja filmov in kdaj kakšnem špilu (btw: v UT2003 zvok enostavno trga gate) tudi mp3-je poslušam kar dosti. Glede tega morem povedati, da sedaj lahko že ločim kvaliteto 128kbps od 160 ali višje, kar mi je bilo prej na navadnih zvočnikih eno in isto. Seveda pa je najbolje zadevo čuti, preden jo kupiš. Ampak verjemi, da se boš dobesedno zaljubil v te zvočnike (jaz bi jih non stop poslušal).
bastadu ::
To je čisto odvisno od vrste predvajanega zvoka, jakosti basov nastavljenih na zvočnikih in na zvočni kartici... Ne bi ti znal reč točno kdaj je to...
Ampak glalsni pa so?? Sem slišal da so se pogovrjali da so fullllllllll glasni I LIKE THAT
V resnici so satelitki po 15 W, woofer pa 100w!!!
Sem gledal en reiew ko so razdrl pa pogledal na zvočnike, ampak 200 W to je še vedno ful dost
Sem gledal en reiew ko so razdrl pa pogledal na zvočnike, ampak 200 W to je še vedno ful dost
http://www.neoseeker.com/forums/index.p...
http://www.neoseeker.com/resourcelink.h...
[dodatek by bastadu: linki popravljeni...]
http://www.neoseeker.com/resourcelink.h...
[dodatek by bastadu: linki popravljeni...]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
LordWorm ::
Drugace naj bi bilo najceneje pri Eventus computers,ker so uvozniki za creative in logitec.
Zakaj tako vestno ignorirate MegaWorks510D?Pojdite jih k eventusu poslusat....
Zakaj tako vestno ignorirate MegaWorks510D?Pojdite jih k eventusu poslusat....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27316 (11402) | Hrenowsky |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12249 (8265) | Seky |
» | Še vedno ni prepozno za novoletno dariloOddelek: Novice / Ostale najave | 2157 (2157) | lorenz |
» | Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8954 (6638) | Pyr0Beast |
» | genius sw 5.1 home theatre (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4369 (3753) | jest10 |