» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
39 / 67
»»

R33D3M33R ::

Držiš Ctrl in klikneš na link, da ga odpre v ozadju, Shift+Ctrl+Klik odpre stran v novem tabu in se premakne na novo odprti tab.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

SmeskoSnezak ::

Običajno se desni klik na miški uporabi in izbere "Odpri v novem tabu" :) A je to tak težko?
@ Pusti soncu v srce... @

IceIceBaby ::

Je treba 3x kliknit za enak efekt. Pa še tuhtat je treba kdaj se bo link odprl v istem in kdaj v novem tabu.

Kaj je treba tu tuhtat? Odpreš v novem tabu, basta. To so tri poteze. desni klik na link, mouse over in klik na "nov tab".

slowie ::

Mene nekaj drugega zanima: na slo-tech-u nikakor ne morem ugotoviti, kaj pri številu ogledov pomeni številka v oklepaju?!?
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]

CaqKa ::

ogedi od tvojega zadnjega posta oziroma obiska.

MrStein ::

Sem pisal v temo, kjer je zadnje sporočilo od 19-ega januarja (moje).
Novo sporočilo je združilo s starim.
In tema ni označena kot sveža.

Razumem, da če nekdo v 5 minutah tri poste naredi, da se združi, ampak to pa je že smešno.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

BlueRunner ::

Dal bi predlog, da se na strani o avtorskih pravicah besedilo dopolni.

Stavek "Če drug medij to gradivo objavi na prej naveden način, mora navesti vir (Slo-Tech), če je pod gradivom navedeno avtorjevo osebno ime, tudi osebno ime." bi se razširilo v "Če drug medij to gradivo objavi na prej naveden način, mora navesti vir (Slo-Tech), če je pod gradivom navedeno avtorjevo osebno ime, tudi osebno ime, sicer pa avtorjev vzdevek."

Argument za takšno spremembo bi bila tudi v drugih medijih jasna navedba avtorjevega privzetega imena (recimo temu umetniško ime ;)), ne pa tudi nujno njegovega osebnega imena.

Glede mojega prejšnjega sporočila:
Sem zdaj v komentarju k enim novicam napisal dva sporočila v roku ene minute, pa ju ni združilo.
Zgleda ko neki slabi vic...
Motiti se je človeško.

Primoz ::

MrStein ... če napišeš smiselno količino besedila je to novo sporočilo ne glede na čas. Če napišeš "bump", združi ... ravno tako ne glede na čas.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Mogoče je mišljeno dobro, ampak v praksi se ne izide.
Motiti se je človeško.

d0rK ::

Kaksen je proklet tag za strikethrough tuki? ST ocitno NE prebavi "del". Se v temu sporocilu sem ga moral editirat. Paranoiki.

OmegaBlue ::

lol

Izgleda je
<strike>
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

As usual, Omega saves the day!

bluefish ::

res bi bilo fino, da se po določenem času od objave zadnjega posta nov ne doda avtomatsko h staremu. Ali pa vsaj tako, da se tema osveži in obravnava enako, kot da bi bil dodan nov odgovor.

Ja, saj bi lahk komot dali 48h omejitev. To je mene zmotlo pri temi o avtih, kjer sn po dolgem mescu al še več htel dodat eno novico, pa jo dodalo v prejšn post. Je mogo moderator pol popravlat, jaz pa na novo napisat "dalši" prispevek.

jinzo ::

Nevem če je že bilo omenjeno, ampak "always use https" možnost bi bila za mene zelo dobrodošla. Torej, da me iz http vedno preusmeri na https ( ko pridem na stran preko zunanjega linka, ki "linka" http naprimer ).

Oxygenium: poročaj o delovanju :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

jinzo ::

O hvala, to pa je blo hitro :)

Zaenkrat deluje super, bom pa poročal če naletim na kakšno napako.

jan01 ::

Slučajno opazil: ko se prijaviš prek https, pozabite cookie slotech označit kot secure...

Ali bi bilo možno narediti,da se od določenih uporabnikov prepreči prejemanj ZS?

c0dehunter ::

Zanima me, ali se lahko doda tudo nov zaposlitveni oglas tipa Iščem?
Nikjer namreč ne vidim, da bi kdo iskal kakšnega Java programerja, večinoma je samo C++.. Iščem eno počitniško delo, zato.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Hmm... ti bi rad torej nekako, da lahko uporabnik napiše, kaj si želi delati, etc.? Ideja mi je všeč.

Bom dodal.

Ja, to bi bilo fino. Sicer imajo delodajalci raje samoiniciativnost, pa vseeno.

Še en predlog, ker ne vem, kaj točno ste ustvarili z iskanjem. Jaz namreč "staro" iskanje uporabljam tako, da poiščem teme, v kerih sn sodeloval in si preberem nove odgovore od takrat. Torej mi je "star" način bolj všeč, ker vidim, koliko je novih odgovorov od te pa te. Zdaj pa kolikor vidim "novo" iskanje, se vržejo vun prispevki/posti/odgovori. Kako naj tukaj vem (pri tem prikazu), kje so novi odgovori za mojim?

Tak da je predlog: trenutno imate osivel gumb iskanje po prispevkih. Po defaltu naj bo iskanje po "starem", torej po forumu, če pa se izbere tale gumbek po prispevkih, pa naj vrže rezultate po "novem" načinu.

SmeškoSnezak ... prosim poglej si prvo stran svojega profila in potem povej, če komentar še vedno velja.

SmeskoSnezak ... pa še "moje teme" si poglej in potem prosim povej svoje mnenje še enkrat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

O, glej, glej. Nekaj novega na profilu. Zakaj teh "bonbončkov"/novic o funkcionalnosti ne napišete v kakšno novico? Al to še pride?

Kar se tiče mojih tem, jih jaz bolj uporabljam za priljubljene, torej če mi neka tema ni všeč al pa sem not napisal le kakšen odgovor na kakšno vprašanje, jih skenslam iz mojih tem.

Hvala, bom kar začel uporabljati nove funkcije :)

black ice ::

Bi lahko tukaj na slo-techu ustvarili bazo source kode?
Glede na to, da je čedalje več vprašanj tipa "Mi lahko kdo reši nalogo pri programiranju...?" bi si ti dotični osebki sami poiskali to kodo, če se jim že ne ljubi naučiti. Kogar pa stvar (programiranje) zanima bo pa vprašal kako in kaj.

hruske ::

Če človek ne zna uporabit iskanja po forumu bi pa iskal po kodi?

Mislim da imaš mičken preveč zaupanja v ne-lenobo nekaterih študentov.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

black_ice, obstajajo takšni forumi po spletu. le angeško moraš znati :)

st0jko ::

Ok... Mogoče res malo izven konteksta, ampak resno me zanima kako bi ljudi naučili uporabljati znak € namesto e ali celo E. € namreč != e ali E. Prav tako nikjer ne vidim koga uporabljati znaka D namesto $, pa gre za tujo valuto.

Pač moja 2 centa.
keks?

nekaterim se očitno ne da pritisniti še ene tipke. Spet pri nekaterih pa morda še navada iz časov, ko je ST malo popačil znak.

Ok... Mogoče res malo izven konteksta, ampak resno me zanima kako bi ljudi naučili uporabljati znak € namesto e ali celo E. € namreč != e ali E. Prav tako nikjer ne vidim koga uporabljati znaka D namesto $, pa gre za tujo valuto.

Pač moja 2 centa.

ko koga srečaš ga nauči kje so te tipke. to namreč ni problem slotecha ampak družbe..,

> EUR <
hmm, sploh ni bilo težko.
Par pritiskov s prstom.
Najti te tipke tudi ni bil problem.
Eh, najbrž spet ena od skrivnosti življenja... ;)
Motiti se je človeško.

imagodei ::

€ uporabljam zelo malo. Ne, ker bi bilo težko, ali ker ne bi vedel, kje ta znak stoji. Enostavno zato, ker sem navajen tipkati EUR. Ko začnem razmišljat o tem, da bi pritisnil kombinacijo Alt-Gr+E, sem že dve besedi naprej od EUR.

Se zavedam, da zato porabim dve tipki več (SHIFT + e + u + r), ampak jebi ga, tako sem se navadil. E in/ali e za oznako valute pa ne uporabljam. Kot vem, to ni uradna oznaka.
- Hoc est qui sumus -

PaX_MaN ::

Fajn bi bilo, če bi po kliku na "Odgovor", zlistane objave še vedno imele zraven link do sebe (lojtro).

Loki ::

kako se aktivira star style searcha? problem je, da bi rad sel na celo temo potem, ko sem nasel eno sporocilo; pa ne znam.
I left my wallet in El Segundo

V iskanem sporočilu klikni na #

White&Nerdy ::

Daj, pofarbajte te stcky teme malo bolj živo, ker v bistvu zgledajo kot neke zapuščene teme... Sploh na začetku moje prijave nisem gledal gor ker je zgledalo "zapuščeno". Pa mislim da tisti ki vsak dan odprejo tem >Kupujem nov računalnik< tudi ne gledajo.

ker se po forumu pojavlja vse več tem in postov, ki sprašujejo po trivialnih rečeh, ki jih je možno doseči z googlom, bi bilo morda fino, da bi lahko v odgovoru vnesel nek poljuben iskalni niz, ga označil, kliknil na ustrezen gumb in niz bi avtomatsko kazal na Google iskalnik, za dodatek pa bi se nadpisano pojavil še G.

OK, malo out of the box predlog.

Ziga Dolhar ::

Hmm. St.google tag, Primoz?

Sicer pa, blueFish, jaz ponavadi lepo naredim st.link z urljem do guglovih zadetkov.
https://dolhar.si/

Sicer pa, blueFish, jaz ponavadi lepo naredim st.link z urljem do guglovih zadetkov.
Saj ponavadi tudi jaz, samo glede tega postajam vse bolj len :) .

Hmm. St.google tag, Primoz?
Jp, nekaj v tem smislu.

Matheeew ::

koyotee ::

Bi mogoče spremenili popup NOVICE tako, da bi, ko premakneš kazalec miške, na določeno novico, ostal gor, dokler nebi kazalca premaknili izven polja Novice. Ker sedaj, imaš samo ~1 sekundo za izbiro.

Še dobr, da spremljate to temo.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()

predlagam ureditev/vzpostavitev sekcije "Prispevki"

http://slo-tech.com/forum/t352203/p2449...

OmegaBlue ::

Imamo na TODO.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

po tem ko je tema forkana in so noter tvoji posti in si temo prej imel v mojih temah, se po forkanju več ne pokaže v novih temah...
če nebi šel gledat oddelka, verjetno nebi opazil nove teme, kjer so tudi moji forkani posti. BUG

A ste za to da se posti PNGjev in Rudijev posvetlijo? V stilu Engadgeta.

Gandalfar ::

Ni resne potrebe v tem trenutku. Saj ratajo dovolj hitro rdeci, ce je potrebno.
««
39 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669522776 (321) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639481 (31826) Mavrik

Več podobnih tem