» »

Speed peče - nujno

Speed peče - nujno

c0dehunter ::

Ok, vem, prvo, ni pravi forum, drugo je pozjna ura, ampak vseeno , užil sem nekaj čistega speeed a, sedqaj me nosnica peče tak da se mni zdi da bom umrtu (velku sm sam skoz desmnio),. kuham si trewntuntono kamiliicice in jih bom malo snifal, zanima pa me, če mogoče ve za kako prprpavo, da bi si mal nosspral da me ne bi tal peklo? Res peče me neznansko in sam če skoz vlečem luft skoz desno nosnico me ne ne peče drugč je pa neznansko. Še kaj poleg kamilic kar bi znalo pomagat?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Avenger ::

pamet
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Rippy ::

Mogoče bi bilo dobro dežurnega zdravnika poklicat oziroma k njem jet :)

Avenger je izjavil:

pamet

Jaa, vem ja, ampak pač lampijončki pa to in sm pać mal ...
Glavno, bomo juter debatiral ckak nespametno je blo( btw, vsaki pički po poti sm se predstravu kot franzoc i nvaka je padal an to D) ampak - kaj še razn kamiic, kart bi znal na kratek rok pomagaz?

DimmniBurek ::

Bejž na Drogart forum. Tam so pravi za take stvari. Elpa erowid.com...

Če je močna zadeva pravjo, da peče, speed ponavadi pride razmešan in ne peče dosti..
There Is No Stronger Drug Than Reality

Ja, ampak fora je da tale speed jke čisti, nič mešan. Ins eveda, js kmetz, spet misl uja sj lah prenesem, sm takoj pšou preveč.... Zejle odkar sm temo ofno sicver snifan paro od kamilc in dejansko pomaga... Tak če bo še dans kdo rabu... Kamilce pčejte kuhat... Še vedno je pa vsawank nasvetvet dobrodošel!

IvoJan ::

ahahahahaha xD snifa paro od kamilic xD

mislim da se ta speed pozna tudi pri tvojem tipkanju xD
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()

IvoJan je izjavil:

ahahahahaha xD snifa paro od kamilic xD

This is why i liek slo-tech - in poskušam pisat slovnično pravilno.
Eh, do jutra bo tak MAverick zbirso to tem otak da dajte si dušakk... Js grem pa počas nazaj, pečenje je nehalo tak da kamilce mso legende, svakajim čar.t..

IvoJan ::

pojdi še z levo posnifat pa desne ne boš več čutil!
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()

whatever ::

codehunter, dokler je še cajt, POTEGNI ČRTO!:D

crazyLIKEme ::

Zmagovalc :))

Try feel the sarcasm
http://crazyl1keme.deviantart.com/

Ok pjebi, cajt da zaključimo debato :))
Fajn je blo včeri ja in kamilce dejansko pomagajo. Problem je, ker ne morem zaspat.

Nič, moderatorje prosim za izbris teme. Lp

steev ::

Če želiš, da te ne peče, pojej. V kako kapsulo pa to.
:|

Tarzan ::

Vsazga prvič mal peče. Hahahaha!
Boš vsaj vedu za drugič, da rajš ostaneš na pivu, kazanova. :D

Daren ::

Praviloma dober amfetamin ne "peče". A je namešan (povprečna čistost na Nizozemskem je znašala okoli 30% leta 2006 ; V Sloveniji mislim, da je Sande poročal o 10%) ali pa je bilo uporabljeno preveč kisline pri zaključnem koraku.

In ja vsak drugi misli, da ima čisti speed ko ga zjebe ampak to so zgolj sanje, kajti pri zgolj amfetaminu so doze okoli 20mg ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daren ()

Mah ja sej prav "čisti" ni nikol :) Ampak glede na ostale mešance je bil ta precej čist.
Drugače pa to ni za početi pogosto, ker je gromozanska obremenitev za srce, 1-2x na leto mogoče.

DimmniBurek ::

Snifneš speed in ne moreš spat? Hahaha, to kot da spiješ litr žgane pijače in si dejansko še pijan. Neverjetno, a? XD :D
There Is No Stronger Drug Than Reality

whatever ::

Kak feeling je pa bil to?

CleanPower ::

so kaki stranski učinki pri temu? kaka obremenitev za srce? ti je nabilo pulz?

Vajenc ::

Čez ~ 5 let si znova preberi tvoje lampijončke, pa se vprašaj, če je bilo vredno grešiti za povišan pritisk in aritmijo, pa kronično vnete sinuse in depresijo ... pa to! ;p
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Wasted ::

No sej mogoče pa nebo reden user :D . Efekti so taki, da ti kri požene po žilah, dobesedno, pa ne skrbi ni nujno, da je vedno kul občutek, lahko začneš čutit neprijetnost pa nemoreš kaj dosti naredit ko počakat, da mine. Tisto kar drugi dan pride pa je spet svoja stvar, če nisi reden uporabnik potem verjetno samo utrujenost, če ne pa še ceu kup ... khm, težavic.
When I'm done there will be nothing left of you...

Vajenc ::

No sej mogoče pa nebo reden user :D
Danes, ko ima še moralnega mačka, ga je treba malo prestrašit ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Mr.Nice ::

Če nisi mogel zaspat, bi pa lavfal okol bajte celo noč hahah....tako je meni blo, ko sem bil pred 3 leti na lampiončkih in sem požrl polovico ekstazya, hja pač firbec pa nespamet....drug dan pa me dušilo pa srce razbijalo, da sem mislil da bom se zarad panike zadušil....seveda je pripomoglo h temu še bolj, ko sta mi dva neznanca zjutraj ob 7 h zagrozila, da če njima ne bom kupil liter vina, da bom tepen.....seveda sem njima ušel hehe...tam se je videl učinek ekstazya oziroma lahk rečem kar speeda:D
Fantje kemija je le kemija in jo je treba pustit takšno kot je, čez čas se zelo čuti posledice, me zanima, kakšni so tisti, ki so bli konzumerji par let in so sedaj 10 let kao čisti....kakšne posledice imajo?Je kdo mogoče tukaj?
Dont worry.......be happy!!!:)

zanima me kaj potem ekstazi šele ženskam naredi, ki so malo lažje, če praviš da si ga ti vzel samo pol pa te je kr napalilo.

enkrat sem eksperimentiral z marihuano. ni bilo prvič je bilo pa zadnjič. ko smo šli v kino, nisem bil sposoben sam kupiti vstopnice, kaj mi je šele delalo med filmom. vroče mi je blo ko svina, oči suhe, vid zaostajal za ene tri sekunde, tesen občutek v spodnjem delu srca, nisem mogel mižat dlje od 1 sekunde, ker se je tako začelo v glavi vrteti da je blo neznosno. aja po ko smo se drugi dan malo s frendi pogovarjali, o filmu nisem imel pojma kaj se je dogajalo. učinek zaostajanja vida pa je trajal še kakih 4 dni, a je šlo na bolje. pa še nekaj smo spili zraven, ampak doze marihuane so bile res extremne. sm reku: NIKOL VEČ. vem da me čez 15 let čaka nov dan in se želim čez 15 let zjutraj zbudit zdrav.

koyotee ::

dandanašnji je edina oblika droge, ki je čista in se je ne da "zredčiti" trava. vse ostalo kemijsko sranje pa je namešano s tem in onim. speed v rizlo in pojest, E-je pa raje pustite pri miru, škoda jest, ker je vse prešvoh.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

jRk0 ::

XTC je itak najslabsa droga, ker nikol ne ves kaj bo not, ce bi res bil sam MDMA ne bi blo problema, ampak bogve kaj vse namesajo in je pol drek. Travo je bila vcasih tudi pospricana s cim (strihnin in podobno sranje), hvalabogu ni vec tega menda :)
You fuck up once, you loose two teeth.

kemija je zahrbtna. najbolj žalostno pa je da najrazličnejša sranja dajejo na recept. o amfetaminih in ostalih ''pametnih drograh'' si lahko preberete tukaj.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

> ce bi res bil sam MDMA ne bi blo problema
tudi mdma je pri overdosu še kako nevaren, in nikoli ne veš kdaj je neka količina za nekoga overdose, saj smo zelo različni.

da ti je pa po ganji 4 dni vid zaostajal... a daj no:D plus tega prakticno nima veze kaksne kolicine skadis po doloceni meji, ker ne bos nic bolj zadet. saj pravim, da so pa res dajali vcasih kaksen strihnin pa celo heroin, ko je rastla rastlina in ni blo ravno kul

PacificBlue ::

Fantje kemija je le kemija in jo je treba pustit takšno kot je, čez čas se zelo čuti posledice, me zanima, kakšni so tisti, ki so bli konzumerji par let in so sedaj 10 let kao čisti....kakšne posledice imajo?Je kdo mogoče tukaj?

Jaz poznam take ljudi, ki kljub letom se vedno uzivajo kemijo..sicer ljudje s sluzbami, pa vsaj 10 let starejsi po videzu.Enemu se prav pozna,ne samo po videzu... v sluzbo hodi po isti poti, prav tako nazaj domov.Ima tako rekoč ustaljene rutine, ki se jih drzi,karkoli izven tega ga zmede:)
Osebno sem poskusil speed 3, 4krat..Pa mi ni bilo bogvekaj,najbolj sem si zapomnil tist neporijeten občutek v nosu, ne da bi me peklo, nekaj drugega, tezko definiram:)

Rastline ftw;)
I’m out.
:3

Mr.Nice ::

CleanPower je izjavil:

enkrat sem eksperimentiral z marihuano. ni bilo prvič je bilo pa zadnjič. ko smo šli v kino, nisem bil sposoben sam kupiti vstopnice, kaj mi je šele delalo med filmom. vroče mi je blo ko svina, oči suhe, vid zaostajal za ene tri sekunde, tesen občutek v spodnjem delu srca, nisem mogel mižat dlje od 1 sekunde, ker se je tako začelo v glavi vrteti da je blo neznosno. aja po ko smo se drugi dan malo s frendi pogovarjali, o filmu nisem imel pojma kaj se je dogajalo. učinek zaostajanja vida pa je trajal še kakih 4 dni, a je šlo na bolje. pa še nekaj smo spili zraven, ampak doze marihuane so bile res extremne. sm reku: NIKOL VEČ. vem da me čez 15 let čaka nov dan in se želim čez 15 let zjutraj zbudit zdrav.

Hm nekaj mi tukaj smrdi, ker marihuana sploh ni tako bed, kot si ti sam doživel vse to....verjetno je bila pošpricana s čim, ker sem tudi jaz doživel to, ko sm kadil na maturantskem verjetno pošprican skunk s strihninom in sem sred poletja gledal v postli božičkove filme.....Od enga majhnega džojnta sem bil zapaljen 6 ur polne skupaj....
Drugače pa ima marihuana zelo slabe posledice, če mešaš z alkoholom.....sam sem z kukiji imel 2 x slabe izkušnje, ko sem mešal z alkoholom in imel balck out, enkrat celo tako, da nisem ničesar videl kakih 10 min....dobesedno oslepel pa iskal wc v upanju da ga bom našel in da se bom zbruhal .....lejga zlomka nisem mogel ničesar, držal sem se stene in slišal glasove v stilu, kaj je z njim narobe?
drugače pa marihuana sploh ni škodljiva in tudi nima kakšnih gromozanskih posledic, le mogoče postaneš s časom bolj zmeden....drugače pa vpliva bolj pozitivno kot ostale droge....noo, če lahko sploh rečem marihuani droga...
Dont worry.......be happy!!!:)

res je, najprej smo skadili prijateljevo domačico, po tem nisem bil zadet skoraj nič, potem je nek tip prinesel skunk, po tem pa se je začelo...
kar se tiče vida je tisti večer res obupno zaostajal, zjutraj je bilo seveda veliko bolje, no spali smo 4 ure, ampak podoben efekt, le da veliko milejši kot tisti večer se je vlekel še 4 dni.

ma ni skune ki bi te za 4 dni zadela lol:D ti si premalo spal zgleda:P

PacificBlue ::

imo paranoja:D

Sicer pa pustite raje skunk pr miru, sem tud sam imel slabe izkusnje z enim uber hudim low raiderjem, tok super vita ko je bilo tm not..8-O Je imel tako izrazit mocan vonj,če ga nisi imel orenk zaprtega v nepredusni posodi se je vonjalo na kilometer...vstran od tega,ni vredno. Raje sezite po domačici:)
I’m out.
:3

;-) ::

staro bi vprašal kaj pomaga.

PacificBlue je izjavil:

imo paranoja:D

Sicer pa pustite raje skunk pr miru, sem tud sam imel slabe izkusnje z enim uber hudim low raiderjem, tok super vita ko je bilo tm not..8-O Je imel tako izrazit mocan vonj,če ga nisi imel orenk zaprtega v nepredusni posodi se je vonjalo na kilometer...vstran od tega,ni vredno. Raje sezite po domačici:)

Ma ja domačica je najjača, parkrat sm kadila skuno pa nič spljoh :|

Mešanje z alkoholom? Hja čist odvisn, v 90% letela over the top 8-), sam tistih 10% je blo pa svinjskih, prav za trikrat pomislit če bi spet mešala :P Odvisn vse od dneva, situacije,...

particle ::

Že nisi dobrega skunka kadila.

In do posameznikov ki niso pogosto v stiku z skunkom, ima res mogoče močnejši učinek. Ampak največji učinek ima psiha, ker sam sebi dopoveš "da je tole uber hudo" in potem te efekte še globje doživljaš.

Ljudje so že listje kadili pod pretvezo da je skunk, pa so bili tudi zadeti 100x huje od domačice. ;)

Tear_DR0P ::

dandanašnji je edina oblika droge, ki je čista in se je ne da "zredčiti" trava.

tudi travo se da obdelat s kemikalijami, da bolj zadane
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

saj sem omenil razne "albaner-je", ampak na sreco tega ni vec tolko (ce sploh), ker tisto pa je blo adijo. celo privide je melo par kolegov :D

Daren ::

c0dehunter je izjavil:

Mah ja sej prav "čisti" ni nikol :) Ampak glede na ostale mešance je bil ta precej čist.
Drugače pa to ni za početi pogosto, ker je gromozanska obremenitev za srce, 1-2x na leto mogoče.

Niti blizu čistega (70%) ni nikoli.

particle je izjavil:

Že nisi dobrega skunka kadila.

In do posameznikov ki niso pogosto v stiku z skunkom, ima res mogoče močnejši učinek. Ampak največji učinek ima psiha, ker sam sebi dopoveš "da je tole uber hudo" in potem te efekte še globje doživljaš.

Ljudje so že listje kadili pod pretvezo da je skunk, pa so bili tudi zadeti 100x huje od domačice. ;)

Možno, sedaj prisegam na domačico, sicer bolj poredko, ampak takrat se lahko RedBull skrije z svojimi krili ;)

Smo pa enkrat zvil tobak in ga dal kolegici kadit kao da je trava, pol smo pa sam stal, gledal in se smejal k pečeni mački :D:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kanabis/konoplja/marihuana (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21433988 (29024) Uizi
»

Dekriminalizacija, legalizacija in odgovorna uporaba vseh psihoaktivnih snovi (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
80661840 (28797) jype
»

Določitev količine prepovedanih drog za osebno uporabo [workthread] (strani: 1 2 )

8819472 (17554) Matija82
»

Razlogi proti legalizaciji ganje ? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
37237288 (27468) tomi66
»

Heroin vs. mariuhana (strani: 1 2 )

6521404 (19406) poweroff

Več podobnih tem