Forum » Pomoč in nasveti » geforce 2 tv out zakaj ni barve na televiziji???
geforce 2 tv out zakaj ni barve na televiziji???
Hevidi ::
Pred kratkim sem kupil Geforce 2 mx 400 grafično kartico, ki ima tudi TV out, doma sem priklopil tv na grafično in z nekaj nastavitvami sem dobil sliko tudi na televiziji, problem je samo v tem, ker ne prikaze barv. Zato vas prosim, da mi razlozite kako naj nastavim nastavitve, da bo televizija prikazovala barvno sliko, ker sam ne najdem te opcije.
hvala in lep pozdrav
Jure
hvala in lep pozdrav
Jure
PER ASPERA AD ASTRA
Tomi ::
Zelo bi pomagalo, če bi povedal, kako imaš povezano, katere gonilnike imaš, in kako je nastavljen izhod, ter kaj ti podpira televizija.
Potem bi veliko lažje.
Potem bi veliko lažje.
metrodusa.blogspot.com
Hevidi ::
povezano z video kablom na video in na televiziji, gonilnik je ta nov od nvidie detonator X, televizija podpera M/NTSC, nastavljen je pa na clone, tko, da mi naobeh kaže isto sliko, problem je sam, ker ni barve :( pa tut s prejšnjim originalnim driverjem ni blo barv :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 592310 (31639) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8598 (7993) | opeter |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4323 (3830) | KTr1sk |
» | Problem z Geforce-om Ti 4200!!!Oddelek: Zvok in slika | 1896 (1512) | partysound |
» | Na TV ni signala pri prenosu iz računalnika preko S-vido na SCART kablaOddelek: Zvok in slika | 1501 (1378) | MRB0rYS |