Forum » Pomoč in nasveti » Povezava PC-TV zvoka ni-problem
Povezava PC-TV zvoka ni-problem
Gilette ::
Lep pozdrav,
opazil sem že, da nekateri niso mogli nastavit zvoka, ko so povezovali računalnik s TV-jem.
Jaz sem s S-video kablom povezal TV in PC. Po dodatnih nastavitvah za display sem uspel dobiti sliko na tv. S kablom(na eni strani vtič za PC na drugi strani dva za TV) sem želel prenesti tudi zvok iz računalnika na tv. Ko na daljincu z AV poiščem pravi kanal, je na enem le slika, na drugem je le zvok. Kako bi to združil?
Hvala za odgovor.
opazil sem že, da nekateri niso mogli nastavit zvoka, ko so povezovali računalnik s TV-jem.
Jaz sem s S-video kablom povezal TV in PC. Po dodatnih nastavitvah za display sem uspel dobiti sliko na tv. S kablom(na eni strani vtič za PC na drugi strani dva za TV) sem želel prenesti tudi zvok iz računalnika na tv. Ko na daljincu z AV poiščem pravi kanal, je na enem le slika, na drugem je le zvok. Kako bi to združil?
Hvala za odgovor.
huek111 ::
Očitno si priklopil S-video v AV vhod 1, zvok pa v AV vhod 2. Tudi zvok vklopi v isti input kot S-video ali pa uporabi tak scart priklop
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
Ezg3ta ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 645128 (30012) | Dominator |
| » | Težave pri povezavi PC in TV (VGA -> RCA)Oddelek: Zvok in slika | 2712 (2525) | safast |
| » | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 9271 (8666) | opeter |
| » | Povezava Računalnik- TvOddelek: Pomoč in nasveti | 3175 (3007) | janlamp |
| » | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 6189 (5268) | jamabama007 |