Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
bluefish ::
Opažam, da imajo nekateri, sploh danes, fetiš obnavljanja devet let starih tem.
Bi bilo možno narediti nekaj takega, kot ima CGTalk - forum od CGSociety, kjer se tema po določenem obdobju neaktivnosti samodejno zaklene?
@Gandalfar: si opazi ZS?
Bi bilo možno narediti nekaj takega, kot ima CGTalk - forum od CGSociety, kjer se tema po določenem obdobju neaktivnosti samodejno zaklene?
@Gandalfar: si opazi ZS?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
T-h-o-r ::
zakaj je to wrong, če obudiš staro temo?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Načeloma nič. Samo v veliki večini primerov se pojavi osebek, ki nanjo odgovarja, kot bi bila aktivna in bi avtor še potreboval pomoč.
Nekateri pa očitno prav iščejo stare teme iz čistega dolgcajta samo zato, da potem objavijo nek popolnoma brezvezen odgovor.
Nekateri pa očitno prav iščejo stare teme iz čistega dolgcajta samo zato, da potem objavijo nek popolnoma brezvezen odgovor.
T-h-o-r ::
aja, no, to je bedno
ampak, če imaš isti problem, in obudiš staro temo in ga tja napišeš pa mislim, da ni moteče no
ampak, če imaš isti problem, in obudiš staro temo in ga tja napišeš pa mislim, da ni moteče no
Why have a civilization anymore
ampak, če imaš isti problem, in obudiš staro temo in ga tja napišeš pa mislim, da ni moteče noTo pa vsekakor in je dobro, da ne prihaja do podvajanja.
No, morda bi ta kriterij veljal le za zelo stare teme.
robotek87 ::
Mene pa moto to, da prihaja do podvajanja zaradi tega ker je pac neka tema stara... ce postavim vprasanje na isto temo, ki je bila pac aktivna pred 3-4leti, ne vidim razloga zakaj se ne bi smela tema nadaljevati. Potem izbrisite stare teme (ce ne veljajo vec??), da bo vsaj iskanje produktivnejse... Saj tudi ce kdo odgovori na 10let staro vprasanje.. mogoce bo pa danes komu koristilo(morda tudi avtor se ni dobil odgovora )
MrStein ::
Mene pa moto to,...
Pri citiranju sporočila (s klikom na simbol narekovaja pri obstoječem sporočilu) se v novo sporočilo vpiše citirano besedilo, ne vpiše pa se avtor citata. Večina forumov to vpiše in se mi zdi bolj prav, kot če ga ni. Bi se dalo to narediti?
(zgoraj sem citiral za primer; tu je sicer očitno, ker sem citiral predhodno sporočilo, ampak če bi bolj staro, bi bilo bolj zaželjeno še ime avtorja)
Pa še za dodat odprto temo (novice) v "Moje teme" ne reagira na klik na kljukico, ampak le na besedo/link "Moje teme". Bi se dalo omogočiti tudi klik na kljukico? Bi delovalo bolj "naravno" oziroma pač v stilu obstoječih GUI-jev.
LP,
David
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
nevone ::
To pa vsekakor in je dobro, da ne prihaja do podvajanja.
Meni pa ni jasno od kje ta histerija proti podvajanju tem. Ne rečem če se teme podvajajo istočasno, ampak če je neka tema že stara in povrhu vsega še obširna, je pa morda celo bolje, da se potem odpre na novo. Sej lahko kdo, ki ga moti, da se ne nadaljuje stara tema potem da link do podvojene teme in kogar zanima, si potem lahko prebere še vsa stara čreva.
Skratka podvajanje tem sploh starih je prej plus kot minus. Pa tudi folk se menja in v kakšni podvojeni temi potem sodelujejo povsem drugi ljudje in tema lahko izpade povsem drugače.
Bi bila pa morda zanimiva opcija, da ko vpisuješ naslov teme, da se avtomatsko prikažejo sorodne teme, ki se jih da z nekaj kombinacijami ključnih besed in morda bi se potem kot prvi post v temi pojavili linki na tiste teme.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
OmegaBlue ::
Idejo z iskanjem sorodnih tem smo že premlevali, kdaj bo implementirana ti pa težko povem.
Glede podvajanja tem, večino histerije ustvarijo uporabniki, če se teme podvajajo ob istem času (ponavadi od istega uporabnika) se seveda ena zaklene/izbriše, tukaj ni kaj za praskat in to večina razume zakaj.
Če ima nekdo težavo, ki se je že pojavila v preteklosti se mu ponavadi priporoči branje starejše teme saj je velika verjetnost da vsebuje rešitev a načeloma ne zaklepamo saj se lahko problem rahlo razlikuje in tudi nima smisla.
Potem pa imaš takšne probleme kot je bilo nazadnje. Pojavila se je tema v stilu "problem zavesti in smrt" v kateri je razmišljanje teklo v točno enakem stilu kot v "tri sobe" temi. Čeprav je tema stara in obsežna, vsebuje popolnoma vse informacije, razmišljanja in zorne kote, ki so se ponovno pojavljali v novi temi. Takrat se zaklene in napoti v staro temo kjer lahko svoja razmišljanja prispeva že obstoječi debati.
Ni neke šablone po kateri bi rekli to se zaklene/pusti, to se načeloma presoja ob vsakem primeru kaj bi bil smiseln ukrep.
A kot vedno, nismo vsi nezmotljivi - zato pa so pritožbe ;)
Glede podvajanja tem, večino histerije ustvarijo uporabniki, če se teme podvajajo ob istem času (ponavadi od istega uporabnika) se seveda ena zaklene/izbriše, tukaj ni kaj za praskat in to večina razume zakaj.
Če ima nekdo težavo, ki se je že pojavila v preteklosti se mu ponavadi priporoči branje starejše teme saj je velika verjetnost da vsebuje rešitev a načeloma ne zaklepamo saj se lahko problem rahlo razlikuje in tudi nima smisla.
Potem pa imaš takšne probleme kot je bilo nazadnje. Pojavila se je tema v stilu "problem zavesti in smrt" v kateri je razmišljanje teklo v točno enakem stilu kot v "tri sobe" temi. Čeprav je tema stara in obsežna, vsebuje popolnoma vse informacije, razmišljanja in zorne kote, ki so se ponovno pojavljali v novi temi. Takrat se zaklene in napoti v staro temo kjer lahko svoja razmišljanja prispeva že obstoječi debati.
Ni neke šablone po kateri bi rekli to se zaklene/pusti, to se načeloma presoja ob vsakem primeru kaj bi bil smiseln ukrep.
A kot vedno, nismo vsi nezmotljivi - zato pa so pritožbe ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Samek1337Q ::
Eno kratko vprašanje;
je mogoče na tem forumu integrirati nekako Reputation status, kot ga poznajo na drugih forumih - bit-tech - ali pa kar izboljšano verzijo tega, skripto, da lahko vsak registriran posameznik poda svoje mnenje o postu, najsi bo ta pozitivna ali negativna. Ta baza bi se nato shranjevala za vsakega posameznika, ter se preračunala v povprečje, ki bi se prikazovalo pod avatarjem. Predstavljal sem si tudi, da če bi to povprečje padlo pod določeno raven - povejmo 0,9 ( koristnih:nekoristnih ), bi se uporabniku omogočil le ena objava na dan. Ko bi pa padel pod neko mejo pod mejami razuma - npr. 0,6, bi se mu pa štela kot kršitev po pravilih Slo-Techa, ter bi se mu vgradil neprijazen menu, ter onemogočilo postanje na forumu. V obratni smeri pa bi se naprimer ljudem z zelo dobrim razmerjem dodelil nek poseben stas, ki bi jim seveda prinašal dodatne ugodnosti. S tem lahko precej enostavno dvignili nivo Slo-techa, kar bi bil tudi naš končen cilj.
je mogoče na tem forumu integrirati nekako Reputation status, kot ga poznajo na drugih forumih - bit-tech - ali pa kar izboljšano verzijo tega, skripto, da lahko vsak registriran posameznik poda svoje mnenje o postu, najsi bo ta pozitivna ali negativna. Ta baza bi se nato shranjevala za vsakega posameznika, ter se preračunala v povprečje, ki bi se prikazovalo pod avatarjem. Predstavljal sem si tudi, da če bi to povprečje padlo pod določeno raven - povejmo 0,9 ( koristnih:nekoristnih ), bi se uporabniku omogočil le ena objava na dan. Ko bi pa padel pod neko mejo pod mejami razuma - npr. 0,6, bi se mu pa štela kot kršitev po pravilih Slo-Techa, ter bi se mu vgradil neprijazen menu, ter onemogočilo postanje na forumu. V obratni smeri pa bi se naprimer ljudem z zelo dobrim razmerjem dodelil nek poseben stas, ki bi jim seveda prinašal dodatne ugodnosti. S tem lahko precej enostavno dvignili nivo Slo-techa, kar bi bil tudi naš končen cilj.
i7 920 @ 3.15GHz | GTX 295 | GB EX58-UD5 | 2xWD6400AACS RAID 0 | TX 750 | 300
Samo na tem forumu bi bil problem s podanimi ocenami oz. mnenji in bi slej ko prej prišlo do medsebojnega negativnega ocenjevanja.
Nivo pa bi se moral pričeti višati na kakem drugem področju - predvsem slovnica ipd.
Sploh pa, kako oceniš začetnika ali pa nekoga, ki forum obišče enkrat na vsake toliko
Nivo pa bi se moral pričeti višati na kakem drugem področju - predvsem slovnica ipd.
Sploh pa, kako oceniš začetnika ali pa nekoga, ki forum obišče enkrat na vsake toliko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
msjr ::
Vredno ogleda...
Zaradi tega boxa spodaj se zadnje čase dogaja, da se ponovno odpirajo staaare teme (recimo iz leta 2002...). Mene osebno to ne moti, se pa vidi da nekateri ne prebirajo datumov in zgleda čudno, ko odgovarjajo na sedem let stare trditve...
Mogoče omejit na max. eno leto stare poste? Oz. jih nekako označiti, da bojo ljudje videli...
Zaradi tega boxa spodaj se zadnje čase dogaja, da se ponovno odpirajo staaare teme (recimo iz leta 2002...). Mene osebno to ne moti, se pa vidi da nekateri ne prebirajo datumov in zgleda čudno, ko odgovarjajo na sedem let stare trditve...
Mogoče omejit na max. eno leto stare poste? Oz. jih nekako označiti, da bojo ljudje videli...
Ktj ::
Mogoče razmislek o kakšnem dodatnem pravilu v forumu Programeranje, ker se nonstop pojavljajo teme v smislu "Naredi mi domačo nalogo". Mislim da bi moglo biti pravilo, katero bi zahtevalo, da moraš podati točen problem kar ti ne gre pri programeranju.
hunter01 ::
Mislim, da nima smisla, da se tukaj gre nekega profesorja ali starše, če kdo želi preplonkat domačo nalogo, naj sam nosi posledice, če mu je kdo pripravljen pri temu pomagati naj. Če nočeš, mu pa ne pomagaš. Marsikomu je to pogoj za neke stvari in mogoče tega nikdar v življenju ne bo več uporabljal, pa naj preplonka ...
Ktj ::
Gre se za to da v 95% so bile naloge že rešene na Slo-Tech in ker so uporabniki tako leni da se jim niti ne da pobrskati, da o googlu sploh ne govorim.
roCkY ::
brrrrrr: "Po dolgih letih ukinjamo ta izgled. Prosimo uporabite..."
Hh tole je blo pa "hitro". Novi izgled mi ni prav nič všeč v primerjavi s starim. Pri FHD ekranu in ustrezni povečavi mi zadeva kratkomalo ni pregledna in dobro berljiva.
No portala brat ne bom nehal zaradi tega . Bo treba lisičko prepričat v najbolj uporaben prikaz...
Hh tole je blo pa "hitro". Novi izgled mi ni prav nič všeč v primerjavi s starim. Pri FHD ekranu in ustrezni povečavi mi zadeva kratkomalo ni pregledna in dobro berljiva.
No portala brat ne bom nehal zaradi tega . Bo treba lisičko prepričat v najbolj uporaben prikaz...
Primoz ::
V profilu si izberi stare temne barve.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Če imaš kakšne splošno uporabne pripombe nanjo, lahko kaj popravimo.
roCkY ::
Morda sem kaj spregledal. A že od začetka mi tale nova varianta nekako ne sede. Font mi nekako ne gre v oči al kako bi rekel.
Če bi se dalo nastavljat velikost pisave morda tip za srednji glavni stolpec bi bilo že kar precej bolje. Če zoomiram skupaj se srednji del preveč zoži in ostane premalo uporabnega besedila. Navigacija pa je dobro berljiva tudi, če je pisava manjša.
Na telefonu in prenosniku recimo se mi zadeva še kar izide. Internet pa večinoma uporabljam na "TV" ekranu. Sicr nekako na optimalni razdalji. Cca. 1,6-1,8 m za 46" FHD.
Z ostalimi forumu in portali nimam težav. S ST se pa nekako ne uspem sprijaznit. resnično težko mi je brati.
Če bi se dalo nastavljat velikost pisave morda tip za srednji glavni stolpec bi bilo že kar precej bolje. Če zoomiram skupaj se srednji del preveč zoži in ostane premalo uporabnega besedila. Navigacija pa je dobro berljiva tudi, če je pisava manjša.
Na telefonu in prenosniku recimo se mi zadeva še kar izide. Internet pa večinoma uporabljam na "TV" ekranu. Sicr nekako na optimalni razdalji. Cca. 1,6-1,8 m za 46" FHD.
Z ostalimi forumu in portali nimam težav. S ST se pa nekako ne uspem sprijaznit. resnično težko mi je brati.
5er--> ::
Sem opazil, da ste spremenili izgled Prispevkov.
Bi se dalo na strani imeti en "pokaži vse" gumb ali kakšen drug način, da prideš do seznama vsega objavljenega?
Sem včeraj iskal povezavo do članka temeljitega-brisanja-diskov...
Kliknem na Prispevki... nekaj novega.
No... se zamislim... najdem kvadratek Članki
Strokovni članki... tisto o brisanju je sigurno strokoven članek... Ni rezultata.
Verjetno spada pod Vodiče... te nauči kako stvar trajno zbrisat. Klik. Tudi tukaj ga ni.
Pol je pa sigurno pod Varnost... Error.
Grem pogledat pod Zasebnost... spet ga ne najdem.
Nato sem šel sistematično preklikat vse kategorije pod "Članki" in želenega nisem našel.
Nakar opazim, da niso vsi članki spodaj napisani in moram pogledat še zgoraj k sličicam.
Še enkrat sistematično preklikam vse kategorije in stvar končno najdem.
PS:Zadnjih 10 prispevkov v bistvu ni zadnjih 10. Zadnjih 6 je v sličicah, po tem pridejo te.
Še en predlog (ki ga je nekoč nekdo že napisal, IIRC):
Bi se dalo imet svoje "priljubljene teme" oz. "priljubljene poste"?
Teme v "Moje teme" lahko namreč vidiš le, če se je medtem kaj spremenilo, posodobilo.
Če bi si rad shranil npr. post nekoga, ki je zelo v redu kaj razložil, moraš trenutno uporabit nekaj zunanjega (bookmarki v brskalniku, kakšen spletni servis).
Meni npr. pride prav tole.
Sedaj sem si zapomnil, da se stvar nahaja nekje na koncu teme o Debianu kot workstation. Torej morem najprej to temo najt v s-t iskalniku, nato pa še "ročno"
preiskat za "the thing".
Bi se dalo na strani imeti en "pokaži vse" gumb ali kakšen drug način, da prideš do seznama vsega objavljenega?
Sem včeraj iskal povezavo do članka temeljitega-brisanja-diskov...
Kliknem na Prispevki... nekaj novega.
No... se zamislim... najdem kvadratek Članki
Strokovni članki... tisto o brisanju je sigurno strokoven članek... Ni rezultata.
Verjetno spada pod Vodiče... te nauči kako stvar trajno zbrisat. Klik. Tudi tukaj ga ni.
Pol je pa sigurno pod Varnost... Error.
Grem pogledat pod Zasebnost... spet ga ne najdem.
Nato sem šel sistematično preklikat vse kategorije pod "Članki" in želenega nisem našel.
Nakar opazim, da niso vsi članki spodaj napisani in moram pogledat še zgoraj k sličicam.
Še enkrat sistematično preklikam vse kategorije in stvar končno najdem.
PS:Zadnjih 10 prispevkov v bistvu ni zadnjih 10. Zadnjih 6 je v sličicah, po tem pridejo te.
Še en predlog (ki ga je nekoč nekdo že napisal, IIRC):
Bi se dalo imet svoje "priljubljene teme" oz. "priljubljene poste"?
Teme v "Moje teme" lahko namreč vidiš le, če se je medtem kaj spremenilo, posodobilo.
Če bi si rad shranil npr. post nekoga, ki je zelo v redu kaj razložil, moraš trenutno uporabit nekaj zunanjega (bookmarki v brskalniku, kakšen spletni servis).
Meni npr. pride prav tole.
Sedaj sem si zapomnil, da se stvar nahaja nekje na koncu teme o Debianu kot workstation. Torej morem najprej to temo najt v s-t iskalniku, nato pa še "ročno"
preiskat za "the thing".
Roadkill ::
Disclamer:Nisem bral cele teme
Je bilo kaj govora o možnosti, da bi si uporabnik različno označil ostale uporabnike.
Se pravi bi ob nicku uporabnika (ali v njegovem profilu) izbral en status, ki bi mu potem lahko določil barvo, ki bi pomenila barvo ozadja njegovega posta.
Da bi si človek lahko ljudi ki mu gredo na živce obarval na roza itd....
Kakšna varjanta za kaj takega?
Je bilo kaj govora o možnosti, da bi si uporabnik različno označil ostale uporabnike.
Se pravi bi ob nicku uporabnika (ali v njegovem profilu) izbral en status, ki bi mu potem lahko določil barvo, ki bi pomenila barvo ozadja njegovega posta.
Da bi si človek lahko ljudi ki mu gredo na živce obarval na roza itd....
Kakšna varjanta za kaj takega?
Ü
jureus ::
Pozdravljeni, sem že zlo star član foruma in imam en majhen PREDLOG glede MALIH OGLASOV!
Mogoče se je ta prošnja že kdaj pojavla, pa bom še enkrat predlagal!
Če bi blo mogoče tako naredit, da bi lahko MALE OGLASE tudi KOMENTIRALI. Ker eni prodajajo stvari s tako smešnimi cenami ali opisi, da si velikokrat želim, kakšno stvar pokomentirat.
To ravno ni nujno bi blo pa zanimivo!
LP
Jure
Mogoče se je ta prošnja že kdaj pojavla, pa bom še enkrat predlagal!
Če bi blo mogoče tako naredit, da bi lahko MALE OGLASE tudi KOMENTIRALI. Ker eni prodajajo stvari s tako smešnimi cenami ali opisi, da si velikokrat želim, kakšno stvar pokomentirat.
To ravno ni nujno bi blo pa zanimivo!
LP
Jure
OmegaBlue ::
Ravno zaradi tega smo komentarje v oglasih izklopili.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
jureus ::
Aja! Se pa ne spominjam več kdaj je blo to. Se mi je pa zdelo da je blo nekaj takega.
Škoda pol pa nič :) .
LP
Škoda pol pa nič :) .
LP
Bor H ::
Tale komentar me je na nekaj spomnil: morda bi bilo pametno uvesti pravilo, da se ne linka na zadeve, ki zahtevajo registracijo, če ni nujno potrebno. Torej da je dovoljeno če gre za kak članek ali kaj podobnega, sliko pa ja znak vsak uploadat na shrani.si.
Gregor P ::
Predlog za novico: France Télécom / Orange Exec Confirms Apple Tablet Is On The Way
P.S.: mimogrede kje je pravi prostor tu na forumu za predloge novic?
P.S.: mimogrede kje je pravi prostor tu na forumu za predloge novic?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Levo klikneš na pošlji novico in samo nalepiš povezavo notri (lahko pa tudi kaj napišeš).
Gregor P ::
Aha ok najlepša hvala za INFO
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Mene tud to zanima.
Motiti se je človeško.
PaX_MaN ::
Fakjuja (predvsem fali označevanje) ni zlistanega v Ostalem.
Ali pa če bi ga, še bolje, uturili kar neposredno v levi meni.
Ali pa če bi ga, še bolje, uturili kar neposredno v levi meni.
karafeka ::
Tile prispevki so zelo koristne zadeve, pa me zanima, glede na to, da predavatelji uporabljajo predstavitve na projektorju, ali obstaja kakšna možnost, da je poleg videa, na voljo tudi ta predstavitvena datoteka, za lažje spremljanje videa ?
Pod videom (pri večnini videov).
dejanslo ::
Prazen prostor (reklama) pod prvo novico je hudo moteča. Verjamem, da ste že, ampak predlagam, da še enkrat pretehtate, ali se jo resnično splača imeti.
There`s More Than One Way To Do It
Ko grem na kako stran, recimo to za predloge, in ni novih sporočil, mi naloži zadnjo stran (url je "nevtralen", ne specificira strani: Vaši predlogi ), vendar se prikaže na vrhu (vrh strani), ne pa dno, kjer je zadnje sporočilo.
Bolj logično bi bilo, da kaže spodnjo stran, oziroma zadnje sporočilo.
Obrazložitev:
Recimo da ima tema 90 sporočil, in se deli na 20 sporočil na stran.
Trenutno se potem taka tema razdeli na 5 strani in se pri obisku prikaže peta stran, na vrhu, torej vidno je 81-o sporočilo (in mogoče naslednji eden, dva ali tri, odvisno od velikosti sporočil in okna).
Tu ne vidim logike. Zakaj bi bilo 81-0 sporočilo od 90-ih tako zanimivo?
Logično je, če bi se prikazalo prvo sporočilo (torej vrh prve strani), ali zadnje sporočilo (zadnja stran pozicionirana na zadnje sporočilo). In meni osebno bi bilo bolj primerna to zadnja možnost.
LP,
David
Bolj logično bi bilo, da kaže spodnjo stran, oziroma zadnje sporočilo.
Obrazložitev:
Recimo da ima tema 90 sporočil, in se deli na 20 sporočil na stran.
Trenutno se potem taka tema razdeli na 5 strani in se pri obisku prikaže peta stran, na vrhu, torej vidno je 81-o sporočilo (in mogoče naslednji eden, dva ali tri, odvisno od velikosti sporočil in okna).
Tu ne vidim logike. Zakaj bi bilo 81-0 sporočilo od 90-ih tako zanimivo?
Logično je, če bi se prikazalo prvo sporočilo (torej vrh prve strani), ali zadnje sporočilo (zadnja stran pozicionirana na zadnje sporočilo). In meni osebno bi bilo bolj primerna to zadnja možnost.
LP,
David
Motiti se je človeško.
Načeloma je anchor nad hitrim odgovorom in te mora dostaviti čisto na konec. Če te ne, prosim za točno verzijo brskalnika.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 (.NET CLR 3.5.30729)
Sem pogledal source, pa nobenga anchorja "crta" ni.
Sem pogledal source, pa nobenga anchorja "crta" ni.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Na HRju pred hitrim odgovorom je ... bom pogledal še za neprijavljene.
OK ... če nisi prijavljen ni. Samo tam je nesmiselno metat na konec ker ne moreš odgovorit ... morda vedno na začetek?
OK ... če nisi prijavljen ni. Samo tam je nesmiselno metat na konec ker ne moreš odgovorit ... morda vedno na začetek?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()
Jaz sem prijavljen.
Edini HR, ki ga vidim, je:
Edini HR, ki ga vidim, je:
<input id="livesend" type="submit" class="submit send" value="pošlji" /> </div></div></form><hr /><h4>Vredno ogleda ...</h4>
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Ja zdaj je.
Kaj pa je bilo narobe?
Kaj pa je bilo narobe?
Motiti se je človeško.
Jaz preveč delam funkcionalnosti zase :D Saj bom tudi ostale neumnosti odpravil ... samo ene malo hitreje od drugih.
Lion29 ::
Zelo bi bilo zazeljeno, da uredite RSS feed... in ga dejansko postavite z rss standardi... mogoce ze kje maste ta vir?
Namrec zlo bi rad avtomatiziral vnos novic na itnovice.si pa sem do sedaj zadevo izpeljal le pri RN in delno mojmikro, monitor nima slikic not, vi pa imaste nestandardno...
jaz bi predlagal, da se nebi slucajno kje komu kaj polomlo, da daste na kak alternativni naslov pravi rss vir novic ... pretty please
Namrec zlo bi rad avtomatiziral vnos novic na itnovice.si pa sem do sedaj zadevo izpeljal le pri RN in delno mojmikro, monitor nima slikic not, vi pa imaste nestandardno...
jaz bi predlagal, da se nebi slucajno kje komu kaj polomlo, da daste na kak alternativni naslov pravi rss vir novic ... pretty please
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522817 (362) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39483 (31828) | Mavrik |