Forum » Kaj kupiti » HTPC računalnik
HTPC računalnik
ql1max ::
Sicer sem že odprl eno temo sam sem se odloču da bom še eno odpru da se nebo mešal ^^
Torej, poleg tega da jez kupujem osebni računalnik, kupujemo tudi HTPC.
Imamo 42" LG LCD TV rabimo pa neki da bi predvajalo filme vsaj v 720p (TV je full HD da nebo pomote :D).
A se mi splača zej uzet eno mini ITX mašinco al raj nabavim sam komponente za v micro atx ohišje, ki ga sicer že imamo.
Ubistvu je vse kar rabim matična, procesor, rami in grafična če je le-ta potrebna :)
Pa lepo bi blo da je cena čim nižja da nebo fotr jezn k to z njegovim denarjem kupujemo haha xD
Aja, aja pa še to! OBVEZNO mora bit tih. Ta mATX napajalnik ki ga trenutno mam sicer ni nit najmanj tih, načrtujem pa menjavo ventilatorja ampak nevem kje ga dobit ker so namreč tihi nizkoprofilni 8cm ventilatorji zelo redki.
LP, hvala.
Če vas kej zanima, če sm kej premalo povedu pa kar uprašte! :D
Torej, poleg tega da jez kupujem osebni računalnik, kupujemo tudi HTPC.
Imamo 42" LG LCD TV rabimo pa neki da bi predvajalo filme vsaj v 720p (TV je full HD da nebo pomote :D).
A se mi splača zej uzet eno mini ITX mašinco al raj nabavim sam komponente za v micro atx ohišje, ki ga sicer že imamo.
Ubistvu je vse kar rabim matična, procesor, rami in grafična če je le-ta potrebna :)
Pa lepo bi blo da je cena čim nižja da nebo fotr jezn k to z njegovim denarjem kupujemo haha xD
Aja, aja pa še to! OBVEZNO mora bit tih. Ta mATX napajalnik ki ga trenutno mam sicer ni nit najmanj tih, načrtujem pa menjavo ventilatorja ampak nevem kje ga dobit ker so namreč tihi nizkoprofilni 8cm ventilatorji zelo redki.
LP, hvala.
Če vas kej zanima, če sm kej premalo povedu pa kar uprašte! :D
s1m0n ::
Osebno bi vzel kaj takega povezava,
HD vsebino kar lepo predvaja in še kar dovol prostora ima!
HD vsebino kar lepo predvaja in še kar dovol prostora ima!
janezek67 ::
Tale ASROCK na žalost ne bo tih. Drugače poglej malce po tem forumu, kakšen htpc so ljudje sestavljali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13104 (9812) | CoreySteel |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60330 (22396) | umexteacher |
» | Gradim zmogljiv HTPC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9515 (7550) | AvtoR |
» | GeForce GTS 250 nizkega profila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8486 (6914) | Icematxyz |
» | Iščem namizni računalnik z majhnim ohišjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13004 (10311) | krneki0001 |