Forum » Zvok in slika » Scart na tvju
Scart na tvju
fr3ak ::
Zdravo!
Jst mam pa en problem. In sicer ce povezem dvd na tv, preko kabla scart-scart, mi dela samo zvok, slike pa ni nikjer. DVD je popolnoma nov, tko da po vsej verjetnosti ni problem v njemu, ampak more bit neki problem z tvjem in scart priklopom.
Zdej pa mene zanima, ce se pini na scart priklopu kej spremenijo, ce naredim povezavo scart-svideo... al so pac v vseh primerih pini za video vedno isto. Ker malce sklepam da so pini od scarta na tvju zanic.
Jst mam pa en problem. In sicer ce povezem dvd na tv, preko kabla scart-scart, mi dela samo zvok, slike pa ni nikjer. DVD je popolnoma nov, tko da po vsej verjetnosti ni problem v njemu, ampak more bit neki problem z tvjem in scart priklopom.
Zdej pa mene zanima, ce se pini na scart priklopu kej spremenijo, ce naredim povezavo scart-svideo... al so pac v vseh primerih pini za video vedno isto. Ker malce sklepam da so pini od scarta na tvju zanic.
neres ::
Tako ja, priključi tisti del ki je zdaj v TVju na DVD. Jaz sem imel isti problem in je to pomagalo. Očitno je pri nekaterih kablih nekakšna usmeritev..
bbenci2 ::
Verjetno ima tvoj TV tudi činč vhode. Če ima te priključke tudi DVD, poskusi priključit s činč kablom. Tako lahko preveriš, če na TV-ju sploh deuje SCART.
C-Tech 5000 HD Combo Plus, Sony Bravia KDL 37V5500, Sony Bravia KDL-40W4000
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585568 (24897) | Dominator |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10312 (9373) | LordTado |
» | Zvok TV-ja na zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 1758 (1503) | Jan987 |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2612 (2370) | Cjek |
» | ATI TV out + SCART = ČB slika ???Oddelek: Zvok in slika | 1933 (1739) | Privatnik |