Forum » Pomoč in nasveti » Imam problem z grafiko, čeprav je grafična kartica sorazmerno dobra
Imam problem z grafiko, čeprav je grafična kartica sorazmerno dobra
Twixz ::
Lep pozdrav vsem.
Z vami sem Kobe po dolgem času, in zopet imam problem.=)
Tokrat je problem sledeč:
Imam probleme z grafiko.Bom kar na kratko napisal kaj me muči.=)
Torej.
Zaženem facebook, in seveda grem igrat zynga poker(sem velik pristaš pokra.=)) in mi vse lepo dela, oziroma mi malo šteka med igro, če pa imam zagnan naprimer msn ali pa muziko (winamp, ker iz youtuba ne poslušam) mi pa začne to zelo štekat.Ampak ko rečem zelo, mislim to tako, da mi naprimer (tisti ki igrate zynga fb poker), ko imaš določen čas, in ti ga odšteva mi pokaže da imam še zelen trak časa, potem pa kar naenkrat rdeče.
Prav 10 sekund moram počakati, da mi pokaže, oz naloži kako in kaj.
Isto je z videi na youtubu, naprimer, takšni z visoko ločljivostjo, mi štekajo zelo, tisti z manjšo mi tudi brejkajo ampak manj, pa tudi na gamezerju mi vse šteka.
Vse bi bilo vredu, če ne bi ugotoviu, da mi igra SIMS 2 dela tekoče, in to zelo tekoče, Call of Duty 2 mi pa sploh ne zažene zaradi ne podpiranja grafične kartice, tako da res nevem.:S
Prosim za pomoč
Težava ne vem kje je...
Moj sistem je pa sledeč:
Nvidia GF 6200(128 mb)
768 mb rama.
Intel Cerelon(2.4 GhZ)
DVD-RAM
Hvala in LP še enkrat.
Kobe.=)
Z vami sem Kobe po dolgem času, in zopet imam problem.=)
Tokrat je problem sledeč:
Imam probleme z grafiko.Bom kar na kratko napisal kaj me muči.=)
Torej.
Zaženem facebook, in seveda grem igrat zynga poker(sem velik pristaš pokra.=)) in mi vse lepo dela, oziroma mi malo šteka med igro, če pa imam zagnan naprimer msn ali pa muziko (winamp, ker iz youtuba ne poslušam) mi pa začne to zelo štekat.Ampak ko rečem zelo, mislim to tako, da mi naprimer (tisti ki igrate zynga fb poker), ko imaš določen čas, in ti ga odšteva mi pokaže da imam še zelen trak časa, potem pa kar naenkrat rdeče.
Prav 10 sekund moram počakati, da mi pokaže, oz naloži kako in kaj.
Isto je z videi na youtubu, naprimer, takšni z visoko ločljivostjo, mi štekajo zelo, tisti z manjšo mi tudi brejkajo ampak manj, pa tudi na gamezerju mi vse šteka.
Vse bi bilo vredu, če ne bi ugotoviu, da mi igra SIMS 2 dela tekoče, in to zelo tekoče, Call of Duty 2 mi pa sploh ne zažene zaradi ne podpiranja grafične kartice, tako da res nevem.:S
Prosim za pomoč
Težava ne vem kje je...
Moj sistem je pa sledeč:
Nvidia GF 6200(128 mb)
768 mb rama.
Intel Cerelon(2.4 GhZ)
DVD-RAM
Hvala in LP še enkrat.
Kobe.=)
hojnikb ::
Prvo kot prvo ta grafična ni niti približno sorazmerno dobra, ker je bla že lowend kake 5 let nazaj.
Sicer pa nisi napisal niti kater OS uporabljaš...
Prvo updejtaj vse driverje, potem spucaj nesnago z ccleanerjom, in požen kak spodoben po možnosti online antivirus, mogoče kak virus bremza vseskup.
Potem poročaj kak dela.
Sicer pa nisi napisal niti kater OS uporabljaš...
Prvo updejtaj vse driverje, potem spucaj nesnago z ccleanerjom, in požen kak spodoben po možnosti online antivirus, mogoče kak virus bremza vseskup.
Potem poročaj kak dela.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejši PC za osnovne stvari (2015) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19619 (16560) | boset |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87570 (60716) | Heisenberg |
» | Online gambling in davek?! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16316 (12409) | superman |
» | Verjetnosti pri kartah (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 43977 (25184) | itak37 |
» | Igre s malimi sistemskimi zahtevami, mi nagajajo.Prosim za pomoč!Oddelek: Igre | 1317 (1011) | Rotaidal |