Forum » Pomoč in nasveti » prebil kabel na prenosniku
prebil kabel na prenosniku
mitja0 ::
Imam 5 let star prenosnik toshiba satelitte a80.
zadnje čase so se pojavile težave pri priključku za napajanje, isc. ni bilo več pravega stika,
nakar mi nedavno kabel prebije.
s tem so hitreje začele utripati lučke za napajanje, vse dokler pa je bilo v bateriji kaj življenja
je prenosnik še deloval (cca. 1h).
Nabavil novi univerzalni polnilec, pa nič - očitno je nekaj z napajalnim delom matične?
Moji vprašanji sta dve:
a) se da rešiti prenosnik brez velikih stroškov (npr. do 100 evrov), ker je prenosnik že star?
b) je možno narediti bypass in napajati prenosnik preko priključka za baterije (in kako) ?
HVALA !
80 GB 4200 rpm hard drive
15 " Toshiba TruBrite XGA TFT display
Nvidia Geforce GO 6200 64MB
Intel 2200BG 802.11 b/g wireless card
8x DVD DL Burner
Windows XP Home SP2
Lithium-ion battery rechargeable battery
Weight 6.2 lbs
zadnje čase so se pojavile težave pri priključku za napajanje, isc. ni bilo več pravega stika,
nakar mi nedavno kabel prebije.
s tem so hitreje začele utripati lučke za napajanje, vse dokler pa je bilo v bateriji kaj življenja
je prenosnik še deloval (cca. 1h).
Nabavil novi univerzalni polnilec, pa nič - očitno je nekaj z napajalnim delom matične?
Moji vprašanji sta dve:
a) se da rešiti prenosnik brez velikih stroškov (npr. do 100 evrov), ker je prenosnik že star?
b) je možno narediti bypass in napajati prenosnik preko priključka za baterije (in kako) ?
HVALA !
80 GB 4200 rpm hard drive
15 " Toshiba TruBrite XGA TFT display
Nvidia Geforce GO 6200 64MB
Intel 2200BG 802.11 b/g wireless card
8x DVD DL Burner
Windows XP Home SP2
Lithium-ion battery rechargeable battery
Weight 6.2 lbs
R-S-LoVe ::
Če ni mama plata preveč skupila, se to še da narediti.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Stupo ::
Nesi na servis, da se ugotovi kaj točno je v okvari. Jaz univerzalnim napajalnikom ne zaupam, ker se je že večkrat izkazalo, da ne delujejo pravilno.
TOP ::
In zakaj nisi kupu original,res je mal dražji sam zi ziher kaj je narobe,ker napajalniki obstajajo dve vrste 65W in 90W mal preveri tole.če sploh ma univerzalni dovolj moči.
errhec ::
Ti začne polniti baterijo ko priključiš napajalnik, brez da bi prižgal prenosnik?
Pa daj specifikacije obeh napajalnikov.
LP
Pa daj specifikacije obeh napajalnikov.
LP
dd
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Evropski poslanci želijo poenotenje polnilnikovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15785 (12773) | Lonsarg |
| » | Po zamenjavi termalne paste se baterija ne polni - Lenovo B50-70Oddelek: Strojna oprema | 1406 (1081) | Mitja358 |
| » | Prihajajo enotni polnilci za prenosne računalnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 29364 (24802) | Malajlo |
| » | Grafika v prenosniku???Oddelek: Kaj kupiti | 4718 (4138) | M@73Y |
| » | Na kaj priključiti prenosnik???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2570 (2204) | stromar |