Forum » Igre » League of Legends problem
League of Legends problem
bananaman12 ::
Zadnjič sem dol potegnu igro League of Legends EU in ko se naložijo vsi updatei mi pokaže tale error.
Error sem googlou in je pisalo da naj pogledam če imam naložen service pack 3, .NET Framework, špil sem tudi reinstallou in mi po vsem kar sem naredil tako kot je pisalo še vedno vn vrže ta error.
mogoče ve kdo kako rešitev?
bo mogoče deloval špil če potegnem US verzijo dol?
Error sem googlou in je pisalo da naj pogledam če imam naložen service pack 3, .NET Framework, špil sem tudi reinstallou in mi po vsem kar sem naredil tako kot je pisalo še vedno vn vrže ta error.
mogoče ve kdo kako rešitev?
bo mogoče deloval špil če potegnem US verzijo dol?
def0r ::
Pisi supportu:) Ce bos US client dal dol bos tudi na US serverjih igral, ce te ne moti z 200 pinga igrat:)
subby ::
probaj reinstallat adobe air ter internet explorer, če mogoče katera od teh aplikacij dela težave launcherju
def0r ::
Jah ali pa supportu pise, bolje kakor nic, ponavadi je launcher problem samo reinstall pomagal pri tebi zgleda ne bo:S
xtrat ::
Imam problem. Uporabljam ubuntu 12.10 in imam prek wine nameščen LoL ampak vedno ko mi gre v igro mi vrže vn in to napiše
Ve kdo v čem je problem?
Ve kdo v čem je problem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xtrat ()
arjan_t ::
na 1.4 sigurno ne dela
poskusi z zadnjim playforlinux (4.1.8), bi moralo delat, bo pa performance preko wine konkretno slabši
poskusi z zadnjim playforlinux (4.1.8), bi moralo delat, bo pa performance preko wine konkretno slabši
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 133862 (19108) | Bantani |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74621 (17387) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71417 (13322) | oo7 |
» | COD MP problemOddelek: Igre | 1727 (1372) | DJ ViVanco |