» »

NAKUP TV-ja

NAKUP TV-ja

EWER115 ::

Lp!

Že vnaprej se oproščam za ustvarjeno temo ki jih je zagotovo nešteto istih, vendar sem jih zelo veliko prebral pa res ne veš kaj kupiti tudi če rečeš za določeno ceno imaš na voljo nešteto tehnologij in modelov in se popolnoma zgubiš:(

Naj opišem mojo situacijo:

Najprej denar: računam nekje 700-1000€
velikost 42-46"
PRIKLOP: zaenkat klasično preko antene kasneje po vsej verjetnosti neko siol, amis tv karkoli od tega

Oddaljenost gledanja 4m
priklop: klasičen preko antene kasneje drugo.

Zanima me kateri TV priporočate, plazmo,lcd, lcd LED kaj sploh od tega in kasneje katere modele za ta denar da dobiš največ. Podpirati mora tudi digitalno TV.

Za odgovore se vam zelo zahvaljujem in še 1x oproščam zaradi nove teme med mnogimi.

Lep večer še naprej!
  • spremenil: EWER115 ()

Dodam le še da priporočajte tudi zanesljive trgovine.

Lp!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EWER115 ()

kmetek ::

Prežvečeno že 100x, iz kje si? Pojdi v kako trgovino in si jih v živo oglej, dobre firme so SONY, PANASONIC, LG, PHILIPPS, SAMSUNG....

Sem prebral veliko forumov mnenj je veliko zanima me kaj se po vašem mnenju sploh splača gledat v teh okoliščinah kot so kaj priporočate plazmo ali lcd že to bi mi veliko pomagalo. Ker če je boljša zadeva oz bolj priporočena lcd potem če rečeš 800€ maš morda 10 stvari zanimivih mal prebereš in zbereš. Osebno pa se niti kej dost ne spoznam in ponekod priporočajo en tv nekje drug model model pa za isto ceno jihi maš kar nekaj od istega proizvajalca za morda 30€ gor dol in sam ne vem. Bi bil resen hvaležen kakšne usmeritve npt led lcd LG teli modeli plazma panasonic teli modeli

sjure ::

No tudi meni ni nič več jasno, hodim naokoli in vsak priporoča drug TV.
Še eden , ki se zanima kaj tenutno kupiti.

Prosim za pomoč

lp

Melanholija ::

Toliko tem o nakupu TV ze obstaja, drugace pa povejte namen uporabe,cenovni okvir,velikost...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961200387 (424758) antonija
»

50'' plazma ali led lcd?

Oddelek: Zvok in slika
183395 (2869) Gatsu
»

Plazma ali LED LCD (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5229276 (26201) gorann
»

LCD ali plazma? (strani: 1 2 )