Forum » Pomoč in nasveti » Zatrokira preden gre v windows
Zatrokira preden gre v windows
ILYI ::
Včasih ko prižgem mi zatrokira računalnik čist na začetku(tam kjer se ti prikaže moč procisorja kokrama maš ubistvu preden gre v windovs)včasih ga moram tud petkrat resetirat da gre v windiws in če še to ne pomaga moram uzadi izklučit napajanec
pomoč!
pomoč!
ILYI
- polepsal: kuglvinkl ()
ferdo ::
a laho poveš, kakšen računalnik imaš?
kaj si znjim pred tem počel?
Moj sosed, je vrgu rač. skoz okno, pol se je pa čudu zakaj neče u windowse
nihče od nas tuki, ni tak vsevedež, da ti bi na to, kar si napisu povedu oz. odkriu napake.
kaj si znjim pred tem počel?
Moj sosed, je vrgu rač. skoz okno, pol se je pa čudu zakaj neče u windowse
nihče od nas tuki, ni tak vsevedež, da ti bi na to, kar si napisu povedu oz. odkriu napake.
ferdo ::
lahko ti svetujem samo ODPRI računalnik.
PS: če imaš močnega mercedesa, pa se ti bo pokvaru, ga bo vlečna služba odvlekla na servis, kjer ga bodo odprli ko konzervo
PS: če imaš močnega mercedesa, pa se ti bo pokvaru, ga bo vlečna služba odvlekla na servis, kjer ga bodo odprli ko konzervo
Caligula ::
NE ODPIRAJ ga, ce imas garancijo na cel rac, oz ce ti ta zapade, ce sam odpres kisto. V takem primeru nesi na servis.
Ce pa lahko odpiras kisto pa jo daj ampak dvomim, da je zadeva hardwerskega znacaja.
Ce pa lahko odpiras kisto pa jo daj ampak dvomim, da je zadeva hardwerskega znacaja.
KruceFix ::
Probaj računalnik za pol ure (lahko tudi več) izključiti iz elektrike. Lahko, da je napajalnik kriv. Meni se je tudi to dogajalo zaradi napajalnika.
Drugače pa servis.
Srečno.
Drugače pa servis.
Srečno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranitev garancijske nalepke? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7573 (5111) | winpirate |
» | Garancijska nalepka (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9215 (6441) | Invictus |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (1935) | chrush |
» | Kaj vse lahko vidiš, ko odpreš računalnik... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6633 (4956) | krneki0001 |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3057 (1524) | darkolord |