» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
45 / 67
»»

kuglvinkl ::

Sam mamo v Sloveniji neke pozitivne preference do popravkov, a? (ZMed):)

globoko grlo ::

ajoj, slpota pa te stvari :)
sem samo levo gledal

tnx

RejZoR ::

Sorry sam tisto z avatarji je pa težek larifari. Jezst bom sledil folku, kateri so pokazal, da obvladajo določeno sceno. In če je to recimo duhec, ki obvlada software in hardware, bi njegove poste takoj prepoznal po avatarju, ki bi ga imel on. Mene bi takoj našli po ovčki, Pyr0Beast vem da obvlada elektroniko in bi po preletu avatarjev takoj lociral njegov post. Ampak ker avatarjev ni, moraš preletavat text, ki ga naši možgani ob vsem textu naokoli ne prepoznajo enako hitro kot unikatno slikco. Oz za vsak drek poganjat search kar pa ni ravno praktično.

Kar se tiče urejanja, ok, če tko mislite naj bo ampak po izkušnjah iz bistveno večjih tech forumov (Xtreme Systems, TechPowerUp in tud mn3njalnika čeprav je sicer podn) sem videl, da sistem 1 thread to rule them all funkcionira povsem normalno, sploh če za njo stoji nekdo, ki ima voljo redno osveževat vsebno prvega posta in odgovarjat v omenjeni temi.
Sam sem fural par takih tem in je stvar funkcionirala odlično.
Ali pa tukaj, ko pogledam spodaj število strani pa je številka tromestna, teme pa se dnevno rotirajo, če en dan ne prideš sem gor pa je že vse drugače in moraš brskat nazaj po straneh, da vidiš kaj je novega pa čeprav za eno in isto stvar. Tam vsaj vedno veš v katero temo moraš it po odgovore, tle pa tud če uporabiš search ti vrže 100 istih tem pol pa išči.

Pa čas urejanja se mi zdi mal absurden. Internet jemljete kot "serious business" in če nekdo bog ne daj popravi post, ker je nekaj povedal narobe je prec cel halo. Seveda tud jezst jemljem določene stvari na netu resno ampak it tolk daleč. Ne vem no. Imejte funkcij ureanja po določenem času zaklenjeno v podforumih kjer so kakšne težke resne debate, ne rabiš pa tega v tehničnem delu foruma. Tko moraš namesto urejanja posta nabit še en brezvezen post zato da pokažeš, da si se zmotil in napišeš pravi podatek. Zakaj že, če bi lahko uredil post? Če spodaj ostane "Post je uredil" brez opcije izklopa se tako ali tako vidi, da je osebek spreminjal podatke, pa naj si vsak misli svoje, ko to vidi.

Podatek za zadnjo spremembo pa naj se osvežuje v isti vrstici namesto, da se vrstice dodajajo. Pa je stvar rešena.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

CaqKa ::

RejZoR je izjavil:

... teme pa se dnevno rotirajo, če en dan ne prideš sem gor pa je že vse drugače in moraš brskat nazaj po straneh, da vidiš kaj je novega pa čeprav za eno in isto stvar. Tam vsaj vedno veš v katero temo moraš it po odgovore, tle pa tud če uporabiš search ti vrže 100 istih tem pol pa išči.
podpiram ta del izjave pri tem, da se slo-tech spremeni na bolje.

RejZoR je izjavil:

Podatek za zadnjo spremembo pa naj se osvežuje v isti vrstici namesto, da se vrstice dodajajo. Pa je stvar rešena.

v public delu se vidi samo ena vrstica (zadnja) o tem kaj se je dogajalo s postom. Ostale vrstice vidijo samo moderatorji. tako da če ti tvoj post urediš 10x, ko jaz gledam vidim da si ga samo enkrat. če gleda kak mod, vidi vsako spremembo, pa še diferenco med njimi lahko primerja, podobno kot na wikiju.

Okapi ::

če gleda kak mod, vidi vsako spremembo,
No, potem le nisem tako nesposoben - ker se mi je čudno zdelo, zakaj mi razlagajo, da se spremembe vidijo, meni pa jih nikakor ne uspe videti;)

O.

no nevem kak je danes. 4 leta nazaj ko sem bil mod vem da je tak delalo :)

echoman ::

Še en predlog (če ni že v pripravi): V iskalniku bi bilo vredu, ko napišem npr. Ubuntu in želim recimo poiskati temo za Ubuntu 10.10, prikaže rezultat Ubuntu 10.10, vendar se ob kliku nanj le izpiše v polje. Bi se dalo narediti, da po kliku samodejno poveže na rezultate ali da po kliku nekam izpiše top teme, po iskalnem nizu?

LP :)

petrus ::

Indikator novih zasebnih sporočil v title-baru? primer:

(1) Slo-Tech - Tehnološki kotiček spleta
stati inu obstati

Gandalfar ::

Rumena pasica na vrhu ti ni dovolj? :)

RejZoR ::

Men je bolj kot to hecen sam sistem zasebnih sporočil, ki sploh to niso ampak je tam kot nek mini forum. Pač mate tak sistem tle ampak men je totalno čuden in grozno nepraktičen za uporabo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pri tej novici: http://slo-tech.com/novice/t457764
sem zasledil da je za novice rubrika "Zasloni/projektorji/..." predlagam ime "Periferija", tako se namreč tem azdevam reče s skupnim imenom.

petrus ::

V malih oglasih bi lahko "odgovori" link poslal zs prodajalcu?
stati inu obstati

Osprey ::

Moj predlog: točkovanje oz. ocenjevanje postov, komentarjev... (recimo thumb up +1, thumb down -1), pa lahko vidiš povprečje uporabnika.

Gandalfar ::

glasovanje brez nekega vecjega cilja samo po sebi nima pomena :)

MrStein ::

Se strinjam, ponavadi se to sprevrže v podjebanje in podobno.
"Kaj, druge vere si kot jaz? Evo ti minus!"
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

em... kaj pa je to za en spam: http://slo-tech.com/forum/t378483/p3100...

Bor H ::

kill it, kill it with fire!!! http://slo-tech.com/forum/t313914/p3110...

bluefish ::

V prihodnje prosim v Pritožbe .

Bor H ::

damnit, sorry, narobe sm kliknu na forumu pol me je pa še od CaqKa spročilo zavedlo

btree ::

Ker nas je kar nekaj, ki uporabljamo Iphone in Android, bi bilo super, če bi v ta forum implementiral Tapatalk

Nekje vmes je govora tudi o Tapatalk: Slo-Tech app

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

black ice ::

Predlagam, da eden izmed moderatorjev v temi kode za popust napiše post o kodah za mimovrste, ki se bo sproti pomikal navzdol (kot je v temi Pritožbe).
Ne morem verjeti, vsak drugi post sprašuje o kodi za mimovrste. Čeprav je že najmanj 100 krat bilo povedano, da kode za popust pri Mimovrste ne izhajajo redno.

Pyr0Beast ::

Mene bi takoj našli po ovčki, Pyr0Beast vem da obvlada elektroniko in bi po preletu avatarjev takoj lociral njegov post.

O waw :))

Osebnega avtarja pač ne bom dajal gor. Imam pa čisto neosebnega, ki mi ustreza.

Ne vem kaj bi bila težava. Pač se da možnost izbire avtarja po želji uporabnikom ki imajo več kot 1000 postov ali pa kaj podobno trapastega.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

onitam ::

Lahko bi pod oddelek Strojna oprema odprli stalne teme za nakup po želji sestavljenega računalnika za npr. 400€, 500€,750€....
Ker vsak mesec videvam enake teme!

Ne pomaga. Nekaj podobnega smo poskusil v oddelku Kaj kupiti, pa so teme postale nepregledne in zmedene.

Zero0ne ::

Ta thread oziroma nekaj podobnega bi moralo biti sticky na forumu Šola, ker počasi že postaja smešno, kako ljudje poskušajo zapisati matematične formule v plaintextu.
uname -o

Kenpachi ::

Smešno je, da to formatiranje še vedno ni prilagojeno črni temi slo-techa.
Zaraki Kenpachi.

mr1two ::

Preletel sem samo zadnjo stran, tako da nisem zasledil sledečega:
Predlagam še kakšen kontrolni sistem za prijavo novih uporabnikov, recimo captcha ali kaj podobnega, če ni pretežko za implementacijo. Zadnje čase se pojavlja kar nekaj spam sporočil z raznimi random vsebinami, reklamami in tipičnim BSjem raznih spammerjev.

Sporočilni sistem: meni služi vredu:)

msjr ::

Zaradi boljše preglednosti foruma predlagam nov status z imenom Agitator, vemo za katere uporabnike gre. Odgovore uporabnikov s tem statusom, bi by default videli, v nastavitvah pa bi si lahko nastavili permanentni filter, ki bi deloval v Loži in Problemih človeštva.

Edit: sprememba imena statusa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: msjr ()

One word: ti si prtegnjen.

Če našo skupnost zapustiš, te ne bo nihče pogrešal.

PS. preštevajte se vi na čajankah. Na SThu se ne preštevamo.

Zgodovina sprememb…

Bellatrix ::

People are quick to judge and slow to correct themselves.

black ice ::

Predlagam, da se prične kaznovati lenoba. Kot imamo statuse persona non grata etc. bi lahko imeli tudi poseben status za 'lenuhe'.

Človeku daš nekaj linkov za seminarsko (ker je sam prelen da bi googlal), potem pa se še pritožuje, da ni gradiva v slovenščini. Ja jebela cesta, komu na čast pa je storitev Google Translate? ;((
/rant off

In kaj s tem dosežeš? Pač, če človek ni zadovoljen s pomočjo, ga pustiš pri miru, pa naj se znajde kakor ve in zna.

msjr ::

PS. preštevajte se vi na čajankah. Na SThu se ne preštevamo.

Mogoče se je narobe razumelo moj predlog. Originalni stratus bi se imenoval rdeči-beli, torej bi bil enak za rdeče in bele, ne bi nobenega prešteval. Vseeno mi je iz katere strani mi smetijo na forumu, zato sem tudi spremenil ime predloga v Agitator. Gre pa za točno tako smetenje:

Vsem rdečim in belim, jezus, a ste sploh pogledali, kaj je op vprašal in poskusili odgovoriti na to?

Ne, nismo. Ker nekaterim ni mar, kaj se je v resnici dogajalo. Tvoj predlog je pa dober.
Spet bomo NAŠI in NE-NAŠI.

Malajlo ::

Oh, mogoče pa raje poleg ikonic za smajlije in citate še eno za sarkazem? Nekateri ga pač ne dojamejo in rabijo podnapis ali vsaj legendo. Bi bilo lažje označiti.

MisterR ::

Če je že stran za zaposlitvene oglase, kjer oglašujejo delodajalci bi bilo super če bi obstajal "kotiček" za iskalce zaposlitve, nekako enak princip kot za delodajalce.

js osebno ::

Je že kdo razmišljal, da bi lahko temo odstranil iz "moje teme"? Nekatere me namreč precej motijo.

Greš v temo in odstraniš kljukico pri Moje teme malce nad prvim oz. pod zadnjim postom.

js osebno ::

Ah. :)
Tekst je siv in če klikam na kvadratek se nič ne zgodi :>
Zato sem mislil da je to posebna funkcija, nedostopna vsem. Kakorkoli že, hvala za pomoč.

Blinder ::

gumbek "lajk" pri objavah uporabnikov na forumu. Pa magari še "lajk" counter
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Kenpachi ::

Blinder je izjavil:

gumbek "lajk" pri objavah uporabnikov na forumu. Pa magari še "lajk" counter

http://slo-tech.com/forum/t41144/p30880...

:sigh:
Zaraki Kenpachi.

xeon ::

Ne da se mi brat kilometrine zanazaj :) ampak me zanima, kdaj bodo avatarji na slotechu končno omogočeni?

Ziga Dolhar ::

(Ne bodo.)
https://dolhar.si/

r3Qui3m ::

Sem proti osebnim avatarjem, predlagam pa avatarje, ki bi nakazovali uporabnikovo dejavnost, ali bolje rečeno zaupanje uporabnikov na foromu. Merilo naj bi bili "dobri posti" glasovali pa bi registrirani uporabniki foruma, ki bi dali glas za dober post. Tako bi se takoj razpoznalo, kdo piše uporabne komentarje in kdo smeti ;)

frudi ::

Predlagam, da se doda nek mehanizem, ki enostavno ne dovoli oddaje teme/odgovora, ki vsebuje katerokoli iz seznama prepovedanih besed/fraz. Lahko tudi samo novim uporabnikom.

Moj prvi predlog za seznam: www.ahappydeal.com :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Major ::

čimprej C.A.P.T.C.H.A na registraciji prosim. Spammerji ne sodijo na ST (oglas 1 oglas 2).
IT Developer & Photography enthusiast.

Ziga Dolhar ::

Se zavedamo tečnosti teh oglasov. (Ne le za uporabnike, ampak tudi za nas, moderatorje, ki se moramo z njimi ukvarjati.) Captcha je uporabniku praviloma precej neprijazna, zato ji nismo naklonjeni ;).

Neka rešitev se že pripravlja.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

r3Qui3m je izjavil:

Sem proti osebnim avatarjem, predlagam pa avatarje, ki bi nakazovali uporabnikovo dejavnost, ali bolje rečeno zaupanje uporabnikov na foromu. Merilo naj bi bili "dobri posti" glasovali pa bi registrirani uporabniki foruma, ki bi dali glas za dober post. Tako bi se takoj razpoznalo, kdo piše uporabne komentarje in kdo smeti ;)

Žal potem v praksi to pove le, da uporabnik pripada manj popularni stranki (in dobi nizko oceno od "vocal majority").

Zato jaz predlagam (sem že prej) ocene, ki jim maksimalno zaupam, namreč svojim.
Userja X, ki skoz nekaj naklada, bi označil kot "nakladač", userja Y, ki se spozna na Z, pa kot "ekspert za Z". Lahko tudi sestavljanje iz točk (torej če bi enemu desetkrat dal "nakladač", bi potem to prikazalo kot "zelo nakladač"...).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

r3Qui3m ::

MrStein je izjavil:

r3Qui3m je izjavil:

Žal potem v praksi to pove le, da uporabnik pripada manj popularni stranki (in dobi nizko oceno od "vocal majority").

Zato jaz predlagam (sem že prej) ocene, ki jim maksimalno zaupam, namreč svojim.
Userja X, ki skoz nekaj naklada, bi označil kot "nakladač", userja Y, ki se spozna na Z, pa kot "ekspert za Z". Lahko tudi sestavljanje iz točk (torej če bi enemu desetkrat dal "nakladač", bi potem to prikazalo kot "zelo nakladač"...).

Samo malo drugače si napisal kot jaz :D
««
45 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669522850 (395) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639487 (31832) Mavrik

Več podobnih tem