Forum » Pomoč in nasveti » Sinhronizacija Live!Koledarja in Live!Kontaktov z Mac-i OSX
Sinhronizacija Live!Koledarja in Live!Kontaktov z Mac-i OSX
faganel ::
Pozdravljeni,
Preizkušam alternative Applovemu MobileMe servisu in sem ugotovil, da je MS-ov Live (če se ne motim former Hotmail) popolnoma OK.
Brez težav sem namestil pošto, koledarje in kontakte (da deluje push) na svoj iPhone in deluje brez problemov.
1. težava je povezljivost z Outlookom (na XP-jih), kjer moraš imet nek konektor(!), ki mi ne deluje(!!) in sedaj uporabljam nek esentials ... ampak OK.
2. težava pa je zame malce bolj anoying. Povezljivost Live! servisa z Mac-om (OS X Snow Leopard). Pošto sem poštimal in dela, nikakor pa ne morem poštimat Koledarja na iCal aplikaciji in kontaktov z Address Book-om.
Obrnil sem se že na jabuk.si in vprašal strica Googla a brez efekta.
Ali je kdo tu, ki bi mi lahko pomagal? Močno upam, da je težava le v naslovih serverjev ali portih.
Hvala za vsako pomoč,
Matej
Preizkušam alternative Applovemu MobileMe servisu in sem ugotovil, da je MS-ov Live (če se ne motim former Hotmail) popolnoma OK.
Brez težav sem namestil pošto, koledarje in kontakte (da deluje push) na svoj iPhone in deluje brez problemov.
1. težava je povezljivost z Outlookom (na XP-jih), kjer moraš imet nek konektor(!), ki mi ne deluje(!!) in sedaj uporabljam nek esentials ... ampak OK.
2. težava pa je zame malce bolj anoying. Povezljivost Live! servisa z Mac-om (OS X Snow Leopard). Pošto sem poštimal in dela, nikakor pa ne morem poštimat Koledarja na iCal aplikaciji in kontaktov z Address Book-om.
Obrnil sem se že na jabuk.si in vprašal strica Googla a brez efekta.
Ali je kdo tu, ki bi mi lahko pomagal? Močno upam, da je težava le v naslovih serverjev ali portih.
Hvala za vsako pomoč,
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213859 (57322) | scipascapa |
» | Windows Phone 8 vs AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 6309 (5617) | Malajlo |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19985 (15543) | darkolord |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3028) | axee |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76329 (16970) | tilinho20 |